27 C
Willemstad
• zaterdag 18 september 2021 06:54

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Geen nieuwe corona besmettingen op Curaçao

De regering gaat de komende week kijken hoe ze de economische activiteiten stapje voor stapje weer kunnen laten opstarten.

Op Curaçao zijn veertien besmettingsgevallen met corona bekend. Dat aantal is al enkele dagen niet gegroeid. De regering heeft gisteren toch besloten de lockdown te verlengen met twee weken.

Volgens het Antilliaans Dagblad is daar in het bedrijfsleven met veel teleurstelling op gereageerd.

De regering gaat de komende week kijken hoe ze de economische activiteiten stapje voor stapje weer kunnen laten opstarten.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

7 reacties

 1. Toch knap, dit bericht is nog geen 24 uur oud, en “opeens” is er besloten om corona patienten in te vliegen en hier proberen te behandelen.
  Als of dit niet eerder bekent was, we krijgen toch wel erg mondjesmaat informatie door, wat houden onze volksvertegenwoordigers nog meer voor ons achter?
  En gaat de particuliere sector ook hiervoor betalen?, want de ambtenarij zal er geen cent minder om verdienen, terwijl de rest van het volk geen inkomen meer heeft en door zijn spaartegoeden heen moet.
  Ik ben het ZAT!

 2. @william

  Tip: Als je een link plaatst, zet er dan ook een stukje commentaar bij, dan weet de ander wat je ermee bedoelt.

  Maar maak je geen zorgen, ik heb het gelezen en dit is de kern van het verhaal:

  wetenschapper + computersimulatie = komende 2 jaar nog 7 tot 8 lockdowns nodig

  Het Parool moet zich diep, maar dan ook heel diep schamen voor zulke pseudowetenschappelijke paniekzaaierij

 3. Op CNN was te zien dat ze een persconferentie van Trump hebben geboycot dus blijkbaar is niet alle nieuws de moeite van het uitzenden waard.

  Zelf heb ik me altijd afgevraagd waarom de journalisten hier altijd komen opdagen bij de zogenaamde persconferentie over de Corona crisis. Het is duidelijk te zien met hoeveel dedain en minachting de persvoorlichter Figaroa hen behandeld.

  Het is ook pure armoede, één camera dus de vragensteller is altijd buiten beeld, zoals altijd gaat geld in zakken van mensen i.p.v aan deugdelijk en professioneel apparaat.

  Wat vaak in de stem van de meeste journalisten is te merken is de twijfel of angst dat hun vraag niet als een domme vraag gezien wordt en dat ze uitgelachen worden.

  De twee vragen per journalist slaat nergens op want elk antwoord roept een nieuwe vraag op, de sprekers vallen regelmatig in herhaling en nemen 10 a 15 minuten om een vraag te ontwijken maar de journalisten mogen hun vraag niet eens onderbouwen. Het is onbegrijpbaar dat TeleCuracao, de propaganda machine van regering daar ook vragen mag stellen dat gaat ten koste van serieuze en kritische vragen.

  Ben wel even benieuwd wanneer één van de journalisten één van de twee vragen gaat gebruiken om te vragen hoe het zit met de mevrouw uit Kanga die is opgepakt voor zogenaamd bedreiging van Ruggenaath op facebook.

  Wordt ze vastgehouden als politieke gevangene zonder aanklacht? Zal ze net als in sommige landen spoorloos verdwijnen? Of zal ze plotseling aan de gevolgen van Corona overlijden.

  Journalisten doen jullie werk en laat jullie niet door Figaroa de mond snoeren.

 4. Al die cijfers zeggen niets en ze weten het. Ambulant weet het, ik weet het en gelukkig steeds meer anderen. Behalve Schiedam en Meloen.

  Ieder land heeft zijn eigen systeem van testen. Actief vs passief en er ergens tussen in, op aantallen plus PCR vs Anti-body.
  Appels met peren vergelijken in alle opzichtig met daar bovenop gekonkel.

  Op Curacao wordt er bijna niet getest. Zo’n 250 tests zijn er gedaan. De regering kan op zijn borst slaan en de “slechts” 14 gevallen op conto schrijven van hun “daadkrachtig” optreden.
  Mensen opsluiten voor 1 dode met een hartprobleem die ook corona had, maar we doen het goed.

  Mark my words !!
  In aanzienlijk korte tijd raakt het geleende geld van Nederland op. Dan gaan ze ‘den pura’ zo’n 500 mensen extra testen, waar gegarandeerd 10 nieuwe besmettigen tussen zitten.
  Headlines in de media: “Explosieve Groei COVID19 patienten op Curacao”
  Paniek aangewakkerd en meer geld komt er weer aan.

  Puur politiek en de bangerikken gaan er in mee.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Rijksoverheid | Sluiting drugspanden op de BES-eilanden

De gezaghebbers van de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba (BES) constateren een toename in drugshandel vanuit woningen en lokalen. Nu ontbreekt vaak de wettelijke grondslag...

ParadiseFM | Caribbean Motors failliet volgens eigenaar Autocity

Caribbean Motors is in feite failliet. Dat zegt Jolly Holding, de Arubaanse eigenaar van AutoCity, Ultimate Automobiles en Crown Automotives, in het Antilliaans Dagblad. Door verschuivingen in...

Democracy now! | Friday, September 17, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 17 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nog geen toestemming Centrale Bank Aruba voor verkoop Banco di Caribe

De Centrale Bank van Aruba (CBA) heeft nog geen toestemming gegeven voor de verkoop van Banco di Caribe aan United Group Holdings. Zo schrijft de CBA vrijdag...

Nu.cw | Aruba Tourism Authority richt zich op duurzamer toerisme

De ATA-directeur Ronella Croes heeft woensdag tijdens een bijeenkomst met de minister van Toerisme, Dangui Oduber, haar marketingplan voor 2022 toegereikt. Aruba Tourism Authority (ATA) heeft een strategie...
- Advertentie -