ParadiseFM | Elf positieve tests in Karnavalsweekend

Ook liggen er nog 2 coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan 1 op de Intensive Care.

De afgelopen drie dagen zijn er elf positieve coronatests gemeld. Zaterdag één, zondag acht en gisteren twee.

Er zijn in totaal 702 tests afgenomen. Ook zijn er twaalf personen hersteld van het virus. Er zijn op dit moment 60 actieve besmettingen bekend op Curaçao.

Ook liggen er nog twee coronapatiënten in het ziekenhuis, waarvan één op de Intensive Care.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Elf positieve tests in Karnavalsweekend

  1. Elf positieve tests in Karnavalsweekend. Jammer dat er gesuggereerd wordt dat het Karnavalsweekend meerdere positieven brengt, vergeten wordt dat er een incubatie tijd is, dus deze positieven zijn een week eerder positief geworden en niet door het Karnavalsweekend. De grote vraag blijft welke afgekeurde meet methode er gebruikt wordt of dat deze volgens advies reeds aangepast is terug naar 4 units met 25 cycles.
    In ons heerlijke klimaat in de buitenlucht lijkt mij de kans op besmetting kleiner dan binnenskamers in de AC opgesloten.

  2. Van het kijken op TV naar een Carnavalsoptocht krijg geen virus. Misschien wel als je een Smart TV hebt, maar dat is weer een ander soort virus.

  3. Het is te merken dat het kabinet de media nodig heeft en de media het kabinet. Verkiezingen komen eraan dus er valt veel te verdienen aan verkiezingscampagnes.

    Ondanks alle samenscholing verboden heeft Direct TV afgelopen zondag nog de Carnavalsoptocht van vorig jaar opnieuw uitgezonden.

    Hoe lang moeten wij dit van Direct TV blijven pikken? Zie nu de consequenties, elf positieve gevallen erbij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *