29 C
Willemstad
• zaterdag 9 december 2023

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...

Nu.cw | Jong koraal op Curaçao niet verbleekt

Britt van Garderen Jong koraal, afkomstig van in het wild gevangen gameten (geslachtelijke voortplantingscellen), blijkt geen tekenen van verbleking te vertonen op Curaçao, zelfs niet tijdens de voortdurende...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Eerste liquidatieslachtoffer van dit jaar

HomeMediaParadiseFM | Eerste liquidatieslachtoffer van dit jaar
Dhenico Pauletta is het eerste liquidatieslachtoffer van 2019

Vanmorgen vroeg tegen 6 uur kreeg de politiecentrale de melding van een schietpartij bij een gelegenheid bij het begin van de Caracasbaaiweg ter hoogte van een autodealer. De eerste politiepatrouille ter plaatse vond een man op straat liggen met diverse schotwonden in zijn bovenlijf.

Op straat werden diverse kogelhulzen gevonden. Ambulancepersoneel kon niets meer voor het slachtoffer doen. Het gaat om de 33-jarige Dhenico Johannes Pauletta.

Volgens eerste onderzoek van de politie was Pauletta op straat met enkele bekenden toen een auto passeerde waaruit de dodelijke schoten werden gelost. Het lichaam van het slachtoffer is in beslag genomen voor nader onderzoek.

Volgens CuraçaoNieuws was Dhenico ‘Makek’ Pauletta een bekende voetballer bij Centro Dominguito. Hij is de eerste dode door een aanslag in dit prille jaar.

Bron: ParadiseFM

11 reacties

 1. Juist Brian S.

  Eerste onderzoek heeft aangetoond dat het hier om een criminele afrekening ging. Het slachtoffer kan nu gaan domino-en met Welly van Westpunt, beiden zijn naar dezelfde plek vertrokken waar het nog warmer is dan hier.

  Dus Jan, graag je condoleance verwijderen.

  Je zal maar bij zo’n crimineel in de buurt lopen wanneer hij lek geschoten wordt.

 2. Deze club Dominguito lijkt ook wel een criminele club. De topspeler was gearresteerd met drugs in zijn baggage en eerder waren er spelers betrokken bij een schietpartij in Salina. Ook hadden we de “held’ Marcelino. Speler van deze club die een man van 87 mishandelde die er uiteindelijk aan dood ging. En nu dit weer.

 3. @Redactie : Danki.
  @Marlon : Mijn naam Cyril en Persona Cyril zijn Algemeen Bekend. Geen arrogantie. En ik draag geen wapen(s) en heb geen BodyGuard.
  Doet U ook mee aan Vrouwelijke uitlokkingen in plaats van on topic te blijven ?
  Genoeg.

 4. Ik moet zeggen, de berichtgeving hier veel te wensen over laat. Volgens Radio Mas was het een beroving maar als ik dit lees lijkt het een drive by shooting.

 5. @Cyril, @allen: ik zit niet 24/7 te modereren. Posts kunnen wel eens een tijdje on line staan voordat ze worden verwijderd.

 6. @Esther : Lelijke Personen laten zo een commentaar achter onder soortgelijke berichten. En niet evenwichtige Moderators laten zo een commentaar wel door de beugel om het gevoel van haat / minachting in stand te houden of aan te wakkeren.
  Ouwe naam Esther. Net als Cyril. Wel groot verschil.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties