ParadiseFM | ‘Duurzaam geluk voor iedereen’

In het PNP programma staan verschillende uitgangspunten die moeten leiden tot meer blijdschap op het eiland | Foto: Bea Moedt

Oud-leider van de PNP Humphrey Davelaar heeft zijn nieuwe partij gepresenteerd: KAS. Het partijprogramma heeft als titel ‘Duurzaam geluk voor iedereen’.

De partij streeft ernaar om in maart mee te kunnen doen aan de nieuwe parlementsverkiezingen. Volgens KAS heeft de partij een serieus programma dat Curaçao op economisch, sociaal en bestuurlijk gebied vooruit wil helpen. En ook op het gebied van de gezondheidszorg.

Dat schrijft de Amigoe. In het programma staan verschillende uitgangspunten die moeten leiden tot meer blijdschap op het eiland. Zo wil de partij dat ouders een formele rol krijgen in het onderwijs van hun kinderen. Ook wil dat partij dat de overheid met programma’s komt om burgers zelfredzaam te maken.

(Foto: Bea Moedt)

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | ‘Duurzaam geluk voor iedereen’

 1. Ach ja de open deuren fabriek en grote beloftes, maar helaas met sanka na man is weer geopend. Erger is nog dat teveel stemmers ziende blind zijn tijdens verkiezingstijd. We gaan het weer beleven.

 2. Een trucje met statistieken; hoe meer partijen er opgericht worden, of ze de drempel halen of niet, hoe beter dat is voor de zittende grote partijen. (Hoe minder geld dat ze per zetel hoeven te investeren)
  Dus kom maar op met de partijen, en dat is ook de reden dat je “oude” bekende namen tegenkomt op de kieslijst. Het is niets meer als het volgende rad dat voor de ogen van de bevolking wordt gedraaid.

 3. Abraham Mossel

  De ene na de andere flop politieke partij word uit de grond gestampt, waar halen ze het verplichte leden aantal vandaan en de omkoop poenne??. Of kan je tegenwoordig in je eentje al een politieke partij op richten!. Ik denk er aan om een losers partij op te richten. Aangezien er genoeg mondi losers rond lopen op de crim die voor een flesje rum wel een kruisje achter mijn naam willen zetten??.

 4. @Bai KAS ha [email protected] verzint iemand zo een totel..
  Je kun er de klok op gelijk zetten , datdat tegen ze gebruikt wordt.

  Net als MAN: Movementu Alsa Nashon.
  Hahaha…Het enige wat man “Alseert”: zichzelf en hun bankrekening saldo..

 5. De volgende nieuwe messias
  Meer blijschap op het eiland , nog meer happy hours .
  Begin met hervormen van het eiland , sommige kopstukken ter verantwoording roepen etc , etc ,etc
  Eigenlijk niks nieuws onder de zon , bla bla blaa

 6. Hij bedoelt mijn kassa gaar rinkelen.
  Wishful thinking noemen wij dat.
  Gij hebt uw kans gehad en niets van gebakken.
  Een partij met veel historie naar de vergetelheid laten verdwijnen.
  Dus waarom zal het met kassa wel lukken ?

 7. Bai KAS!

 8. @Tiger ha ha…al die politiele partijen …

 9. @Tiger, prachtige titel!

 10. Ik ga een film maken over de komende verkiezingen. “The gathering of the delusional monkeys”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *