ParadiseFM | ‘Donatiegeld Kluivert bedoeld voor Dierenbescherming’

Volgens Berry is het wel de bedoeling dat het geld naar de renovatie van het asiel van de Dierenbescherming gaat.

De Dierenbescherming heeft nog geen geld ontvangen van de Kluivert Dog Rescue Foundation. Dat laat voorzitter Gregory Berry weten.

De partijen sloten vorige maand een akkoord op samen te gaan werken en er wordt gesproken over het opknappen van het asiel met geld van Kluivert. Laatstgenoemde haalde het afgelopen jaar geld op voor honden op Curaçao, maar er was nog geen opvangcentrum.

Volgens Berry is het wel de bedoeling dat het geld naar de renovatie van het asiel van de Dierenbescherming gaat.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | ‘Donatiegeld Kluivert bedoeld voor Dierenbescherming’

  1. Stop er toch mee. eerst heeft ze gewoon RPC gebruikt voor haar tv serie en om de poen op te halen, en nu gebruikt ze het asiel omdat het programma oplichting op het eiland is geweest en heeft laten zien waar al dat geld aan is verdwenen. Op deze manier wordt nu het asiel dus aan het lijntje gehouden want Berry heeft de $$$$ tekens gezien. Die zal dus ook bedrogen uitkomen.
    Laten ze eerst eens zorgen dat de informatie die naar buiten komt kloppend is, en niet tegengesteld van elkaar. De nieuwe voorzitter van kluivert heeft dierenartsen in diens en is eigenaar van bedrijf wat dierenmedicatie maakt. Hij laat nu al 5 huizen bouwen op het eiland .Dus als er al iets gedaan wordt door de kluivert groep, zal men dierenartsen en medicatie van daaruit invliegen. Iedereen die er dus aan verdiend, en de enige slachtoffers in dit alles zijn de honden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *