ParadiseFM | ‘Deadline Cft-rapportage gehaald’

Het Cft heeft de Rijksministerraad geadviseerd om de 105 miljoen gulden te verdelen over twee periodes tot aan eind september © Hollandse Hoogte / ANP

De Curaçaose regering heeft aan het College Financieel Toezicht gerapporteerd. Dat zegt Premier Eugene Rhuggenaath vandaag in het Antilliaans Dagblad.

De rapportage met de deadline van 15 juli was een voorwaarde voor de tweede tranche noodsteun, daar zegt Rhuggenaath aan te hebben voldaan.

Het Cft heeft de Rijksministerraad geadviseerd om de 105 miljoen gulden te verdelen over twee periodes tot aan eind september.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | ‘Deadline Cft-rapportage gehaald’

 1. Curacao revisited

  @drechi: lekkere draaikont! Eerst ben je reintje voortdurend aan het verdedigen en nu “the mighty have fallen” laat je hem vallen. Fijne vriend ben jij!

 2. ericlapas

  Het is duidelijk te zien dat de man aan het lijden is en niet aan het leiden maar blijkbaar wilt de geldschieters van PAR niets over aftreden weten.

  Het doet denken aan de tijd van de corrupte Frente Obrero die hadden een minister van Justitie, Comproe een ja knikker die moest op zijn post blijven zitten zodat partij genoten en Monte de boel konden leegplunderen.

  Toen de man gearesteerd werd en in de gevangenis kwam te overlijden beschuldigde Godet justitie van moord.

 3. ericlapas

  Deadline gehaald, het zijn net kleine kinderen als ze niet met straf bedreigd worden doen ze niets. Het is nu walgelijk om te zien dat dezelfde ministers die zich een tijd terug arrogant tegen de pers en iedereen gedroegen, nu plotseling allerlei bijeenkomsten organiseren om sympathie te krijgen, walgelijk.

  Zelfs die arrogante Camelia Romer die al onze centjes in zaken van Betrian en consorten heeft gestopt wilt nu de vermoorde onschuld spelen.

  Blijkbaar hebben ze ook wat verslaggevers van niveau Nicole Maduro van TeleCuracao uitgekozen om geen kritische vragen te stellen. Nicole Maduro en TeleCuracao moeten zich schamen dat zij zich nieuwsmedia noemen.

  Dit is meer lembe sanka wat ze doen. Aan de andere kant hebben ze geen keuze want het kabinet kan zo de subsidie stekker uit TeleCuracao trekken.

 4. Haha, simpelweg onze munt 12,5 % devalueren, dan is alles opgelost.

 5. Drechi pa bosnan Tur

  Jij bent niet o slim he CR? Mijn punt was dat je hem MIJN vriend noemt, terwijl ik in de verste verte niets met zijn bedrijf van doen meer heb. Ik heb op tijd mijn pensioen elders ondergebracht, en jij niet!!! JIJ was zo slim om niet op te letten. “Tira e baka su kaka ku pieda!” Esei ta abo…..

 6. Curacao revisited

  @Drechi: hoge bomen vangen nu eenmaal veel wind. Ik kan toch moeilijk de receptioniste bij ENNIA de schuld gaan geven?! Geef je ongelijk toe, dat je de situatie rondom jouw “Reintje” verkeerd hebt ingeschat

 7. Drechi pa bosnan Tur

  @CR: “MIJN” vriend?????
  JIJ hebt er met open ogen je geld ondergebracht, hebt al die tijd niets gezegd, en nu het verkeerd dreigt te gaan, de enige overgebleven zondebok van JOUW Management team er op aankijkt…. En het is MIJN vriend?????
  Mijn hemel zeg.. Omgekeerde wereld……
  En ik bedoelde CR toen ik zei dat de hele kliek experts hier op KKC “onder aanvoering van” het eiland wel zouden behoeden van de ondergang, omdat jullie zo onbehoorlijk slim zijn…. Jij, Kaat, Wim, Bram KK, en de rest van de goegemeente. You know who you are!!!

 8. Curacao revisited

  @drechi heb je al het nieuws in de krant gelezen over jouw YDK geld Reinald curiel? In april 2015 een lening van 1,6 mln afgesloten, dat geld hadden deze giro klanten goed kunnen gebruiken!

 9. Drechi pa bosnan Tur

  We can rest easy people…
  We kunnen vannacht weer normaal slapen, zonder bang te zijn voor wat de toekomst inhoudt.
  Met zoveel experts hier op KKC zijn we van een heerlijke, probleemloze toekomst verzekerd…….
  Mijn hemel wat een kennis……..
  Doctors, doktoren, professoren, doctorandussen, meesters, register accountants, intellectuelen…. En dat allemaal onder aanvoering van een… een… Ach laat maar….
  How can we go wrong……

 10. Mooi, maar kijk er aub niet zo benauwd bij. Bang dat Nederland het narekent of dat de ambtenaren het niet zo’n goed idee vinden. ??

 11. “Het Cft heeft de Rijksministerraad geadviseerd om de 105 miljoen gulden te verdelen over twee periodes tot aan eind september.”

  The choosing beggars club komt met een rapport maar is fel tegen toezicht op hun handelen.

  Het Cft baseert hun advies op een rapport van Eugene ? That’s it ? Dezelfde Eugene die de Isla overeind zou houden met de Klesch deal ?

  Zonder toezicht van een orgaan bestaande uit experts blijft dit bad comedy courtesy of Eugene & Friends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *