ParadiseFM | De eerste wens in vervulling voor Graciela bij BijBlauw

Graciela zorgt zowel in de gezondheidszorg als thuis voor iedereen

De eerste wens is in vervulling gegaan! Richard wenste voor zijn vrouw Graciela een hotelovernachting om bij te komen van een zwaar jaar.

Voor iedereen was 2020 een heftig jaar, maar voor Graciela nog net iets meer. Ze verloor allebei haar ouders en ook nog twee tantes. Verder is Graciela deel van het Covid-crisis team, waardoor ze soms wel 90 uur per week aan het werk was.

Daarnaast zorgt ze thuis voor iedereen en daarom vond Richard het tijd dat er een keer voor Graciela werd gezorgd. Graciela dacht dat ze samen gingen ontbijten bij BijBlauw, waar Nadine haar overviel met een hele mooie verrassing!

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | De eerste wens in vervulling voor Graciela bij BijBlauw

  1. Prachtig, en zo welverdiend!
    Mooi gebaar Nadine. Geloof me er lopen nog meer can deze toppers rond!

  2. Ik had mijn bedenkingen omtrent dit initiatief van Paradise FM, maar wanneer ik het zo hoor dan hebben ze een prachtige actie op touw gezet.
    Bij Blauw heeft het ook zwaar gehad en verdienen alle steun, maar toch waren zij bereid om anderen te helpen. Ik hoop dat het de komende week zo door zal gaan, wat eens te meer aantoont dat, wanneer de regering ons in de steek laat, wij als bevolking elkaar kunnen helpen.

    Mooie actie van Paradise FM en mooi gebaar van Bij Blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *