ParadiseFM | De dokken zijn binnen!

Foto’s & video’s: Marc van ‘t Hof & Eloise van Wickeren


Gister was de wind wat te hard, maar vanmorgen is het gelukt: het schip van Damen Shiprepair met twee dokken aan boord is de haven van Curaçao vanmorgen vroeg ingevaren!

Marc van ‘t Hof

Marc van ‘t Hof

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | De dokken zijn binnen!

 1. De Rechtsstaat

  En, ow ja, de Cubaanse miljoenen-claim aanhangig gemaakt in 2006 en toegekend in 2008, overigens afgehandeld in 2015, had niks te maken met de terughoudendheid van Damen Shipyards.

 2. Abraham Mossel

  @ Prikje, weet je wat de echte reden was om met Damen te kappen, dat was omdat Gerrit de Raaf de roofvogel, sjeik Hakim de brille koning en Jamaloodin pistolen paultje geen bedrag onder de tafel konden afdwingen, het ging om miljoenen steek penningen !.

 3. Op 10/10/10 liet Minister President Schotte aan Damen Shipyards weten, dat de voorgenomen samenwerking met Curacao niet was gewensd. Nos mes por en zo.
  Hoe is dit eiland toch zo achterop geraakt?

 4. Joep Meloen

  @ ericlapas,

  Wanneer ze willen werken dan is er werk. Helaas leert de realiteit ons dat we hier niet zo van werken houden. De arbeidsproductiviteit ligt hier bedroevend laag. Dat, en het gebrek aan professionaliteit, zijn de grootste opgaven van Damen op dit moment.
  Het werk is er wel, er is genoeg vraag naar capaciteit om schepen in dok te nemen, de orderboeken zitten vol.

 5. Het is nu te hopen dat dit volop werkgelegenheid voor onze jongens en meisjes met zich mee brengt. Laten we hopen echte banen en geen 49-urige werkweek tegen minimumloon.

  Ik kan mij herinneren dat toen wij zo enthousiast over de chinezen waren dat al sollicitatiegesprekken zijn gevoerd voor de periode na PDVSA.

  Op zich is dat een wrede grap sollicitatiegesprekken houden terwijl de raffinaderij gaat sluiten. Was zeker een idee van die luiwammes van een Koeiman, onze jongens en meisjes valse hoop geven, hoe gemeen kan je zijn?

 6. Joep Meloen

  @ Trui

  Wat hebben de snoepreizen hier nu in hemelsnaam mee te maken ? Dit is scheepvaart, geen wegverkeer.

  Had overigens begrepen dat je niet kon begrijpen wat er nu zo mooi was om dit te zien.

 7. Mooi stuk vakwerk!

  Hebben de snoepreizen van Walroud en Mozes naar de verkeersbeurs toch nog zin gehad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *