33 C
Willemstad
• donderdag 21 september 2023

CC | Silvania proud of World Poker Tour to celebrate new gambling legislation

WILLEMSTAD - The WTP Curacao Invitational Poker Tournament in Curacao is scheduled for September 25th. Minister Javier Silvania of Finance announced a few weeks ago that he...

DH | Accomplice of drug lord ‘Nuto’ Wawoe voluntarily extradited

AMSTERDAM/SANTO DOMINGO--The Dominican authorities have now extradited Dutch citizen Terence Ángelo Richard De Vries to the Netherlands. Local media previously reported that he had given up his...

Ingezonden | Kaping werk eilandsraad Bonaire

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

ParadiseFM | Terence de Vries uitgeleverd aan Nederland

De Nederlandse drugsverdachte Terence de Vries is vorige week uitgeleverd aan Nederland. De Vries werd op dezelfde dag als Nuto Wawoe gearresteerd in Sto. Domingo. In tegenstelling tot...

Democracy now! | Wednesday, September 20, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Daily Meal Program deelt eerste 222 maaltijden uit

HomeMediaParadiseFM | Daily Meal Program deelt eerste 222 maaltijden uit
Daily Meal Program (DMP) voedselpakketten | Manon Hoefman-Picture This

Het Avila Beach Hotel en Restaurant BijBlauw hebben gisteren de eerste 222 maaltijden bereid voor het Daily Meal Program.

Met de delivery trucks van DeliNova en zijn ze naar 4 verschillende distributiecentra gebracht. Van daaruit zijn ze bezorgd bij mensen, die het op dit moment het hardst nodig hebben.

Vanaf volgende week zal het aantal maaltijden verdubbelen en neemt ook Brakkeput Mei Mei deel aan het project.

Bron: ParadiseFM

8 reacties

 1. @Ambulant: dat heet sponsoren.

  Ik kan 30 maaltijden kopen voor 3oo naf. Verder heb ik daar niets meer over te zeggen. Zij doen de rest. Zij zorgen dat het op de goede plaats terecht komt.

 2. http://knipselkrant-curacao.com//trouw-de-koks-op-curacao-aan-het-werk-eten-voor-de-werklozen/

  Daily Meal Programme….
  ….

  Chefkok Mike heeft gestoofde ossenstaart op het menu gezet met jus, gebraden yuca van de cassaveplant, aubergine en ui. De komende achttien dagen liggen de menu’s vast, later in de week maken de keukens spinazie en vis. “De maaltijden kosten een tientje per stuk”, zegt Berry. (nafls 10, KKC red)

  “Particulieren kunnen de maaltijd gewoon bestellen via de website, en donateurs kunnen zich vastleggen voor 90 maaltijden. Dat dekt drie maanden elke dag één maaltijd voor één persoon. De bedoeling is dat het programma 10.000 maaltijden per dag gaat bereiden.”

  Bovenste artikel in de lijst.

  Lees nu eens meer dan 5 regels.

 3. Wanneer Ambulant en Wim nu even een paar weken terugbladeren in KKC dan kunnen ze lezen dat Berry dit idee rond het begin van de lock down al had gelanceerd.
  Hij gaf toen aan dat veel koks thuiszitten, dat keukens gesloten zijn, maar dat er dus volop capaciteit is om te koken en had berekend dat het mogelijk is voor NAF 10 een maaltijd te bereiden.
  Van dat geld krijgt het personeel een salaris, kunnen de keukens open worden gehouden en is het eten betaald. Dat is wat je noemt LANGE TERMIJN denken, zo doe je dat.
  Het eten wordt dan weggegeven aan degenen die het nodig hebben.

  Berry heeft toen een oproep gedaan om die NAF 10 gefinancierd te krijgen. Met 10.000 maaltijden per dag praat je dus over 100.000 NAF per dag oftewel 3 miljoen per maand. Dat is dus het bedrag dat de politie nu middels bonussen in hun achterzak staan te duwen en het is een fractie van de kosten van salarissen van de overheid en publieke sector.
  Ergo, wanneer Ruggenaath nu GVD eindelijk eens salaris in gaat leveren dan kan dit gewoon worden betaald uit de besparingen op de salarissen oftewel iedereen blij. Geen mensen die nog honger lijden en een systeem dat vol kan worden gehouden.

 4. @Ambulant zegt; ‘…Naf 10 per stuk..
  Zal de lokale supermarkt blij mee zijn die ook eten verkoopt voor 11 naf…”

  Wat ben je toch een walgelijk mannetje. Waarom zit je hier onwaarheden te roeptoeteren.

  De maaltijden zijn GRATIS voor de ontvanger. Daarbij hebben de mensen die deze GRATIS krijgen niet eens 11 naf om wat bij de supermarkt te kopen.

 5. Is dit goedgeefsheid van Avila, die hen niets kost omdat ze door de hotelsluiting onverkoopbare voorraad nu niet hoeven weg te gooien?

  Of krijgt Avila hier ook nog voor betaald?

  Ben wel benieuwd, want als je bij Avila gaat eten moet je eerst je hypotheek verhogen om vervolgens een stukje vlees krijgt dat je met vergrootglas op je bord moet zoeken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties