DolfijnFM | Curaçaose kunstenaars in Nederland veilen werk voor Curaçao

Met o.a. werk van beeldend kunstenaar Ruben La Cruz(foto) fotograaf Angelo Lindeborg en kunstenares Shahaila Winklaar

Curaçaose kunstenaars in Nederland veilen hun werk om geld in te zamelen voor gezinnen op het eiland.

Met de opbrengst van de veiling worden voedselpakketten gekocht. ‘Art Auction 4 Curaçao’, zoals de veiling heet, biedt onder andere werk aan van beeldend kunstenaar Ruben La Cruz, fotograaf Angelo Lindeborg en kunstenares Shahaila Winklaar.

Stadsdichter en schrijver Gershwin Bonevacia draagt tijdens de veiling voor uit eigen werk. De kunstveiling is volgende week zaterdag, 29 augustus in LOADS.amsterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Art Print Amsterdam.

Bron: DolfijnFM

4 Reacties op “DolfijnFM | Curaçaose kunstenaars in Nederland veilen werk voor Curaçao

 1. Tico Martina

  Tja Ruben La Cruz verdiende niet genoeg aan zijn kassette bandjes samen met Dj Moortje, dus dan maar aan staatsinfuus haha. Ik mag hem wel trouwens heerlijk hoe hij iedereen er van langs gaf. Was ook olympisch bokser trouwens dus zeker geen domme jongen

 2. Abraham Mossel

  Holle Bolle Gijs C Cooper mfk is ook een kunstenaar maar dan een zakkenvuller kunstenaar al jaren lang,hij plukt het volk leeg voor hem zelf en zijn meeloop vrienden. en de crim keek er naar en zegt niks nada, zij denken alleen maar aan een ding, ik ik en de rest kan stikken !.

 3. Abraham Mossel

  [email protected] inderdaad, waar zitten de hersens van een kunstenaar, oja die hebben ze niet, maar zijn wel zo slim om op kosten van de staat te leven en hun pens vol te vreten. Kijk goed naar het bouw kunstwerk van Ruben ( zie foto ) Het lijkt wel een even beeld van Holle Bolle Gijs Cooper MFK.

 4. Ze zeggen dat iemand een beetje gek moet zijn om kunstenaar te worden. Als we naar Vincent van Gogh kijken die zijn oor heeft afgesneden, kan best een kern van waarheid in zitten.

  Nu ook zijn deze kunstenaars moeilijk te volgen, een kunstenaar lijdt een hard bestaan het is heel vaak penaren. In Nederland hebben ze jaren geleden besloten dat de overheid kunstwerken opkoopt want kunstenaars konden hun kunstwerk aan de straatstenen niet kwijt.

  Deze kunstenaars gaan het beetje wat ze hebben weggeven aan een land waar een kleine groep miljoenen salaris verdienen en anderen met een vaste inkomsten niet eens 15% willen inleveren. Chapeau!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *