ParadiseFM | Curaçaose Huisartsenvereniging komt met klachtenlijn

De vereniging kreeg gisteren van epidemeoloog Izzy Gerstenbluth te horen dat er veel klachten binnen waren gekomen van mensen die hun huisarts niet kunnen bereiken | Extra

De Curaçaose Huisartsenvereniging gaat op korte termijn een klachtenlijn opzetten, waar burgers naar toe kunnen bellen als het hen niet lukt contact met hun huisarts te krijgen.

Dat heeft de vereniging gisteravond tegen EXTRA bekend gemaakt.

De vereniging kreeg gisteren van epidemeoloog Izzy Gerstenbluth te horen dat er veel klachten binnen waren gekomen van mensen die hun huisarts niet kunnen bereiken.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Curaçaose Huisartsenvereniging komt met klachtenlijn

 1. Het lijkt alsof deze dr. Izzy ook een beetje een grapjas begint te worden. De berichten over onbereikbaarheid van huisartsen is al van zeker twee weken.

  Wat onbegrijpelijk is, is dat wij zeker twee huisartsen in het parlement hebben en waarschijnlijk heeft het met jaloezie te maken maar deze huisartsen spreken zelfs niet namens hun collega,s.

  Ik hoorde al een tijd van mijn huisarts dat hij kinderen te zien krijgt die duidelijk aan de gevolgen van ondervoeding lijden dus de vraag is waarom hebben wij de huisartsen in het parlement daar nooit over gehoord?

 2. Trots op Curaçao

  Er zijn er natuurlijk ook die eeuwig aan de lijn blijven hangen met allerlei kwaaltjes.

 3. Fred Schiedam

  Ze kunnen beter een Centrale Huisartsen Post naar Nederlands model opzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *