ParadiseFM | Curaçao moet 30.000 banen creëren

Toerisme en meer offshore dienstverlening | Persbureau Curacao

Volgens minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina moeten er op Curaçao 30.000 nieuwe banen wordn gecreërd.

Daarmee kan het eiland haar zelfredzaamheid verhogen. De helft van die banen zijn volgens Martina verloren gegaan door de coronacrisis. Door nieuwe banen te creëren kan de werkloosheid op Curaçao volgens de minister tegen worden gegaan.

Hij denkt daarbij vooral aan nieuwe banen in het toerisme. Daarnaast zou Martina willen dat Nederland het fiscaal aantrekkelijker maakt voor Nederlandse bedrijven om te investeren in Curaçao. Hij noemt dat ‘de meest effectieve manier om Curaçao te helpen’.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Curaçao moet 30.000 banen creëren

 1. De gebruikelijke blabla van een nitwitminister. En waar moeten deze banen vandaan komen? Martina smurft ze gewoon tevoorschijn! O ja, was ik vergeten: Curaçao moet meer exporteren, Hahahaha! Wat een grapjas, onze Steve. Hij heeft meer verstand van verzekeren. Wat een toppers hebben wij toch.

 2. Curacao revisited

  “Door nieuwe banen te creëren kan werkeloosheid worden tegengegaan”
  Ik was zelf nooit tot deze conclusie gekomen. Mooi dat wij een minister van economische zaken hebben met diepgaande economische inzichten

 3. Daarnaast zou Martina willen dat Nederland het fiscaal aantrekkelijker maakt voor Nederlandse bedrijven om te investeren in Curaçao……
  Jaja, Nederland moet het weer doen, om vervolgens hier die bedrijven tegen metersdikke Red Tape aan te laten lopen lopen en onwillige ambtenaren. Maar daar doen we niets aan, stel je voor een vakbond zou boos worden. Plannen maken is leuk, vooral op Curacao, de uitvoering is bagger, vooral op Curacao.

 4. Het moet niet gekker worden eerst 15000 banen , en nu 30000 banen
  Hier klopt iets niet , een lichte vorm van vergeetachtigheid
  Wie het weet mag het zeggen .
  Ik vind het vreemd , heel vreemd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *