28.8 C
Willemstad
• woensdag 22 september 2021 13:26

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Crowdfunding voor Campo

Curacaoenaar Mick Pieete probeert 3 miljoen dollar bij elkaar te verzamelen om het openluchtbordeel na faillissement nieuw leven in te blazen | Persbureau Curacao

Een crowdfundings actie moet ervoor zorgen dat Campo Alegre binnenkort weer opengaat.

Curacaoenaar Mick Pieete probeert met een Gofundme website 3 miljoen dollar bij elkaar te verzamelen om het openluchtbordeel na faillissement nieuw leven in te blazen.

Tegen curacao.nu zegt hij dat de actie als een geintje begon, maar inmiddels een iets serieuzer karakter heeft gekregen, gezien de historische positie van het bordeel in onze samenleving.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

19 reacties

 1. …”Campo is echt voor losers”…

  Dan is vrijwel elke YDK man een loser. Zelf zij die hoge posities hebben..

  En dan hebben we het al niet over de sneks en trago meisjes. Daar komt vrijwel elke YDK man!

 2. …”Campo is echt voor losers”…

  Als je het zo bekijkt telt Curaçao best veel losers.
  Sommige werken nu als brave hoge functionaris op een Katholieke middelbare school.
  Andere werk(t)en op een eveneens “rooms” gezind kantoor aan een weg die ze beter “kip”weg hadden kunnen noemen.

 3. Heb begrepen dat de go fund me website dicht is, het schijnt wettelijk niet mogelijk om geld te crowdfunden voor een “profitable organization”. Laten we op een koper hopen.

 4. Moet zeggen dat Campo nu zeker een goede investering is, triest genoeg gaat het om armoede en als straks het virus onder controle is zal zeker de gouden tijden van Campo weer herleven.

  Af en toe heb ik wel heimwee naar de oude Campo, dat is voor de verbouwing.

  Toen was een leeftijdsgrens van 21 jaar maar het was makkelijk om als jongen van 17 over de hek te klimmen. Kon me nog herinneren dat toen als we 5 gulden hadden gelijk lopend of op de fiets naar Campo gingen en naar één van de vrouwen het 5 gulden liet zien met de vraag, “por favor, por favor”.

  Moet zeggen dat de laatste jaren wel bergafwaarts ging met Campo de bezetting was minder dan 60% en het waren niet altijd de mooiste vrouwen die er kwamen.

  Door de jaren heen heb ik best veel vooral Colombiaanse vrouwen daar geholpen want op een gegeven moment verandert de relatie van klant in eentje van vriendschap en bewondering.

  Zo heb ik de dochters en zonen van sommigen online geholpen met marketing en informatie analyse cursussen waardoor ze nu een young professional zijn en hun moeders lekker thuis kunnen blijven.

  Behalve dat heb ik zeker 3 eks Campo bewoonsters aan een ticket en werk in Europa geholpen, één werk al jaren in Nederland, een andere woont met haar zoon en dochter in Spanje waarbij de dochter een universitaire studie volgt en een ander werkt in een beauty salon in Italië.

  Vooral met die laatste heb ik nog regelmatig contact, die nodigt mij elk jaar voor een vakantie in Italië waarbij mij altijd 2 hele leuke weken samen met haar en een vriendin van haar te wachten staat. Ze zeggen niet voor niets wie goed doet goed ontmoet.

 5. Campo is wel iets van Curacao. Menig vader nam zijn zoon erheen om hem het te laten ontdekken.
  Veel business deals werden er gedaan. Niet voor niets wilde vaak buitenlandse zakenpartners hier komen.

 6. Volgens @Tiger, “Campo is echt voor losers. Er lopen genoeg gewillige vrouwen hier buiten”. Ik voel me wel aangesproken moet ik zeggen er is niets mis mee om af en toe tussen de middag na een saaie vergadering even naar Campo voor een blowjob.

 7. Tja, zo’n artikel vraagt natuurlijk om een stroom van reacties. Een constructieve reactie zou zijn: Campo hoort tot het culturele erfgoed van Curacao en heeft bij vele bezoekers een onuitwisbare glimlach op het gezicht weten te toveren….vooral bij de bemanning van oorlogsschepen en toeristen. Een destructieve reactie zou zijn: Campo was een broeinest van zwart geld, afpersing, illegalen en vele geweldsdelicten en doden in en om het gebied van Fortuna Ariba. Suggestie: Laten we niet meer puriteins zijn dan noodzakelijk. Zet Campo weer op de kaart door te investeren (met gaming-geld) en vooral te controleren en belasting-klaar-geld te innen. Beter in een gecontroleerd gebied opereren dan overal op het eiland hode cu mi…Het brengt de eeuwenoude handel weer op gang. Yank him up and crank him down, Nos mes por!

 8. Tegen curacao.nu zegt hij dat de actie als een geintje begon, maar inmiddels een iets serieuzer karakter heeft gekregen, gezien de historische positie van het bordeel in onze samenleving….
  Nou nou, er is toch daadwerkelijk al US$ 335.– gestort. Nog maar 2999665.– te gaan….

 9. Was toch gestart door de roomskatholieke kerk om de mannen van andersmans vrouwen en dochters af te houden? In hoeverre dat genootschap zich er ooit iets van aangetrokken heeft wat er met de rechten van vrouwen of kinderen gebeurde, is iedereen wel duidelijk. En laten we eerlijk zijn, kun je spreken van vrije keuze als veel van de vrouwen die er werkten uit een situatie van bittere armoede kwamen? Die situatie moet niet meer terugkeren!

  Op zich niets tegen een vrije keuze voor dit beroep, maar wie moet het organiseren? Weer de zware criminaliteit? Of de overheid die zelfs niet eens in staat is om andere zaken te regelen, zoals ononderbroken stroom?
  In sommige landen zijn ze wel in staat om zoiets ‘goed’ te regelen. Ik zou zeggen vraag Knops maar om subsidie om een onderzoeksbureau in te schakelen.

  En het argument van toeristische trekpleister mag je meteen door de plee trekken. Gary Glitter vond Cambodja en Vietnam ook een toeristische trekpleister, maar gelukkig zit hij nu in de UK een langdurige gevangenisstraf uit. Prostitutie als toeristische trekpleister is nou niet bepaald dat waarop iedereen zit te wachten.

  O, ja, en dan de persoon die dit zogenaamd zelf bedacht had…. Kijk even op internet wat voor iemand het is. Tsja, niet de figuur die zelf kan bedenken exact 3 miljoen nodig te hebben. Gewoon een katvanger van de een of andere gang.

 10. Die achterstallige belasting kan de overheid vergeten; het voormalige bedrijf is niet meer. Maar wat nu? Een crowdfunding? en dan? Wie wordt de exploitant, wie gaat het bedrijf runnen? Een bedrijf? Jawel. Verder een prima idee, het eiland zonder het ‘Vrolijke Kamp’ mist de glans van weleer. Bovendien is het en blijft het (?) een belangrijke toeristische en locale attractie, centreert het prostitutie en maakt het ook veiliger voor de bezoekers. Ook stukken beter dan het gerommel en gerotzooi (al dan niet met achterkamertjes) bij de vele honderden sneks.

 11. Eerst de 6 a 7 miljoen achterstallige belasting betalen graag. Bezopen dat dit kan eigenlijk zo een dergelijke schuld, maar hier hebben we allemaal wel een vriendje die dat `regelt`. Of een minister die .. ach laat maar. Het is hier een grote puinhoop en de grootste vijand van het eiland en ons bestaan dat zijn we zelf, de YdK !

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NU | Crimineel contact van Ridouan T. aangehouden op Curaçao voor drugshandel

Een 49-jarige man die wordt gezien als crimineel contact van Ridouan T. is afgelopen weekend aangehouden op Curaçao op verdenking van internationale drugshandel. Dat bevestigt het Landelijk...

Parool | Politie arresteert handlanger van Taghi op Curaçao

Wouter Laumans en Paul Vugts De Antilliaanse politie heeft afgelopen weekend Gregory F. aangehouden op verzoek van Nederland. F. geldt als een crimineel contact van Ridouan Taghi, hij...

NTR | Koning: ‘Klimaatverandering het meest dringend onderwerp’, maar de Cariben worden niet genoemd

John Samson DEN HAAG – Nederland én de eilanden moeten gaan focussen op de dingen waar ze het wél mee eens zijn als ze met elkaar praten over...

Democracy now! | Tuesday, September 21, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 21 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Aangifte Electorale Raad wegens onduidelijkheid donaties

De Electorale Raad zal aangifte gaan doen bij het Openbaar Ministerie (OM) over het gebrek aan transparantie wat betreft grote donateurs tijdens de laatste verkiezingen. Dat bevestigt...
- Advertentie -