ParadiseFM | CMC: “Meer gestolen dan oud eten”

CBV-voorzitter Johnsel Djaoen zei dat een werknemer oud eten en restjes zou hebben meegenomen naar huis en dat dit in het oude ziekenhuis Sehos wel toegestaan was.

Tijdelijk directeur van het Curaçao Medical Center Gilbert Martina zegt vandaag op een persconferentie dat er meer is gestolen dan alleen oud eten.

Martina geeft aan dat het niveau van de zorg hoog wordt gehouden voor de patiënten en dat er daarom is besloten om het contract van een werknemer te annuleren.

Gisteren ontstond hierdoor onrust bij de vakbond CBV en gingen verschillende werknemers in staking. CBV-voorzitter Johnsel Djaoen zei gisteren in gesprek met Paradise FM dat een werknemer oud eten en restjes zou hebben meegenomen naar huis en dat dit eerder, in het oude ziekenhuis Sehos, wel toegestaan was. Het CMC gaf vandaag aan niet in detail te willen treden, maar dat er meer was gestolen dan alleen oud eten.

Martina zei dat het misschien in het Sehos normaal was, maar dat dit in het nieuwe ziekenhuis niet kan. Op dit moment wordt het proces van voedsel en afval volgens Martina ‘gefinetuned’ en alle medewerkers die gisteren hun werk hadden neergelegd zijn vandaag weer aan het werk.

Bron: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | CMC: “Meer gestolen dan oud eten”

 1. Salaris van Martina is ook diefstal

 2. Tico Martina

  (Op de melodie van over de muur van klein orkest https://www.youtube.com/watch?v=sVghH346RIk). Curacao, unter der palmen. Waar Martinas en Lastens lustig staan te graaien, waar de politieke elite het volk laten verhongeren, waar politieke vriendjes niet werken terwijl het volk verhongert, ja er is in de 51 jaar heel wat veranderd. Martina de mislukkeling mag aan het roer staan van een ziekenhuis, hij kan nog niet tot tien tellen, maar het is een cadeautje van Sushi Graaimelia, ja er is in de 51 jaar heel wat veranderd.

 3. Het is niet prettig wat ik nu ga zeggen, maar deze meneer Gilbert Martina bevestigt door zijn onkundige wanbestuur voor de zoveelste keer een taai en vervelend stereotype van directeuren en Ministers van Curaçaose bodem, echte YdK zeg maar: Ze ontvangen zeker geen peanuts salaris maar gedragen zich wel als een peanut salaris directeur en maken er elke keer een grote puinhoop van achter het stuur en lossen niets op!
  Behalve het staatskassaldo!

  Gibert Martina, Stephen Martina , Tromp, Lindomar Scoop, Etienne Ys, Zus de Lannooy, Don Martina, Maria L, Sluis, Begina, Koeiman, Zita, Omayra, Mozes, Konket, Gijsbertha, Marveline, Werner Wiels, Anthony Godett, Myrna Godett , Sheldrey Osepa, Rosalia, Ashley Isidora, Pik Pisas,

  Niets hebben jullie voor elkaar gekregen bezijdens jezelf verrijken over de ruggen van de burgers,!!

 4. Martina geeft aan dat het niveau van de zorg hoog wordt gehouden en daarom is een medewerker ontslagen maar op social media staat dat deze medewerker met de vrouw van één van de directieleden is betrapt.

  Het is toch onbegrijpelijk hoe arrogant het bestuur en directie van het CMC is, de rechter heeft gezegd dat het ontslag op staande voet niet geldig is en toch weigert het CMC om deze medewerker terug in dienst te nemen.

  Dit zijn de klootzakken die ons ziekenhuis runnen, uitgerekend in een pandemie een medewerker om persoonlijke redenen ontslaan.

  Laten we hopen dat Nederland ook goed nadenkt de volgende keer dat ze vrijwilligers sturen die zo graag in de zon willen werken.

 5. Noem het beestje bij zijn naam .
  Inderdaad nou , nou , ……….
  Het is net Pepie en Kokie

 6. Hoeveel bonussen heeft Martina bij de Ennia gepakt terwijl er geen geld was voor de polishouders van de ennia…….dat mocht blijkbaar wel want dat was zijn eigen zak……..

 7. “(…) en alle medewerkers die gisteren hun werk hadden neergelegd zijn vandaag weer aan het werk.”

  Alsof het de normaalste zaak van de wereld is…

 8. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 9. En dan het domme blondje de Freitas Bras links op de foto, mag voor zo’n 30 K in de maand directeurtje spelen bij CMC.

  Aangenomen op basis van dezelfde kwaliteiten als Neysa ‘Amnesia’ Isenia bij Girobank: niets horen en niets zien.

  Wat een door en door corrupt boevennest is dit eiland toch.

 10. Laten we het maar niet hebben over wat Stephen Capella bij Girobank allemaal mee naar huis nam…

  Stephen Capella is trouwens voormalig lid van de raad van TOEZICHT van het Sehos. Samen overigens met Eric Garcia van wie Capella bij Girobank de toy boy was.

  Capone Capella en Giro Graaier Garcia in de RvT van het Sehos… wat zou de eigenaar van Miles cafe daar van vinden?

 11. Curacao revisited

  “Tijdelijk directeur van het Curaçao Medical Center Gilbert Martina zegt vandaag op een persconferentie dat er meer is gestolen dan alleen oud eten.”
  het gaat hier niet om de consultancy fee van Stanley Betrian?

 12. De Rechtsstaat

  Tijdelijk directeur van het Curaçao Medical Center Gilbert Martina zegt vandaag op een persconferentie dat er meer is gestolen dan alleen oud eten.

  Nou, nou………………!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *