ParadiseFM | Carlos Monk ‘niet onder de indruk’

Volgens Monk zijn zijn aangiftes bedoeld om de politieke corruptiemachine stop te zetten. De aangiften tegen hem ziet hij als intimidatie | Antilliaans Dagblad

Carlos Monk zegt niet onder de indruk te zijn van de aangifte tegen zijn persoon door oud-minister Suzy Camelia-Römer.

De aangiften tegen Monk betreffen onder meer het afgeven van valse verklaringen, belediging, laster en smaad. Monk heeft in de afgelopen jaren aangiften gedaan tegen veel ministers van het kabinet-Rhuggenaath.

Ook tegen Camelia-Römer. Volgens hem zijn zijn aangiftes bedoeld om de politieke corruptiemachine stop te zetten. De aangiften tegen hem ziet hij als intimidatie.

Hij heeft aangegeven ook door te gaan met de aangiftes. Volgens Monk baseert hij zich op officiële documenten, zoals documenten van de Kamer van Koophandel, de Algemene Rekenkamer en brieven van de gouverneur.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Carlos Monk ‘niet onder de indruk’

  1. Deze farc-aanhanger monk kdnt is geen knip voor z’n neus waard. Hij monk dus, de pyromaan bij kraamkliniek om z’n fraude te verbergen zou 10 aangiftes aan z’n broek moeten hebben. Trouwens H Wiels had hem zuiver, denk dat hij nog steeds verdachte is in die moordzaak, en dit soort zit in ‘t parlement en alleen om te blaaskaken niet om iets voor ‘t eiland te betekenen, alleen om ‘t verder naar de afgrond te brengen .

  2. ‘In 2014 heeft ex-minister Carlos Monk een nachtje in de cel gezeten om zijn roes uit te slapen. Hij was door de politie van de weg gehaald, nadat een oplettende burger had gebeld dat een automobilist voor hem zeer gevaarlijk reed. Bij zijn aanhouding bleek zijn auto niet gekeurd, zijn belasting niet betaald en zijn auto niet verzekerd. Ook had Monk geen rijbewijs bij zich. Zijn auto is in beslag genomen.’

    ‘Net voor zijn vertrek naar het ministerie van Onderwijs benoemde Monk zijn rechterhand Ardieth Martha-Merien tot Hoofd van de Dienst van het Vergunningenloket (Bentana di Information). Dit betekende voor haar een sprong van zeven loonschalen.[2] De partij PS stak hier een stokje voor.’

  3. @kaat, hahaha. Hij zal “cuties” al vershillende keren hebben gedownload van netflix. Gelukkig dat dat niet strafbaar is anders had chagrijnige Suzy meteen aangifte gedaan:>.

  4. @pauletta, hoe weet je dat?? Hij ziet me inderdaad niet staan, ik heb dikke pech. En die vent monk wil ze liever nog jonger. Een ding weet ik wel Meredith z’n byside, kan bij mij niet in de schaduw staan.

  5. Ik kon raden dat kaat een commentaar zou geven over monk. Volgens mij vind kaat monk leuk. Kaat tip. Ik weet niet hoe jong je bent maar monk houd alleen maar van jonge vrouwen. Dus als niet jonger bent dan 25 ziet monk je niet meer zitten.

  6. Ja, het moet afgelopen zijn met die politieke corruptiemachine zegt monk kdnt . Precies, maar iedereen zou aangifte kunnen doen tegen corruptie, zelfs Jan met de Pet, jij bent de laatste die recht van spreken heeft monk, stuk vuil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *