ParadiseFM | Brons voor estafetteploeg

Chris Garia, Churandy Martina, Hensley Paulina en Taymir Burnet wisselden het stokje foutloos en noteerden een tijd van 38,03 aan de finish

De Curaçaos, Nederlandse sprintmannen hebben op de EK atletiek in Berlijn brons veroverd op de 4×100 meter estafette.

Chris Garia, Churandy Martina, Hensley Paulina en Taymir Burnet wisselden het stokje foutloos en noteerden een tijd van 38,03 aan de finish. Dat is een Nederlands record. De oude nationale toptijd was 38,21 en die liep de estafetteploeg eind juli bij de Diamond League in Londen.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Brons voor estafetteploeg

 1. Uitstekende prestatie. Verder moeten de non presteerders niet zo zeuren.

 2. Beste @matie, ik vind de kritiek van @Abraham ook een beetje overdreven. Laten we blij zijn dat de andere drie lopers Martina op zijn oude dag aan een medaille hebben geholpen.

 3. Stelletje zijkers niets is goed of deugd niet wat hebben jullie zelf gepresteerd?
  Mag thuis van moeder(vrouw) zeker hun ei niet kwijt alleen afzeiken dat kunnen jullie goed zwaardgalig bah.

 4. Abraham Mossel

  Churandy Martina is altijd zo blij, hij is de domste van het hele zang koortje en die moest het woord doen, hij kon het toch niet laten om te zegen dat ze allemaal van Curacao afkomstig zijn, is niks mis mee, maar hij vergeet dat deze hardlopers vanaf hun kleins af aan door de Nederlandse belasting betaler groot zijn gemaakt, Curacrim heeft nog geen florijn aan deze sporters uit gegeven, ja Martina mocht één keer een auto ritje met Gerrit de Raaf (dief) over Curacrim mee rijden, verkiezing stunt van Gerty de Raaf. Ben blij dat Martina uit gelopen is, wat deze sport betreft is hij nu rijp voor het bejaarden hart loop clubje in Papen Dal daar kan hij de hele dag blij zijn met af kikken. sp wat heeft hij nu eigenlijk gepresteerd , hele maal niks nada, kijk naar Hasan goud 5000 meter, kijk naar Schippers 2 x wereld kampioen en meerdere malen goud ,zilver en brons. Hassan medere malen zilver en brons daarbij kan zij er nu een gouden plak voor de 5 km bij voegen, dus wat hebben die vier curacrimetjes nou gepresteerd hele maal nada niks noppes als je het goed berekend?.

 5. Dit was een teleurstellende 3de plaats terwijl de ploeg na de eerste loper, duidelijk een voorsprong had. Churandy Martina is zeker door twee lopers voorbij gelopen. Ze hadden anders goud kunnen pakken.

  Ik stoorde mij mateloos aan het interview van deze positiviteitsgoeroe achteraf. Elke keer weer dat positieve gedoe dat is om een punthoofd van te krijgen.

 6. joop savaneta

  Inderdaad, hulde voor deze mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *