29 C
Willemstad
• maandag 11 december 2023

PBC | Curaçao schittert morgen in Ranking the Talent op SBS6

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De op Curaçao wonende operazanger Michiel René van ‘t Landt doet morgen, zaterdag 9 december mee met het televisieprogramma Ranking The Talent op SBS6....

ParadiseFM | Zorgen om conflict tussen Venezuela en Guyana

De spanningen lopen op in Zuid-Amerika. De president van Venezuela, Nicolás Maduro, geeft signalen af dat hij een regio van buurland Guyana wil gaan inlijven. Engeland en...

Democracy now! | Friday, December 8, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 8 december 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Drie minderjarigen op St. Maarten veroordeeld voor mishandeling en steekpartij

Die minderjarige jongens zijn door de rechtbank veroordeeld voor hun betrokkenheid bij een gevecht op school dat in januari 2022 plaatsvond. Dat maakt het Openbaar Ministerie (OM)...

Nu.cw | Politie waarschuwt voor meer alcoholcontroles tijdens feestmaand

De politie gaat tijdens de feestmaand meer alcoholcontroles in het verkeer houden. Dat maakt het Korps Politie Curaçao via een persbericht bekend. Volgens het KPC neemt het alcoholgebruik...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Bon Bini 2 komt naar Curacao

HomeMediaParadiseFM | Bon Bini 2 komt naar Curacao
De film komt aan het eind van dit jaar, op 13 december uit in Nederland.

De film met Jandino in de hoofdrol, Bon Bini Holland 2 komt naar Curacao. Na de release van de komedie in Nederland en België, beleeft de film begin januari haar première op de ABC-eilanden en in Suriname.

Dat heeft distributeur Entertainment One bekendgemaakt. De film trok in Nederland binnen twee weken bijna 300.000 bezoekers en draait momenteel in meer dan 100 bioscopen.

Dat de film een internationale release krijgt, heeft onder meer te maken met de populariteit van hoofdrolspeler Jandino Asporaat in dit gebied. De comedian komt zelf van Curaçao en de film speelt zich ook gedeeltelijk op hier af.

Bron: ParadiseFM

5 reacties

 1. Wat een gezwets weer hier zeg. Echt een stel reguurders die weer zoals gewoonlijk op elkaar reageren., zonder iets zinnigs uit te kramen.
  Nou laat ik als witte man al 15 jr met mijn zwarte vrouw in alle geluk en joy samen zijn.
  Overigens is de cast behoorlijk gemengd leuke mensen van Curacaosche en Surinaamse afkomst, van Tania Kross, Jörgen Raymann, Tan etc etc. zoals het ook hoort one big family.
  Jullie zijn echt onaangename racisten hier op dit forum. Wanstaltig.

 2. Volgens @Brian S. “Witte mannen houden er niet van om een brother te zien met een witte vrouw…”. Ik zie wel vaak dat de succesvolle (rijke) brothers voor een blanke chick kiezen of dat bewust is weet ik niet.

  Ik had vroeger ook een blanke vriendin en wat ik mij kan herinneren vooral in deze tijd was dat zij wou dat na de jaarwisseling bij haar ouders op bezoek gingen om even wat te drinken en voor een potje klaverjassen en bridge. Ik verveelde me dood om eerlijk te zijn.

  Daar en tegen, al mij zwarte vriendinnen hebben zoiets van fuck the parents, “despues di tiru tin tiru”.

 3. @eric, Witte mannen houden er niet van om een brother te zien met een witte vrouw… daarnaast moet het gaan om onze Nubian queens! Wat anderen ervan denken is niet belangrijk!

 4. Volgens @Brian S, “Jammer dat de het vrouwelijke hoofdpersoon weer een witte dame is. ” Deze film is gemaakt voor de Nederlandse markt, denk niet dat de Hollanders daar geld betalen om twee negers het met elkaar te zien doen.

 5. Jammer dat de het vrouwelijke hoofdpersoon weer een witte dame is.

  We zien te weinig dat de vrouwelijke hoofdpersoon donker is… of het een dame van lichte zeden, een crack gebruiker of moeder met kinderen met verschillende mannen.

  Je ziet dat ook bij commercials op Curacao. Vrijwel nooit een donkere man met een donkere vrouw.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties