ParadiseFM | Bijna 100 arrestaties gisteren

Brandstichting en plunderingen © ANP

Er zijn gisteren 96 mensen aangehouden. Dat meldt de politie. Veel mensen zijn aangehouden wegens diefstal.

Zo werden er winkels geplunderd op verschillende plekken op het eiland. Volgens politiewoordvoerder Imro Zwerwer gaat het vooral om jonge mensen die zijn aangehouden. De politie heeft een deel van de gestolen goederen in beslag genomen zoals koelkasten, laptops en telefoons.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Bijna 100 arrestaties gisteren

 1. Abraham Mossel

  @ Ambulant wat ben jij dom, je hebt nu zelf je bekent gemaakt en je id vrij gegeven, je bent lang nek Pik Pisas of hangbuikzwijntje Amparo Dos Santos, of de verslaafde gokkast koning Monky R. ik gok voor 50% op Monky de aap en voor 30% op hangbuikzwijntje de 20% blijven over voor Pik aangezien die geen lezen op school heeft geleerd, Pik laat alles door een duur betaald lid van de MFK voor kauwen en op schrijven, toe de loe doe heren door de mand vallers.

 2. Willem de palm

  Curaçao, het nieuwe Haïti

 3. Goh mossel en hoe kan dit nu zo komen.
  O ja.. Eilandje afgesloten.
  Geen centjes meer.
  Eh waarom
  Nou.
  Corona is zoooo gevaarlijk.
  Corona is selectief. Bejaarden boven de 80 met te weinig vitamine d en een pillen carousel die zo krampachtig aan het leven vasthouden dat alles mag dood gaan.
  Maar niet zij.
  Durf te leven dat is wat een hele wijze man eens tegen me zei.
  Ik begreep het toen niet.
  Maar ik moet zeggen het waren de meest belangrijke woorden.
  Durf te leven.
  En gun dat ook aan anderen.

 4. Abraham Mossel

  Dit heeft niks nada meer te maken met demonstreren, dit is puur brandstichting, winkels leeg roven met een vrijbrief van de oppositie op naaiers, MFK Pik Pisas, hangbuik Amparo en Menky trekkast gokker. Regering ruggeloos wanneer treden jullie op tegen deze land ontwrichters cq land verraaiers in Afrika staat daar er de doodstraf op zonder pardon ga je aan het touw,.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *