ParadiseFM | ‘Beschuldigingen tegen Jamaloodin zijn allemaal speculatie’

Verdediginsteams: “Het scenario van de verdediging gaat uit van daderschap van Monster, Pretu en Bolle en ‘misschien’ Fonseca.” | Persbureau Curacao archief

Het advocatenteam van George Jamaloodin is gisteren aan de verdediging begonnen. Daarvoor zijn twee dagen uitgetrokken.

Volgens de Nederlandse advocaat Stijn Franken zijn alle beschuldigingen tegen de oud-minister goed beschouwd niets meer dan speculatie. Volgens het Openbaar Ministerie heeft Jamaloodin de opdracht gegeven tot de moord op Helmin Wiels in 2013.

Advocaat Franken vindt dat het OM een tunnelvisie heeft in deze zaak. Zo stelt hij dat er heel veel andere scenario’s niet zijn onderzocht en benadrukt de advocaat dat de oud-minister in 2013 uit de politiek was gestapt en geen reden had om Helmin Wiels te laten vermoorden

Het advocatenteam van de verdachte bestaat naast advocaat Franken, die in Nederland onder meer Lucia de B. succesvol verdedigde, uit Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, Athena Sulvaran, Mirto Muray en Rutsel Martha. Vandaag wordt verder gegaan met de verdediging.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | ‘Beschuldigingen tegen Jamaloodin zijn allemaal speculatie’

 1. Peppi goed opletten . Je krijgt gratis les van Stijn Franken hoe je professioneel een verdediging voert. Kun je veel van leren.

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Goh,
  Wat is die dochter van Peppie toch een mooi mens… Van binnen en van de buitenkant. Als het aan mij ligt, noem ik Peppie binnenkost “Papa”…
  Eat your hearts out dames…..

 3. De reputatie van Stijn Franken en consorte is bekend.

  Alleen jammer dat de dochter van Peppi ook door dit advocaten broeinest is omkapseld. Ik zou haar een betere werkomgeving [en reputatie] hebben toegewenst. Maar het kwartje zal bij haar hopelijk ook nog wel eens vallen. Dan is er weer een “kinderzieltje” gered.

 4. De briljantste zet bij deze moord was van Suzy Camelia Römer die samen met twee anderen voor 1 miljoen gulden, onderzoek deed naar de moord op Pretu.

  Achteraf kwamen ze niet verder met dat Marlon Wernet, korpschef van de politie met vakantie was.

  Eén ding is zeker met Camelia-Römer weet je altijd waar je aan toe bent, het is of geld in zakken van vrienden of in eigen zak. Die gaat over lijken!!!

 5. Abraham Mossel

  @ De vraag bij velen is , door wie worden deze rat advocaten betaald?, door zijn geliefde half broer Robby Dos Santos natuurlijk!. Zal mij benieuwen of zij hem uit het hok kunnen halen betreffende de zaak opdracht gever moord Wiels. Voor de oplichting van 200.000,00 Euro heeft hij al bekend.

 6. Joep Meloen

  Het is allemaal speculatie ?
  Inmiddels is allang bekend wie de trekker heeft overgehaald. Ook is bekend wie hem daartoe de opdracht heeft gegeven en daarvoor heeft betaald. Er werd alleen een ‘klein’ foutje gemaakt en dat is dat geld niet werd uitbetaald, terwijl het was beloofd. Dat is hier 100 % gegarandeerde ellende, want ook al pleegt men een moord, men wil het geld wel zien.
  Men weet ook waar het geld vandaan kwam oftewel wie dat geld leverde. En men weet ook dat die persoon dat soort bedragen niet kon ophoesten, plus die persoon had persoonlijk geen problemen met Wiels.
  Vervolgens blijkt dat er tientallen berichten, bezoekjes etc zijn geweest bij een persoon die zowel het geld als het motief had. Bovendien zijn er mensen die hebben gezien dat er geld is opgehaald.

  Maar volgens de verdediging is het allemaal speculatie.
  Serieus ?
  Dit is de beste verdediging waar 4 advocaten mee kunnen komen ? Ze worden flink betaald voor hun uren en dan kun je bewijzen niet weerleggen, maar weet alleen ‘het is niet waar’ uit te brengen ?
  Kun je beter de verdediging neerleggen en aangeven dat het zinloos is, maar ja, dan loop je veel inkomsten mis natuurlijk en dat is onbestaanbaar voor advocaten.

 7. Stijn Franken, Eldon ‘Peppie’ Sulvaran, Athena Sulvaran, Mirto Muray en Rutsel Martha.

  En die doen dit pro-deo? Jamaloodin zat laatst al te klagen dat hij geen geld meer had.

 8. Zonder dit volk had je bijna niet dit soort criminelen .
  Ze leunen allemaal op de verdediging .
  Shon Pe was allang de lul geweest .
  Trouwens door wie worden ze betaald ?

 9. Speculatie.. terwijl er zoveel bewijs is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *