27.8 C
Willemstad
• donderdag 29 juli 2021 20:09

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Aruba voert maatregelen in voor passagiers uit Curaçao

Vanwege de toename van het aantal recente besmettingen mogen passagiers uit Curaçao nu alleen nog maar Aruba binnenkomen met een negatieve PCR-test.

Aruba heeft vrijdag besloten niet langer passagiers uit Curaçao toe te laten zonder een negatieve coronatest. Als reizigers die niet kunnen aantonen, moeten ze 10 dagen in quarantaine.

Sinds enkele weken is er weer vrij passagiersverkeer mogelijk tussen beide eilanden, maar volgens Aruba is de situatie veranderd nu Curaçao een flinke stijging van het aantal besmettingen kent.

Vorige week woensdag waren op Curaçao 315 besmet met het virus. Vrijdag was dat aantal gestegen naar 640, met 60 nieuwe besmettingen in het afgelopen etmaal.

- Advertentie -

Op Aruba werden op donderdag 8 nieuwe besmettingen geregistreerd. In totaal zijn er op het eiland nu 79 besmettingen.

In september was Aruba nog zwaar getroffen. Toen kende het eiland meer dan 1600 besmettingen. Daar zijn sinds maart 45 coronapatiënten overleden, op Curaçao drie.

Vanwege de toename van het aantal recente besmettingen mogen passagiers uit Curaçao nu alleen nog maar Aruba binnenkomen met een negatieve PCR-test. Ze kunnen er ook voor kiezen om op eigen kosten op Aruba een test te doen.

Bron: ParadiseFM |

- Advertisement -

Artikel delen

2 reacties

  1. Maar hoeveel Amerikanen ken je die kunnen lezen? En weten ze eigenlijk wel waar Curaçao ligt, ook al boeken ze een trip?

    Tenslotte denken ze bij het horen van de namen van de meeste Europese hoofdsteden ook dat deze in Texas, Florida of Alabama liggen. En, ja, 50% ofzo stemde op die ene, dus het gemiddelde IQ zal ook wel bijzonder zijn.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 29, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 29 juli 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Regering Pisas neemt 42 vriendjes aan op negen ministeries

Persbureau Curacao De personeelsstop bij ministeries lijkt niet meer te bestaan. De regering Pisas heeft sinds haar aantreden 42 nieuwe mensen aangenomen op negen ministeries. Dat meldt de...

PBC | CMC: meeste Covid19-patiënten niet of niet volledig gevaccineerd

Persbureau Curacao De meerderheid van patiënten die met Corona worden opgenomen in het Curaçao Medical Centre blijkt niet gevaccineerd. Vandaag meldden zich drie nieuwe patiënten, twee moesten direct...

PBC | Economie Curaçao krimpt met 18,4 procent

Persbureau Curacao Curaçao zag in 2020 een zware terugval in economische activiteiten met een krimp in het bruto binnenlands product van 18,4 procent. Een krimp van die aard...

PBC | Curaçao host Concacaf under-20 kwalificatietoernooi vrouwen

Persbureau Curacao Het Concacaf Women’s U-20 Championship Qualifiers wordt op Curaçao afgewerkt. Het kwalificatietoernooi vindt plaats in het Ergilio Hato Stadion en het nabijgelegen FFK-stadion van 13 tot...
- Advertentie -