ParadiseFM | Aqualectra heeft tonnen betaald aan schadeclaims

Volgens Jonis zijn ze bezig met het in kaart brengen van deze claims, maar lopen de bedragen zeker in de tonnen, misschien wel richting een miljoen | Extra

Aqualectra heeft tonnen betaald aan schadeclaims. Dat zegt directeur van het nutsbedrijf Darick Jonis. Iedereen die schade heeft door een stroomstoring kan een claim indienen bij Aqualectra en dit gebeurt volgens Jonis ook.

De claim wordt beoordeeld door hen een een onafhankelijke adviseur en er wordt eventueel een bedrag bepaald dat het nutsbedrijf verschuldigd is. Volgens Jonis zijn ze bezig met het in kaart brengen van deze claims, maar lopen de bedragen zeker in de tonnen, misschien wel richting een miljoen.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Aqualectra heeft tonnen betaald aan schadeclaims

 1. Aqualectra heeft tonnen betaald aan schadeclaims aan wie?Toch niet aan familieleden,vrienden en kennissen.Als dchade is betaald Aualectra nooit.RARARA.
  Mijn reactie’s worden sinds 7/2/2020 geweigerd.

 2. Die schade claimes is ook een manier om je rekening te spekken, het is gewoon niet mogelijk om alles te checken dus kunnen er wat fake rekeningen tussen. Dat maak helemaal niet uit want die rekening wordt uiteindelijk betaald door. Jawel ons allemaal. Dus allemaal flink claimen, hoe meer hoe gemakkelijker er frauduleuze rekening tussen kunnen en hoe meer er doorberekend gaat worden

 3. Don Quichote

  Deze onafhankelijke bureau’s, die dit beoordelen zijn door fraudeurs verzonnen en zeggen ook dat het in de miljoenen lopen. Het wordt weer spekken met de kas van aquaelectra. Nog nooit heeft aquaelectra schadeclaims geaccepteerd want het wordt benoemd als gebruiksrisico net zoals uts, worden deze overheids NV door “legale” fraudeurs bemand

 4. Deze onbekwame maar vooral corrupte ego- politici/ CEO’s, directeuren/ ministers / parlementariers zonder schaamte en ethos, zullen nooit de eer aan zichzelf houden, zullen alleen een project starten als ze er grof aan verdienen, en zullen zo lang mogelijk blijven zitten zodat hun pensioenen nog vetter en hoger stapelen……

 5. Abraham Mossel

  Normaal duurt het maanden cq jaren voordat er een soort uitkomst bekend word als de regering moet betalen????, nu weten zij het binnen 24 uur ! wat een lachertje weer.

 6. @Tayo, Als politici kunnen verdienen aan zonnen energie zal Curacao overgaan op Zon

 7. Het eiland is 12 uur per dag overgoten door “ZON ” !! Mijn vraag is : Wanneer laten jullie de bevolking gebruik maken van deze “Mooie ZON ” door zij zonnepanelen te laten instaleren ?? De hele wereld gaat op dit moment op GROEN …. Waarom de bevolking van dat/dit Eiland niet ?? Zit zeker bij “Schotte “!!! Shame on U All , STELLETJE PROFITEURS !!!

 8. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

 9. Nog nooit wat gekregen van Aqualectra

 10. Zal fake klachten regenen, ongetwijfeld van directeur Neya Amnesia zelf en van partner in crime Stephen Capella, die zal claimen dat zijn hele voorraad computers (gekocht bij zijn moeder in Panama) zijn doorgebrand bij de blackout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *