30 C
Willemstad
• donderdag 11 augustus 2022

Laatste reacties

ParadiseFM | Amerikaanse medici aan het werk

Het is de bedoeling dat het Amerikaanse medici team ondersteuning biedt als er toch een uitbraak volgt van het coronavirus | Foto CMC

Een groep van 39 Amerikaanse medici is gisteren aan de slag gegaan in het CMC. De groep is eerst twee weken in quarantaine gegaan voor zij naar het ziekenhuis mochten.

Het is de bedoeling dat het team ondersteuning biedt als er toch een uitbraak volgt van het coronavirus. De reguliere zorg moet dan namelijk wel kunnen doorgaan. Ondertussen ondersteunen zij op andere afdelingen.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

6 reacties

 1. Specialisten…. Die specialisten maakten alles erger.
  Intussen kunnen sommige huisartsen beter corona bestrijden dan al die paniek gillende IC intubators.
  Intubatie en coma vermoordde meer dan de helft.
  Die zelfde specialisten stopten besmetten en gezonde bij elkaar en waren zelf de grootse bron van besmetting.
  Omdat dit zo nieuw was. Helemaal niet. Influenza elk jaar zelfde verhaal.
  De media hype en gemaakte angst.
  Ja dat was nieuw.

 2. Het idee is, omdat we vroeg of laat open moeten.
  Een groter team hulp verleners te hebben wanneer corona echt hier komt. We krijgen hier eens corona en als het komt kan je beter voorbereid zijn met meer bedden en meer specialisten. Die zijn er nu. Nu nog wachten op het openen van de grenzen en de besmetting die ongetwijfeld gaat volgen.

 3. Die medici zouden door NL betaald worden.
  Ze komen via een medisch uitzendbureau.
  https://antilliaansdagblad.com/nieuws-menu/21394-medici-uit-vs-weer-teruggestuurd
  Toen we nog in de paniek fase zaten…. Werd alles teruggestuurd om 1 mogelijk positieve, maar konden mensen die terug keerden gewoon op het eilandje rondlopen. Ze konden wel opnieuw besmet zijn….
  Nu kunnen ze gewoon in 2 groepen in quarantaine en dan het lege ziekenhuis in. Om beademingsapparaten te bedienen die nog in de verpakking zitten.

  NL heft het crisisteam op. Voor de crisis die ze zelf hebben gemaakt.
  En het aantal doden… nog steeds onder 2018…. En de wankele groep die overleed. 62% boven de 80.

  Het ziekenhuis hier moest dicht. Een klap in het gezicht van de bevolking laten betalen voor een ziekenhuis van een miljard… Kom je met hartklachten wordt je geweigerd en moet je maar paracetamol slikken. Net als wiels. Het onderzoek loopt nog steeds…..
  Ben je een Politieke kanker patiënt dan vliegt een privé oncoloog met je mee op een vlucht naar NL…. dan is er geen angst om corona te krijgen, maar hier moet alles op slot blijven.
  En dit alles ook kosten van de gemeenschap.

 4. Begrijp dit niet dat medici uit Amerika hier op curacrim moeten gaan rond dolen door een ziekenhuis en in een eiland waar amper corona heerst,als ik het goed heb gelezen was dit al 3 maanden geleden voor gesteld door Nederland maar ook weer in de schoen doos gezet. Toch worden deze doktoren hier op kosten van Curacrim neer gezet met het oog op een uitbraak van corona, eht zal eerder een uitbraak uit de staats kas worden, tjonge tjonge wat zijn we weer slim bezig, er zijn vele gezinnen die op dit moment aan de bedelstaf zitten omdat het ene naa het andere bedrijf zijn deuren dicht moet doen, hoelang laten wij als volk deze regering nog laten aan knoeien, zede regering wacht alleen maar op het geld uit die bedorven Makamba poenne!

 5. Vraag me af wat Amerikanen van deze medici vinden, met Amerikaans geld studeren en bij de eerste de beste pandemie naar het buitenland vluchten. Qua mentaliteit passen ze prima bij ons, mogen wij ze houden?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Thursday, July 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 28 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Wuite reminds The Hague to include Caribbean Netherlands

THE HAGUE--Member of the Second Chamber of the Dutch Parliament Jorien Wuite of the Democratic Party D66 on Thursday reminded the Dutch government of the fact that...

Democracy now! | Wednesday, July 27, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 juli 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Jacobs: Secret audio recordings create a dangerous precedent

PHILIPSBURG--Prime Minister Silveria Jacobs (National Alliance) does not condemn the threats made by Minister of Public Housing, Environment, Spatial Development and Infrastructure VROMI Egbert Doran (National Alliance)...