ParadiseFM | Aandacht voor wegen

 

In de motie wordt de regering opgeroepen al het geld dat wordt betaald aan wegenbelasting daadwerkelijk te besteden aan onderhoud en verbetering

Het Curaçaose parlement heeft woensdag met algemene stemmen een motie aangenomen waarin de regering wordt opgeroepen werk te maken van de verbetering van de wegen.

In de motie wordt de regering opgeroepen al het geld dat wordt betaald aan wegenbelasting daadwerkelijk te besteden aan onderhoud en verbetering van onze wegen.

Ook moet er een inhaalslag worden gedaan om achterstallig onderhoud aan de wegen te plegen, zo vindt het parlement.

In de motie wordt onder meer de Granaatappelweg in Dominguito genoemd als voorbeeld van een weg die vol met gaten zit. Maar ook de drukke Caracasbaaiweg is op sommige plaatsen dringend aan onderhoud toe, zo stelt het parlement.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Aandacht voor wegen

  1. Wij hebben intelli Statenleden, that’s 4 sure-;) Ik denk dan ook dat velen v hen problemen met hun ‘cartertje’ hebben.

  2. Fred Schiedam

    Laat dan ook de kosten van verkeerspolitie, ambulance-inzet en CMC voor verkeersongevallen en de kosten arbeidsongeschiktheid etc. als gevolg van verkeersongevallen ook uit de opbrengst van de wegenbelasting komen. Ja, inderdaad, die zal dan zeer fors omhoog moeten! Goed plan, zeer doordacht van de parlementsleden!!!!

  3. Volgens mij heb ik dit eerder gelezen .
    Was dat niet Suzy toen .
    We gaan het beleven in 2021 of is er geen datum en jaar vast gelegd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *