ParadiseFM | Restaurants verder onder druk door tariefverhogingen

Daarmee komt volgens de organisatie de restaurantsector nog verder onder druk te staan.

De Curaçao Restaurants Association is het er niet mee eens dat de overheid de tarieven van water, elektriciteit en gas verhoogt.

Daarmee komt volgens de organisatie de restaurantsector nog verder onder druk te staan.

Volgens de Curaçao Restaurants Association hebben de restaurants door de coronamaatregelen al veel te verduren gehad. Deze verhoging komt bovenop de lockdown en de regels van sociale afstand, waar de restaurants ook veel onder te lijden hadden.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Restaurants verder onder druk door tariefverhogingen

  1. Ik zie geen donker persoon op de foto staan???

  2. Typisch, al die tijd van bonanza, torenhoge prijzen in bars en restaurants, hoorde men geen enkel kat miauwen. Al die tijd waren deze zaken een goudader, een goudmijn voor de eigenaren. Niemand klaagde. Maar nu de rampspoed, de ellende, het verdriet door toedoen van de corona (fig.) op de voordeur klopt, willen de eigenaars via de achterdeur ontsnappen en hun heil zoeken. Face the problem man, be a man and not a mouse. Het leven gaat niet altijd over rozen, maar het gaat ook over distels en doorns. Lukt het niet om de restaurants open te houden? No problem, ga airconditioning verkopen op de Noordpool. Na de zeven vette jaren, komen eindelijk de zeven magere jaren om de hoek kijken. Momentonan di hisa glas y bebe champagna caru a pasa pa historia, awor a jega momentonan di jora, jora, y sigi jora. Op de foto staan jullie allemaal te lachen toch?? Goed zo jongens, blijf maar lachen, zo moet het. Olé olé olé olé.

  3. De Curaçao Restaurants Association, ben benieuwd welke restaurants hierbij aangesloten zijn. Het lijkt me sterk dat de vieze Chinees die Sate ku batata verkoopt ook hierbij aangesloten is.

  4. Voorzitter van de CRA is Aegon Sybrandy, de niet door enig begrip van fatsoen gehinderde voormalig stationmanager van Radio Dolfijn.

    Hij zorgde ervoor dat Gerrit Schotte daar kind aan huis werd, en diens aan obesitas lijdende oerdomme privefotoslaaf Ranzige Ramsay Soemanta er flink zijn zakken kon vullen met lullige kut fotorapportages.

    Sybrandy nam Ranzige Ramsay zelfs mee op snoepreis naar Cuba.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *