ParadiseFM | 5000 gulden voor gouden tip Taito

De 20-jarige Xiomar Girigori Remigio Winklaar

De politie heeft een beloning van 5000 gulden uitgeloofd voor de informatie die kan leiden tot de aanhouding van Xiomar Girigori Remigio Winklaar, ook wel bekend als Taito.

De 21-jarige man woont op de Kaya Meteorológiko in Seru Fortuna. Taito wordt verdacht van de moord op een 29-jarige man op 6 januari dit jaar.

Het OM en de politie willen zo snel mogelijk een aanhouding verrichten om de zaak op te lossen en hebben daarom een beloning uitgeloofd voor de gouden tip.

De politie vraagt iedereen die informatie heeft over de zaak contact op te nemen via het anonieme nummer van de politie: 108

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | 5000 gulden voor gouden tip Taito

  1. Ik had nooit gedacht dat het ooit zou gebeuren, de kans dat Jacinta Constantia het klooster in zou gaan was groter, maar het is gebeurd:

    Beflapas behoort nu officieel tot de Grote Drie van dit forum.

    Pabien Passie!

  2. Moet zeggen dat ik een fan van het programma “First 48 Hours” ben, het is een reality programma dat zich in Tulsa, Oklahoma afspeeld waarin detectives in de eerste 48 uren na een moord, bewijzen verzamelen.

    Laten we zeggen dat ik meer dan duizenden afleveringen heb gezien en misschien 1 of 2 keer heb gezien dat de dader(s) geen zwarte zijn.

    Het blijft me verbazen dat de rechercheurs altijd aan getuigen vragen van, geef een beschrijving van de dader is hij blank of zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *