ParadiseFM | 31 december uiterste datum dat Klesch kan instappen

Nu eind juni niet wordt gehaald, is de hoop dat Klesch tekent voor eind december | Antililaans Dagblad

31 december is de uiterste datum waarop Klesch de raffinaderij kan overnemen. Dat zegt Marcelino ‘Chunky’ de Lannoy. Volgens de man van RdK waren er 2 opties: eind juni of eind december.

Nu eind juni niet wordt gehaald, is de hoop dat Klesch tekent voor eind december. Hier moet snel duidelijkheid over komen anders gaat men in gesprek met andere geïnteresseerden.

Ondertussen wordt hard gewerkt aan het ontwikkelen van de terreinen rond de raffinaderij. Het project Horizon Nobo moet werk creëren en mogelijkheden voor de economie. De hoop is dat werknemers van de raffinaderij die hun baan verliezen daar uiteindelijk aan de slag kunnen.

Bron: ParadiseFM

13 Reacties op “ParadiseFM | 31 december uiterste datum dat Klesch kan instappen

 1. “De tweede termijn van 31 december is nieuw voor mij of heb ik de eerder artikelen niet goed gelezen?”

  Dat is de modus operandi van Eugene & Friends. Sweet talk, make promises and at the end of the day deliver nothing. Just be sure you’ve lined up your pockets.

  Het is een patroon van deze kermisgasten die enkel en alleen op het eiland zijn om zichzelf en hun club te verrijken.

  They’re just pathetic parasitic clowns masquerading as a government. Als het eiland naar de maan gaat pakken zij hun koffers in en they head straight to Latin America.

  Zoals alle criminelen in het Caraibisch gebied doen.

 2. De tweede termijn van 31 december is nieuw voor mij of heb ik de eerder artikelen niet goed gelezen?

  Als de 31 december inderdaad de tweede termijn is, dan heeft de overheid ons een behoorlijk rad voor ogen gedraaid. De belastingbetaler heeft de overbruggingsperiode tot 1 juli namelijk indirect mee gefinancierd.

  Ik kan mij haast ook niet voorstellen dat de vakbonden met deze tweede datum akkoord zouden zijn gegaan.

  Ach, straks brand Punda en dan wordt het zeker geen 31 december. 1 juli wordt al een uitdaging.

 3. de belasting betaler

  Ach, ik zie niet waarom iedereen zich hier druk om maakt, met de economische vooruitzichten en het beleid van onze overheid, zal 50% van onze bevolking niet eens 31 december 2020 halen.

 4. Curacao revisited

  typisch Curacao: APC heeft genoeg problemen (lagere rendementen, mensen leven langer) en Kruidhof-Bor gaat even bij Isla “helpen”. Onze “toppers” zijn met duizend en 1 dingen aan de slag, niets lukt en dan maar zeggen dat je het druk hebt. Zelfde bij meneer Ys met de successen ENNIA, Insel Air, en nu CBCS, en Martis met de successen SVB, Giro en APC

 5. Tico Martina

  Trouwens ging Groot voorhoofd Martina niet in conclaaf met Klesh? Hij ging toch duidelijkheid eisen? Waarom spreekt Oinki de Laanoi dan voor zijn beurt. Ik weet zeker dat na het gesprek met Martina, Klesh direct tekent, want die overtuigingskracht heeft Martina wel. Hopelijk vreten de 1000 koeien het contract niet op trouwens, dat zou zonde zijn.

 6. Geinteresseerden zijn er zeker wel, dat zijn alleen meerderen oud ijzer handelaren . En wat werk betreft is er voor Horizon Nobo ook tig jaren werk, om de boel te slopen en het terein op te ruimen, met het asfaltmeer zijn ze al ruim 15 jaren bezig en ziet het nog geen 50 cm zaken, dus daar zit zeker voor 50 tot 75 jaar werk in.

 7. Tico martina, g schotte en m rojer zouden dit in ‘n mum van tijd voor de bakker hebben gekregen.

 8. Daarom moet dit ook openbaar zijn.

  Keer en keer klopt er niets van!

 9. Er was toch vorig jaar al een agreement die van de daken geschreeuwd werd ? Waar is de overeenkomst met de handtekening ? Of zijn onze overbetaalde wannabe onderhandelaars vergeten dat dat wel handig is ?

 10. ericlapas

  Het is triest om te zien meer dan 500 man waarschijnlijk allemaal kostwinners werkeloos. Althans dat is een schatting want Earl Balborda wilde niet zeggen hoeveel man ontslagen zijn.

  Zoals altijd is nooit transparantie, feit is wel dat Earl Balborda blijft en zelfs promotie heeft gekregen.

  Wij moeten af van, ik heb een baan dus even lening afsluiten voor een auto en ik ben uitgeleerd, ook vakbonden moeten voor werknemers een pakket aan studie mogelijkheden afdwingen i.p.v. geld,geld en nog meer geld, leren, leren en leren dat is de enige voorwaarde voor baangarantie.

  De meeste werknemers van de raffinaderij hebben dit allang kunnen zien komen, waarom hebben ze geen plan B in werking, in de vorm van om of bijscholing gezet?

  Als ik de werknemers een advies mag geven, verdiep je in je vak en kijk wat bedrijven in de toekomst aan specialiteit nodig zal hebben en richt je daarop.

 11. 31 December is de uiterste datum, schreeuwt de muis tegen de olifant.

  ‘Hier moet snel duidelijkheid over komen anders gaat men in gesprek met andere geïnteresseerden.’?

  Ja, in de vergane roestbak met een door Terror Cova geleide verziekte groep werknemers met Menki Moe Rojer mentaliteit staan de geinteresseerden in rijen van tien klaar.

 12. Tico Martina

  Hahaha, hoop hoop hoop. Hoop doet zotten in vreugde leven. Ja we weten ze wel uit te zoeken he onze “experts”. Hoe is de overeenkomst opgebouwd? Waarom zijn er twee streefdatums genoemd en wat zijn de voorwaarden daaraan verbonden? Wat zijn de boete clausules (van beide kanten) qua termijn overschrijding. Hoe is de exclusiviteit bepaald? Zolang men het contract niet publiceert weten wij niet wat er allemaal is bekokstooft. Hier zou HBO-er Stephen “Dubstep” Walroud die op Hato koffie heeft rondgebracht tijdens zijn stage, zijn tijd en moeite in moeten steken als parlementarier. Het ziet er naar uit dat hij de enige is die iets meer dan een veterstrik diploma voor beginners bezit, dus ik ga ervan uit dat hij enige kennis van zaken heeft. Dus Stephen, kamervragen stellen en openheid van contract eisen.

 13. Curacao revisited

  Lol! Weer een droom kasteel project. Klesch heeft geen interesse en andere fatsoenlijke partijen ook niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *