ParadiseFM | 2000 nieuwe huizen op Curaçao

Ondanks emigratiegolf naar andere landen | Extra

Minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning, Zita Jesus-Leito, stelt vandaag in de EXTRA dat er de komende jaren 2000 huizen bij komen op Curaçao.

Daarbij gaat het om verschillende projecten. De minister benadrukt dat het niet alleen huizen zijn voor mensen met een laag inkomen, maar dat de overheid ook werkt aan huizen voor mensen uit de middenklasse.

Ze vindt het belangrijk dat er snel meer huizen bijkomen op Curaçao.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | 2000 nieuwe huizen op Curaçao

 1. Sterker nog, veel woningen staan leeg. Ik heb niet eens buren.

 2. Waar gaat men dan bouwen? Op de Hato vlaktes? Bij Westpunt?

  Gaat men de Isla platgooien en daar bouwen?

 3. Cor ‘ het beruchte landje pik’, gaat zeker over g schotte, heeft aan c cooper en r dos santos , de charlatans ( oplichters ) plots gedoneerd.

 4. ….”Geen enkel “overheids project” heeft iets te maken met de behoefte van de bevolking of degelijk bestuur”…. alleen eigen belang.

  Daar lijkt het inderdaad verdacht veel op dat
  Overheids Projecten eerst en vooral worden geselecteerd op lucrativiteit voor de zakken van politici en andere rovers.

 5. Projecten hoe komt men erop,nou met projecten blijft HEEL VEEL miljoenen (geld) a/d de strijkstok hangen.
  De bestuurders plegen hiervoor een moord om tijdens hun bewind zoveel mogelijk projecten van start te laten gaan.Of de beruchte landje pik enz.geld onder de tafel.

 6. Geen enkel “overheids project” heeft iets te maken met de behoefte van de bevolking of degelijk bestuur. Alleen met eigenbelang.
  Ze kunnen vast ergens “subsidie” krijgen…

 7. Ay nos mes por .
  En Zita komt eenmaal van een andere planeet .

 8. Er is helemaalgeen geld om nieuwe woningen te bouwen laat staan dit soort grote projecten te financieren.
  Curacao krijgt nu al bijna een aanwijzing van Nedeland omdat ze geld willen lenen om de meerkosten van het ziekenhuis die niet in de begroting zijn opgenomen te dekken.
  Onze “Bende van vier” wilzelfs leningen aangaan tegen 6 a 7 % op de lokale markt.
  Dus bij de grote graaiers die hun zakken gevuld hebben in hun hoedanigheid van minister en die nu datzelfde geld ( dus eigendom van de bevolking van Curacao ) weer aan de overheid gaan uitlenen en zo buitenproportionele rentes durven te vragen.
  Hoezo graaiers en dieven op Curacao?
  Steel jij een brood bij de supermarkt omdat je kinderen niets te eten hebben en je geen geld hebt om dit te bekostigen wordt je meteen opgepakt maar onze “Happy few ” kan gemakkelijk in hun hoedanigheid als “overheidsdienaar” stelen en roven zonder het schaamrood op de kaken. en niemand ( ja zelfs de armen niet die moeten gaan stelen om de honger van hun kinderen te bekostigen niet want de meesten stemmen op de grootste dieven ) die hun een strobreed in de weg legt!

  Arthur Donker zegt altijd : “Ik blijf lachen op deze klip” maar geloof me, De tranen lopen mij over de wangen van zoveel onmacht, en dus niet van het lachen>

 9. Curacao revisited

  bevolking op Curacao daalt, de economie is in een recessie en wij gaan huizen bijbouwen… deze logica kan alleen op Curacao

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *