ParadiseFM | 17 verkeersdoden in 2019

De meeste slachtoffers zijn mannen tussen de 20 en 29 jaar oud.

In 2019 zijn 17 mensen overleden in het verkeer op Curaçao. In totaal negen doden vielen op de Helmin Magno Wiels Boulevard en de Weg naar Westpunt.

Dat maakte de politie gisteren bekend. Op Curaçao vielen de meeste verkeersdoden door te hard rijden of door een weg op te rijden zonder goed te kijken.

De meerderheid van de verkeersdoden valt tussen vrijdag en zondag. De meeste slachtoffers zijn mannen tussen de 20 en 29 jaar oud.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | 17 verkeersdoden in 2019

  1. Weinig medelijden mee, met uitzondering van de dame en baby die in De Savaan door een moordadige verkeershufter om het leven zijn gekomen zijn het veelal wegpiraten zelf die het leven laten.

    Zo worden Santa Rosa en Cas Cora al maanden geterroriseerd door een wegpiraat in een SUV met kenteken L 14-45. Heb aangifte gedaan bij de politie, maar die doen natuurlijk helemaal niets en Lul 14-45 zorgt nog steeds voor levensgevaarlijke verkeerssituaties.

  2. Misschien de prioriteit bij verkeer wijzigen van domme controle op autopapieren, rijbewijs (wat is er mis met een buitenlands rijbewijs?) e.d. op snelheidscontrole op gevaarlijke locaties, DRAGEN VAN DE GORDEL, alcohol (einde van de maand), misdragingen in het verkeer. En controle op duidelijke belijning, maar voor de verf is geen geld ………. Wat gebeurt er trouwens precies met de gelden binnengesleept via de motorrijtuigenbelasting?

  3. Ik neem aan dat deze man een politieopleiding gevolgd heeft, helaas zien we daar niets van terug in de praktijk. Waarom waarom worden deze figuren in deze functies gehandhaafd? Het kost mensen levens en veroorzaakt alleen maar ellende.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *