ParadiseFM | 15-jarige verdachte dodelijke steekpartij op Aruba aangehouden

Eerder werden al zes mensen aangehouden die verdacht worden

De politie op Aruba heeft gistermiddag een vijftienjarige jongen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij op oudejaarsavond een 54-jarige man dodelijk heeft verwond met een mes.

De verdachte reed samen met een andere persoon in een auto. De politie slaagde erin de wagen tot stoppen te dwingen na een wilde achtervolging. Agenten waren al sinds de ochtenduren de wijken in Noord aan het uitkammen.

Het slachtoffer werd op 31 december kort voor middernacht de Eerste Hulp binnengebracht. Hij bloedde hevig uit steekwonden in zijn borststreek. In de eerste minuut van 2021 stelden artsen vast dat hij was overleden.

Eerder werden al zes mensen aangehouden die verdacht worden van betrokkenheid bij de steekpartij.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | 15-jarige verdachte dodelijke steekpartij op Aruba aangehouden

 1. Quincy Promes is pro mes.

 2. Messen schijnen heel populair bij jongeren te zijn, jongens van 12 lopen tegenwoordig met messen.

  Het is dan ook niet wenselijk dat een sport idool in een steekpartij betrokken raakt want die jongeren zien daar gelijk een legitieme reden om met messen op zak te lopen.

  Zo is een speler van Ajax, Quincy Promes onlangs betrokken geraakt bij een steekpartij, hij schijnt iemand in de knie te hebben gestoken wat dat betreft had hij beter de knieschijf van de slachtoffer kapot kunnen schieten.

  Nu is de kans groot dat meer jongeren met een mes op zak gaan lopen want hun idool doet het tenslotte ook.

  Het beste wat Ajax kan doen is deze Promes uit de ploeg zetten en de kinderen die een shirt met Promes erop hebben de kans geven om dit voor een ander shirt met de naam van een andere speler erop te ruilen.

  Kan me nog herinneren toen de tigh end speler van New England Patriots Aaron Hernandez een dubbele moord heeft gepleegd, konden fans hun shirt met de naam Hernandez en nummer 81 in ruilen voor een ander shirt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *