ParadiseFM | St Maarten telt 15 nieuwe besmettingen; Aruba 96

Sinds het begin van de crisis zijn er vier mensen op Aruba overleden aan de gevolgen van corona

Op Aruba zijn op donderdag 776 actieve corona-besmettingen geregistreerd. Dat betekent dat er ten opzichte van woensdag 96 gevallen bij zijn gekomen. Op het eiland zijn in totaal bijna 15.000 mensen getest.

Gisteren is een patiënt in het ziekenhuis overleden. Het gerucht ging rond over het eiland dat het een coronapatiënt betrof, maar volgens de autoriteiten was de dood niet gerelateerd aan corona. Sinds het begin van de crisis zijn er vier mensen op het eiland overleden aan de gevolgen van corona.

Sint Maarten
De overheid van Sint Maarten heeft gisteren bekend gemaakt dat er op één dag weer vijftien nieuwe coronabesmettingen bij zijn gekomen. Daarmee heeft het land 144 actieve besmettingen. Zeven mensen liggen in het ziekenhuis en daarnaast zitten er nog 135 in thuisisolatie.

Daarnaast zijn er nog 356 mensen in quarantaine omdat ze in contact zijn geweest met besmette mensen. Op Sint-Maarten zijn in totaal ruim 500 mensen op de luchthaven getest en ruim 1100 in de gemeenschap.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | St Maarten telt 15 nieuwe besmettingen; Aruba 96

  1. Peter van den Berghe

    De toename van de corona besmettingen wordt vooral veroorzaakt in het uitgaanscircuit, meer dan in de opening van het luchtruim. Zou men niet beter overgaan op sluiting van dancings, nachtclubs e.d. waar alle afstandsregels aan de laars gelapt worden. Misschien worden de eilanden dan minder interessant voor bepaalde toeristen maar de meer rustige vakantieganger blijft dan welkom en dat is voor de economie waarschijnlijk het belangrijkst.

  2. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

  3. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *