30 C
Willemstad
• vrijdag 30 september 2022

Extra | Journaal 30 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Thursday, September 29, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 september 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

PBC | Ex-politieman Mariano vrijgesproken voor drugsroof van 600 kilo

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Voormalig politieambtenaar Mariens Mariano is vrijgesproken voor zijn hoofdrol in Rio Canario-drugsroof. De zaak met de naam Inex 2.0 draait om 600 kilo cocaïne...

Josimar | 1xBet – more than a betting operator

By Andy Brown and Steve Menary Russian-owned betting company 1XBet has been declared bankrupt and owes millions. Yet it still operates, using porn stars to attract punters, and...

Democracy now! | Wednesday, September 28, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Nu.cw | ‘Nederland moet terughoudend zijn in kritiek Caribisch asielbeleid’

De Nederlandse staatssecretaris van Asiel Eric van der Burg bezoekt Curaçao en Aruba in verband met de opvang van asielzoekers en andere migranten. Dat meldt Caribisch Netwerk. Van...

ParadiseFM | 100 producten in beslag genomen bij erotische winkel aan de Schottegatweg-Oost

Sexshop Just Relax aan Schottegatweg Oost gesloten

Medewerkers van het Ministerie van Economische zaken, de Douane en de Belastingdienst hebben gisteren een controle gehouden bij een winkel aan de Schottegatweg-Oost die zich heeft gespecialiseerd in erotische producten.

Daarbij zijn meer dan 100 verschillende potentieverhogende producten in beslag genomen.

De middelen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, zeggen de diensten. Ook bij andere zaken van de eigenaar van de erotische winkel zijn controles gehouden en spullen in beslag genomen

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

10 reacties

 1. Nou ik er verder over nadenk. Wat voor postzegels waren dat dan wel….Hopelijk geen kinder postzegels @@@@ Dan wordt het een heel ander verhaal… PedoFilatelist…..

 2. @plasje gaat weer helemaal los nu zijn verborgen pillenvoorraad is ontdekt en ingepikt. Een kul verhaal ophangen over een vermeende vriend lijkt veel op zijn uit eigen ervaring verhaaltjes uit het verleden.

 3. Ik moet zeggen het niveau van de Erica onzin begint wel steeds vermakelijker te worden. En het heeft regemaitger nog gelijk ook.
  Welke postzegel werkt het beste of de brave man wrkt een rijtje af.??

 4. CR, Het is zeker nodig! Hoe anders denk je dat Amerigo Thode met een piepjonge Latina zit. Naast dat hij hij haar geld moet geven moet zijn paaltje het ook nog wel doen.. en heeft hij dit nodig.

  En op eiland lopen wel meer opa’s met jonge meiden,

 5. helemaal eens met lapas: vroeger hadden wij deze attributen ook niet en niemand die er toen over klaagde. Dit decadente gedrag leidt tot de ondergang van de welvaartsstaat.

 6. Ik hou het voor gezien op dit forum na de zoveelste infantiele puberale post van Beflapas, daarbij geen strobreed in de weg gelegd door de selectief verontwaardigde comment polis die wel in de gordijnen vliegt als je een opmerking plaats over het decadente wangedrag van AlKLM Walle.

  Reageren op de KKC is door lieden als Beflapas en de Tilly Pikeriaans / Menki Rojeriaans passieve comment polis verworden tot reageren op een zelfhulp site voor mongolen.

  Het gaat u allen goed op dit eens mooie medium.

 7. Dit is allemaal geldklopperij, MEO moet al deze middelen uit de handel halen, ik kan het weten.

  Een vriend van mij had een goede seksuele relatie met zijn vrouw totdat zijn vrouw van een vriendin hoorde dat zij altijd samen met haar man altijd op hetzelfde moment hun hoogte punt bereiken.

  Hij vertelde mij en dat vind ik dapper van hem want veel mannen houden alleen van opscheppen, dat hij het een keer toen hij het erin stak zijn vrouw tegen hem zei, laten we samen gelijk klaarkomen.

  Sinds die tijd voelt hij zo een faalangst dat hij het niet eens één seconde omhoog houdt.

  De arme man heeft van alles geprobeerd, je kan het zo gek niet verzinnen, yerba di hole, sintibibu, brueria in Haiti, Wintie in Suriname ook heeft hij een vermogen aan alle zogenaamde wondermiddelen besteedt.

  De oplossing kwam toen hij getipt werd om toch met een psycholoog te gaan praten die heeft hem aangeraden om gewoon tijdens de seks aan zijn postzegelverzameling te denken.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -