26 C
Willemstad
• maandag 26 februari 2024

Telegraaf | ’Joran van der Sloot heeft seks met drie vrouwen in Peruaanse gevangenis’

Lima - Joran van der Sloot heeft in de gevangenis seks met minstens drie verschillende vrouwen. Ondanks dat hij in Peru nog tot 2045 een straf uitzit voor...

Column Youp | Telkens weer

Waarom vind ik het bericht dat Gordon het liedje Telkens weer vals gezongen heeft nou zo grappig? Dat komt door de woorden vals, Gordon en de titel...

Column Kadushi | Sil the Fixer

Column Kadushi | Dossier Koninkrijksrelaties.nl Het zal je maar gebeuren: Denk je gezegend te zijn met een onweerstaanbare aantrekkingskracht en dan keert je partner je ijskoud de rug...

ParadiseFM | Pisas: Geen relatie meer met CPR

Minister-president Pisas heeft gisteren tijdens een vergadering het parlement aangegeven dat er geen enkele relatie meer is met Caribbean Petroleum Refinery. Het bedrijf was eerst ‘preferred bidder’...

ParadiseFM | Drie mogelijke gasvelden ontdekt onder Arubaanse zeebodem

Het Amerikaanse bedrijf Armstrong Oil and Gas Inc. heeft de regering van Aruba laten weten dat ze ten noordoosten van Aruba in de zeebodem drie mogelijke gasvelden...

ParadiseFM | Courtyard by Marriott wil in april 2024 openen

Na een lange bouwperiode en veel vertraging heeft Courtyard by Marriott in Rif een hindervergunning aangevraagd om als hotel te kunnen opereren. Dat betekent dat het op...
- Advertisement -spot_img

OM | Verklaring Openbaar Ministerie: Vergadering Staten

HomeMediaOM | Verklaring Openbaar Ministerie: Vergadering Staten
Gebeurtenissen in de Staten van hedenmiddag

Het Openbaar Ministerie heeft kennis genomen van de gebeurtenissen in de Staten van hedenmiddag. Naar aanleiding van deze gebeurtenissen heeft de Procureur-Generaal (PG) de Landrecherche Curacao opdracht gegeven om strafrechtelijk onderzoek te verrichten.

Statenlid Mc William heeft zich inmiddels gemeld bij de Landsrecherche en heeft aldaar aangifte gedaan van mishandeling door mw. Constantia. Statenlid Rozendal heeft eveneens aangifte gedaan van bedreiging door mw. Constantia.

Statenlid Constantia is op heterdaad aangehouden ter zake mishandeling en bevindt zich momenteel in detentie bij de Landsrecherche om als verdachte te worden gehoord.

Het strafrechtelijk onderzoek is gaande.

Bron: Openbaar Ministerie

9 reacties

 1. FOL of PS hadden dat toch vroeger. De heer St.Jago die bij Curacaohuis werkte in Nederland en die onder werktijd op forums pro MFK en FOL en PS dingen zei

 2. “Blijkbaar was het getreiterd en constante vernedering door Mc. Williams aan het adres van Constancia haar te veel geworden.”

  Welke vernedering? Mondkapjes-gate is feitelijk bewezen. Constantia is voor de zoveelste keer in criminele activiteiten verzeild geraakt. M.a.w. zij weet drommels goed waar ze mee bezig was. En een klap verandert de waarheid niet. Integendeel, de pijn van de klap verzacht naarmate de dagen verstrijken, maar de last van de geweten blijft verzwaren. Succes daarmee!

  “The truth does not change according to our ability to stomach it.”
  ― Flannery O’Connor

 3. Schotte is al veroordeeld. Tevens is Constancia ook al een veroordeelde en is ze weer hoofdverdachte in een corruptie zaak. Dat zijn de feiten! Dus wat bedoelt u met treiteren? Sinds wanneer zijn feiten treiteren?

  Maar inderdaad OM dient sneller te werk gaan! Schotte en Constancia hadden nu in Bon Futuro gezeten als het OM zijn werk op tijd doet

 4. @eriklapas
  Correctie: Schotte is geen verdachte. Hij is door de rechter veroordeeld voor heel wat kwalijke en onfrisse criminele zaken, zoals onder andere ambtelijke omkoping/ corruptie! Deze veroordeling is niet ineens als sneeuw voor de zon verdwenen. Dat hij nog vrij rond loopt, heeft alleen te maken met het feit dat hij in hoger beroep is gegaan. De veroordeling is dan (nog) niet onherroepelijk. Dat is een ieders recht in een rechtstaat. Plus hebben we het nog niet gehad over zaken waar hij helaas nooit voor de rechter is verschenen, zoals het doodrijden van een oudere dame.

  Constansia is evenmin een verdachte, behalve in de corrupte mondkapjeszaak. Zij is meer dan eens veroordeeld in Nederland voor diverse criminele en geweldadige activiteiten.

  Mijn voorkeur heeft het niet om door een stel criminelen vertegenwoordigd te worden. Jij kennelijk wel.

 5. En hoelang gaat dit onderzoek duren? Er zijn genoeg video beelden van het incident dus er valt niet veel te onderzoeken.

  Als ik het goed heb, ging het hier om een zaak waar het openbare ministerie al eeuwig (zoals veel zaken) mee bezig is, de mondkappen affaire.
  Blijkbaar was het getreiterd en constante vernedering door Mc. Williams aan het adres van Constancia haar te veel geworden.
  Kennelijk heeft Mc. Williams dit van haar vorige politieke leider Davelaar geleerd. Davelaar was ook constant bezig om Schotte te beschuldigen en vernederen van een andere zaak waar het openbare ministerie ook al geruime tijd mee bezig is. Maar ja, gezien het postuur van Davelaar is het ondenkbaar dat Schotte Davelaar een dreun verkoopt. Het wordt tijd dat het openbare ministerie haar werk snel en efficiënt doet zodat mensen niet eeuwig verdacht blijven.

  Ik heb het gevoel dat bij het openbare ministerie hier de 6 minnen en 5 plussen uit Nederland werken.
  Een zwaargewicht als Teeven als crimefighter zullen we hier nooit krijgen.

 6. Mfk aanhang vind het een goede actie en wil niet dat constantia aftreed. Een actie om tweedracht (onrust) te zaaien onder de bevolking.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties