OM | Veiling in beslag genomen goederen

OM met veiling in beslag genomen goederen

In de maand maart gaat het Openbaar Ministerie over tot veiling van in beslag genomen goederen van de politie, Afpakteam Curaçao en Openbaar Ministerie. Het gaat in dit geval om boten, buitenboordmotoren, waterscooters, auto’s en motorfietsen welke de afgelopen tijd in beslag zijn genomen.

De veiling zal via het internet plaatsvinden via de website BVA Auctions. Alle goederen zijn op Curaçao te bezichtigen tijdens de kijkdagen. De boten kunnen bezichtigd worden op 1 maart van 10:00 tot 16:00 uur bij het politiebureau aan de Winston Churchillweg (Rio Canario). De boten kunnen bezichtigd worden op 2 maart van 10:00 tot 16:00 uur bij de Baai Macolaweg (Parera) achter het terrein van de Koninklijke Marine.

Via de website, dus online, kan op de goederen worden geboden. De veiling sluit op 9 maart 2017. Voor meer informatie zie de link naar de website:
https://bva-auctions.com/auction/index/23297

De online-veiling is voor een Audi Q5, Audi A5-S-line, Toyota Tundra, Toyota Hi-Lux, BMW 7 serie, 4 Nissan Murano, Mercedes CLK AMG, Mercedes CLS 320, Mercedes E320, Mercedes ML-klasse, Acura, DAF vrachtauto met Palfinger laadkraan, International vrachtwagen met Palfinger laadkraan, 5 Seadoo Jetski’s, vissersboten, superspeedboten, houten boten, 7 Yamaha 40pk buitenboordmotoren, Suzuki Hayabusa motorfiets, Harley Davidson motorfiets, diverse scooters en motoren, Toyota Landcruisers, Hyundai bedrijfs- en personenauto’s, Volkwagen Golf en Mitsubishi terreinvoertuigen

Bron: Openbaar Ministerie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *