OM | Strafrechtelijk onderzoek naar drugs op marinebasis

Cocaïne onderschept op marinebasis Curaçao | Bea Moedt

Op de marinebasis te Parera is tijdens een strafrechtelijke doorzoeking op vrijdag 28 juni een partij cocaïne in beslag genomen.

De cocaïne bevond zich in een container die gereed stond om naar Nederland te worden vervoerd. In de container bevonden zich persoonlijke uitrustingsgoederen.

De zoeking werd verricht door de Koninklijke Marechaussee onder leiding van de officier van justitie van het openbaar ministerie te Curaçao. De zoeking vond plaats op het terrein van Defensie. Door Defensie is al de nodige medewerking verleend aan de strafrechtelijke doorzoeking.

Er zal nader strafrechtelijk onderzoek naar de in beslag genomen drugs plaatsvinden. In het belang van dat onderzoek kunnen op dit moment geen verdere mededelingen worden gedaan.

Bron: Openbaar Ministerie

Een Reactie op “OM | Strafrechtelijk onderzoek naar drugs op marinebasis

  1. Opdoeken deze volstrekt nutteloze organisatie.

    Kost tientallen miljoenen, als het er al niet honderden zijn, per jaar en terwijl we omkomen in de criminaliteit ligt het personeel de hele week op Mambo.

    Het is de zoveelste keer dat bestrijders van de drugshandel, marine en kustwacht, zelf de grootste dealers in witgoed blijken te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *