33 C
Willemstad
• donderdag 21 september 2023

CC | Silvania proud of World Poker Tour to celebrate new gambling legislation

WILLEMSTAD - The WTP Curacao Invitational Poker Tournament in Curacao is scheduled for September 25th. Minister Javier Silvania of Finance announced a few weeks ago that he...

DH | Accomplice of drug lord ‘Nuto’ Wawoe voluntarily extradited

AMSTERDAM/SANTO DOMINGO--The Dominican authorities have now extradited Dutch citizen Terence Ángelo Richard De Vries to the Netherlands. Local media previously reported that he had given up his...

Ingezonden | Kaping werk eilandsraad Bonaire

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

ParadiseFM | Terence de Vries uitgeleverd aan Nederland

De Nederlandse drugsverdachte Terence de Vries is vorige week uitgeleverd aan Nederland. De Vries werd op dezelfde dag als Nuto Wawoe gearresteerd in Sto. Domingo. In tegenstelling tot...

Democracy now! | Wednesday, September 20, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 20 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

OM | Onderzoek vernieling bij Baoase

HomeMediaOM | Onderzoek vernieling bij Baoase
KPC is namens het OM met het onderzoek belast | Persbureau Curacao

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao is gestart met een strafrechterlijk onderzoek naar aanleiding van de aangifte van vernieling vrijdag bij Baoase Resort in de wijk Marie Pampoen.

KPC is namens het OM met het onderzoek belast.

Bron: Openbaar Ministerie

5 reacties

 1. Julius COCO–de oproeikraaier betaald door verschillende Politici met een even dubieus leven.Hioj die elke schreeuwd dat mensen die bepaalde dingen(VOLGENS COCO ALLEEN) doen moeten worden opgesloten.
  Wel nu is gebleken wat mr COCO en oproerkraaiers allemaal hebben gedaan-deze moeten een fikse gevangenis straf krijgen met een hoge boete-van mij part alles afpakken–de schade door dit gedrag is gewoon buiten proporties voor ons toerisme.
  Het hotel zelf zou de eer aan zichzelf moeten houden en dit keihard door de rechter laten veroordelen en vonnisen uitspreken.
  Er bleek al snel dat de bevolking absoluut niet gedient was van dit gedrag en willen dat J.Coco word veroordeeld voor een gevangenis straf en alle kosten en schadevergoeding.
  Tevens is het schandalig dat die gluipert van een advokaat peterson erbij stond te lachen–toont het karakter van een loozer.

 2. @ Hans,

  Die dader was kennelijk goed voorbereid, want de slijptol was ook nog eens op batterij. Er zijn niet veel mensen die dat standaard in de auto hebben liggen oftewel het wordt ineens voorbedachte rade. En dan krijgt die zogenaamde protestmanefestatie ineens een heel ander karakter. Van iets wat per toeval uit de hand loopt wordt het nu georganiseerd bewust laten escaleren. Dat de politie de andere kant uitkeek is dan ook geen toeval meer geweest.

 3. Gelukkig hoeft het niet moeilijk te zijn. alle raddraaiers staan duidelijk op beeld dus oppakken deze oproerkraaiers en flink laten dokken. Hoe haal je het in je hoofd om zo maar iemands eigendommen te vernielen met een slijptol?
  deze figuur zal vast goed bekend zijn met het inbreken.

 4. De politie was aanwezig juist om escalatie te voorkomen, maar heeft vervolgens niet opgetreden toen dit gebeurde.

  En nu is namens het OM het KPC met het onderzoek belast?

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties