28 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

OB | Armpje drukken met Rico Verhoeven: video van Daan en Rico op Curaçao gaat viral

HomeMediaAlgemeen nieuwsOB | Armpje drukken met Rico Verhoeven: video van Daan en Rico...

Rebecca Seunis | Omroep Brabant


BAVEL/WILLEMSTAD – Rico Verhoeven geniet van een heerlijke vakantie op Curaçao, maar een goed gevecht gaat hij natuurlijk niet uit de weg. Daan Verhoof (18) uit Bavel wilde graag een potje armpje drukken met de kickbokser en won ook nog eens van de vechtsporter. “Ik ben de sterkste van Curaçao, Bavel en Nederland.”

“Ik ben klaar voor jou, vriend. Ik heb de hele vakantie hierop gewacht”, zegt een zongebruinde Verhoeven tegen Daan voorafgaand aan de spannende wedstrijd.

De beelden van de ‘worstelpartij’ gingen eerst viral op Facebook en waren donderdagavond te zien in onder andere het Jeugdjournaal en RTL Boulevard.

Het is niet de eerste keer dat een filmpje van Daan viral gaat. Een kleine twee jaar geleden haalde de pannenkoekenbakker ook al RTL Late Night.

‘Ik ben beroemd’
De moeder van Daan weet ook niet precies hoe het altijd komt dat haar zoon dit soort dingen voor elkaar krijgt. “Daan zegt altijd: ‘Ik ben beroemd’. Hij stapt gewoon op iemand af en dan staan wij met gêne toe te kijken, maar hij krijgt het elke keer voor elkaar”, vertelt Mireille Verhoof.

Volgens de moeder van Daan was Rico Verhoeven ‘super lief’ en ‘heel relaxed’.

Daan is erg blij met zijn overwinning. “Ja, ik heb gewonnen van hem. Ik ben de sterkste van Curaçao en Bavel en Nederland.”

Bron: Omroep Brabant

Dit artikel is geplaatst in

8 reacties

  1. Volgens @John Bash, “Wat is er mis mee?” Voor zover ik weet niets, maar nu we toch over hebben, het is niet zo lang geleden dat wij kinderen met down syndroom verborgen hielden. Tegenwoordig zien we deze jongens en meisjes op TV op modeshows plus met die rare knotjes in het haar en zelfs met hippe kleding op straat lopen.

  2. @Stiwz en @Wim
    Het is en was niet de bedoeling om de suggestie te wekken dat ik of iemand anders discrimineer. Mijn reactie op lapas was alleen bedoelt om een verduidelijkking van Lapas te krijgen.

  3. Bash suggereert dat Beflapas discrimineert waarna La Stiwz suggereert dat Bash ook discrimineert.

    Komkommertijd op KKC, al vroeg in het jaar.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties