31 C
Willemstad
• woensdag 4 oktober 2023

Extra | Journaal 3 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Monday, October 2, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 2 oktober 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | ’Trump maandag aanwezig bij opening proces over aandikken vermogen’

NEW YORK - Voormalig president Donald Trump woont naar verwachting maandag de opening bij van het proces waarin moet worden bepaald wat de straf wordt voor de...

PBC | Veiligheidsheffing maakt vluchten uit Curaçao weer een stukje duurder

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Een nieuwe heffing op vertrekkende passagiers op Curaçao, de Passenger Safety Oversight Charge (PSOC), gaat reizen van of naar Curaçao weer wat duurder maken. Het...

AD commentaar | Analyse: Dag van de waarheid nadert

Je zou het met alle fratsen van de regering-Pisas rond de controversiële aankoop van Campo Alegre en alle (zure) grappen die erover worden gemaakt, gezien de...
- Advertisement -spot_img

Nudistenresort wordt mogelijk uitgebreid

HomeMediaNudistenresort wordt mogelijk uitgebreid
 Door: Elisa Koek

versgeperst.com van den boogaard the natural curacao nudistenresort naturistenresort ik vertrek boottrips  The Natural 127x85 style=float:left;margin right:10pxCURAÇAO – Het eerste (semi) naturistenresort op Curaçao werd begin dit jaar in Willibrordus geopend door de familie Van den Boogaard. Een half jaar later is de familie tevreden over de gang van zaken en wil misschien zelfs uitbreiden met tien huisjes. “De vergunning is rond”, laat Paul van den Boogaard weten.

We twijfelen nog over de bezettingsgraad”, gaat Van den Boogaard verder. “Vooral vanwege de Europeanen die hun hand op de knip moeten houden.” Een goede oplossing is volgens Van den Boogaard om voorlopig safarihuisjes te plaatsen. “Deze zijn luxe, maar kosten minder en kunnen voor een leuke prijs worden aangeboden.”

Positieve reacties
Van den Boogaard is erg tevreden met het leven dat zijn familie heeft opgebouwd. Van negatieve reacties op het nudistenresort hebben zij eigenlijk geen last. “Iedereen is erg positief, ook de mensen uit Willibrordus zelf. Ze werken zelfs bij ons. Wat me verbaast is dat ook veel lokale mensen het resort bezoeken. Ze komen vaak een weekend of een dagje om tot rust te komen.”

Boottrips
De familie is vandaag ook begonnen met boottrips naar Westpunt. “Als nieuwkomer in deze markt zal dat in het begin best moeilijk zijn, maar ik hoop met goede kwaliteit en redelijke prijzen het vertrouwen van de toeristenbranche te winnen”, vertelt Van den Boogaard. De boottrips hebben verder niks te maken met het nudistenresort.

Korting voor lokalen
De boottrips vinden plaats op maandag, woensdag, vrijdag (dagtocht langs de kust van Banda bou met mogelijkheid voor snorkelen en duiken en een lunch op Lagun), dinsdag en zaterdag (halve dag snorkelen bij Boca Sami/Vaersenbaai). Deze maand geldt speciaal voor lokalen en stagiaires de actie één betalen, twee varen. Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of 6906469.

Ik vertrek
Van den Boogaard, zijn vrouw en twee zoons vertrokken bijna anderhalf jaar geleden naar Curaçao. Met een ruim startkapitaal richtten zij het nudistenresort The Natural Curaçao op. Hun trip naar ons eiland werd gevolgd door het Nederlandse televisieprogramma ‘Ik vertrek’ en werd door zeker 1.2 miljoen mensen bekeken. Een vervolg staat mogelijk voor dit jaar op de planning, waarbij het accent meer zal liggen op de boattrips.

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties