NU | Video Lockdown Curaçao: ‘Het is niet voor te stellen’


Op Curaçao is maandag een lockdown afgekondigd, die minimaal twee weken gaat duren. Journalist José de Bruin vertelt hoe de situatie daar nu is.

Bron: NU.nl Video

5 Reacties op “NU | Video Lockdown Curaçao: ‘Het is niet voor te stellen’

 1. Dat de Truusje Tuthola in het filmpje als schijtlollige dj van het kut station Dolfijn een ontheffing krijgt van de avondklok is te bizar voor woorden.

  Een dj is iemand die een USB inplugt en anderhalf uur met zijn/haar armen gaat zwaaien.

  Hoezo een vitaal beroep?

 2. Joep Meloen

  @ Roberto,

  Dat oude, reeds uitgebannen ziektes weer terugkomen mag je geheel op het conto schrijven van 2 groepen.
  De eerste zijn de immigranten, die veelal geen vaccinaties hebben gehad.
  De tweede groep is de groep halve garen die denken dat ze het beter weten dan de wetenschap oftewel de anti-vaccers.

  Deze 2 groepen samen zorgen ervoor dat de groepsimmuniteit onder de 95 % duikt, waardoor dit soort ziektes weer een voedingsbodem hebben.

  Immigranten kun je vaccineren, maar dat een stel over het paard getilde idioten de geschiedenis menen te moeten vergeten is absurd.

 3. HENK. Ik post wél boekwerken. TAKE IT, OR LEAVE IT. The choice is yours. YEEEAAAAHHHH.

 4. Roberto, in der Beschrankung zeigt sich der Meister.

  Ik weet dat we allemaal thuis zitten, maar dat betekent nog niet dat we boekwerken moetem gaan posten.

  Hou het kort.

 5. Ondanks de vooruitgang op medisch gebied blijven oude en nieuwe ziekten de wereld teisteren. Momenteel komen er twintig bekende ziekten, waaronder tuberculose, malaria en cholera, bubo, etc. de laatste tientallen jaren weer vaker voor, en zijn sommige soorten ziekten steeds moeilijker met medicijnen te genezen. Er zijn zelfs minstens dertig nieuwe ziekten opgedoken. Sommige daarvan zijn dodelijk, en er is nog geen geneesmiddel voor gevonden……… Kunnen we ons dus voorstellen dat een van de bovengenoemde ziekten nog niet en zeker ook niet overwonnen zullen worden door de medische wereld????Natuurlijk niet. Ze (ziekten) “trekken” zich voor (on)bepaalde tijd terug en slaan dan weer keihard terug! Wij moeten ons heus te niet verbazen als er binnenkort niet één, maar zes of acht (of meer) van deze vreselijke ziekten tegelijk en op een veel ergere vorm, en op een veel grotere schaal hun intrede in deze wereld zullen doen. Voor sommige medici is het ONvoorstelbaar. Neen, het is niet onvoorstelbaar, maar ziekten/epidemieën/pandemieën zijn niet alleen onvoorstelbaar, maar vooral onvoorSPELbaar, en daar houden velen geen rekenschap mee. Wat wel erg is, is dat regeringen en artsen geen open kaart spelen, maar zich houden aan hun beroepsgeheim(en), en dat is ultra vernietigend voor het volk………………………… Ik hou mijn hart vast voor de té lakse en nonchalante houding van Nederland. So, Curacao in een lockdown is ook niet ONvoorstelbaar, het is een MUST.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *