31 C
Willemstad
• zaterdag 16 oktober 2021 11:32

Laatste reacties

- Advertentie -

NU | Martina mist WK atletiek door hamstringblessure

Martina mist WK atletiek door blessure | ANP

Churandy Martina doet niet mee aan de wereldkampioenschappen atletiek van komende maand in Londen. De Nederlandse sprinter heeft te veel last van zijn hamstring, zo meldt de Atletiekunie vrijdag.

Martina had zich geplaatst voor de 200 meter en zou ook op de 4×100 meter in actie komen. De laatste keer dat de op Curaçao geboren sprinter een WK miste was in 2001.

“Helaas hebben we na uitgebreid onderzoek en in overleg met Churandy, de coach-staf en de medische staf moeten besluiten dat het beter is om van deelname af te zien om het risico op ernstiger letsel te voorkomen”, aldus technisch directeur Ad Roskam.

- Advertentie -

“Uiteraard wil Churandy graag starten en heeft het hem veel moeite gekost om dit besluit te nemen maar alles overwegende, is dit de enige juiste beslissing.”

Teleurgesteld

Martina is de regerend Europees kampioen op de 100 meter. Hij baalt dat hij niet kan deelnemen in Londen.

“Ik ben zeer teleurgesteld dat ik door een blessure niet mee kan doen aan wat mijn achtste WK had moeten worden. Ik heb er alles aan gedaan om fit te worden maar dat is niet gelukt”, aldus de 33-jarige sprinter.

“Ik moet nu herstellen van deze blessure en goed voor mijzelf zorgen zodat ik de komende jaren nog wel kan mee doen aan de EK’s en de WK’s die nog komen en natuurlijk de Olympische Spelen in Tokyo in 2020.”

- Advertisement -

De WK atletiek in Londen beginnen op vrijdag 4 augustus en duren tot en met zondag 13 augustus.

Bron: Nu.nl

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

25 reacties

 1. @Beste lezers,

  De commentbox op deze topic is zonder waarschuwing vooraf gesloten. Dit, omdat de discussie niet langer on-topic was en daardoor is ontspoort.

  Om dergelijke excessen (die de laatste tijd vaker voorkomen) in de toekomst te voorkomen, heeft de KKC redactie zich genoopt gezien de reactie-spelregels aan te scherpen: https://knipselkrant-curacao.com//privacybeleid/.

  De nieuwe regels gaan in per 1 augustus 2017. Vanaf deze datum zal De KKC commentpolis dus strakker modereren. Dat vinden we spijtig, maar zoals onderstaand voorbeeld bewijst, willen we allemaal graag genieten van de geest achter het faciliteren van reacties, nl om (breder of dieper) te informeren en/of te overtuigen m.b.t. het onderwerp van desbetreffend artikel.

  We hopen dat de nieuwe spelregels genoemde doelstelling beter zullen dienen. We vragen een ieder vriendelijk de vernieuwde regels even door te nemen, alvorens deze a.s. dinsdag ingaan.

  Hopende iedereen zo goed en helder mogelijk te hebben geïnformeerd,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 2. @Enri: klopt, klopt helemaal. Heb je mij potdomme weer ontmaskerd.

  Alleen is mijn string niet meer roze, maar poepbruin. Ik heb namelijk in mijn broek gescheten van bangigheid voor jouw.

 3. LaStiwz en Lapdance zie je wel jullie noemen mijn naam op zonder een echte rede met belediging (pain in the ???) en straks ben ik de boeman, LaStiwz je was op binnenlandse vakantie geweest in Campo aan het strippen in jouw gloednieuwe roze string special gekocht omdat Eric Lapdance langs kwam om je een stevige lapdance te geven daarna was het jouw beurt om hem een stevige lapdance te geven hahahaaaaa.

  Lapdance je rotzooi teveel met mannelijke kont zoals die van onze sprinter, daarom heb geen tijd om jouw vrouw te bevredigen, maar de buurman kwam wel graag langs als je niet thuis bent hoor hahahaaaaaaaa.

 4. Eric Lap jij schreef zelf meerdere keren dat je thuis kwan en trof jouw vrouw onder een man. Jij bevestigd dit ook meerdere keren, dat ik dit herhaal is omdat jij mij beledig en ik gebruikte dit als self defence.

  Toen ik schreef dat jullie de Nederlandse taal met de paplepel zijn grootgebracht reageerden jullie dat ik was verkracht met de paplepel of niet? Dit is maar een voorbeeld.

  Toen ik schreef dat ik niet meer op jullie berichten zal reageren bleven jullie mijn naam maar opnoemen met keta, l.l, chupado, lolo enz. Maar wat blijkt is dat deze persoon zelf de aller grootste vals speler is op Curaçao hij noemt zich onafhankelijk maar is meer afhankelijk dat wij ons zich kan voorstellen.

  Nogmaals jullie doen alsof jullie zielig zijn om slimme en attente mensen uit de KKC te weren.

  Als ik dom ben waarom besteden jullie zoveel tijd aan mij? Blijkbaar ben ik diegene die jullie ontmaskert had als leugenaar en domheid en dat vinden jullie niet leuk hahahaaaaaaaaaaaaaaa

 5. Mano mentiroso, ik ben de enige op KKC die jullie betrappen op leugens en dat nemen jullie mij kwalijk, ik reageer nooit op berichten maar op berichten zoals deze met valse insinuaties reageer ik wel.

  Mano alias Drechi pabo je schreef dit omdat ik je jullie had ontmasker als de trollen die KKC naar de klote moeten helpen zodat jullie, jullie eigen trollen site, programma’s voor MFK, KdNT en PS kunnen opzetten zoals VTV van Chavez en Maduro.

  Dit vindt je niet leuk he en een programma als Konsenshi Civiel lijkt te veel op die van H Wiels hahahaaaaaaaaa daarom schreef je dit jullie zijn de mensen die buraku di snk, kdbm en fck y schrijven zoals nu en niet ik.

  Iedereen inclisief KKC weet dat niet ik de boeman ben maar jullie trollen en toen ik jullie ontmasker had als premieschrijvers en ongeschoolden die niet eens de basis school had afgemaakt, explodeerden jullie van woede.

 6. @LaStiwz schreef;
  “Overigens is er wel meer nodig dan e.o.a. Enri om mij hier weg te krijgen. Ik vind het zelfs prettig om “hele domme mensen” op een forum tegen te komen. Dan ben ik i.i.g niet meer de domste.”

  @LaStiwz, gelukkig maar dat je je niet laat wegjagen door zo’n gestoorde oen…
  Eh, bedoel je met hele domme mensen, hele domme mensen die niet schromen om iedereen behalve zichzelf van domheid te betichten? 😆 🙂 😆

  Je weet het, ik geloofde eerder niet dat er echte domme mensen bestonden, ik betitelde dan ook niemand als dom. Maar nu ik persoonlijk zo’n ongelooflijk dom sujet ben tegengekomen, ook al is het maar virtueel op een forum, geloof ik nu wel dat er echte domme mensen bestaan. 😆

  Maar als die hele domme mensen ook nog eens geestelijk gestoorde aan zware minderwaardigheidscomplexen lijdende intriganten blijken, dan is het niet meer leuk. Want zoals je wel zult weten is een intrigant iemand die doelbewust verdeeldheid zaait of doelbewust conflicten en problemen veroorzaakt dan wel opzoekt.

  En dit soort hele domme mensen mogen op KKC vrijelijk en ongestoord hun gang gaan! Maar het gaat nu natuurlijk over één heel dom mens die bovendien last heeft van verschillende typen minderwaardigheidscomplexen. 😆

 7. Ik ben helemaal eens met @Mano, @Enri is a pain in the ass. Hij heeft niet alleen mij maar ook mijn vrouw beledigd. Mijn vrouw beschuldigen van vreemd gaan met de Surinaamse buurman is net zo goed als mijn vrouw een hoer noemen. Anders dan @Mano geloof ik in een second chance. Het zou best kunnen dat die arme @Enri alleen de KKC heeft. Hij is in elk geval vanaf s’ochtends vroeg tot s’avonds laat bezig op KKC. Het zou zelfs onmenselijk zijn om zijn enige speeltje weg te nemen. Wie weet gaat hij dan mensen op straat lastig vallen.

 8. @Hans: welke drievoudige verkeersmoord?

  @Mano: ik heb even een vakantietje gehad. Geen laptop, geen computer bij me. En met mijn dikke vinger op een Iphone lopen te kloppen is niet mijn ding.
  Vandaar dat ik even “weg” was.

  Overigens is er wel meer nodig dan e.o.a. Enri om mij hier weg te krijgen. Ik vind het zelfs prettig om hele domme mensen op een forum tegen te komen. Dan ben ik i.i.g niet meer de domste.

 9. Ik moet toch iets kwijt.
  Zowel Redactie en zijn medewerkers zijn zich terdege van bewust dat sinds Enri zich op het KKC forum roert, er alleen maar ruzies zijn. Iedereen die eerlijk is, hoewel eerlijkheid tegenwoordig oh zo moeilijk is voor de meeste beestmensen, zou dat moeten kunnen onderkennen. Enri blijft maar ruzie zoeken met voornamelijk de Curaçaose forumleden. Hij verzint, liegt, daagt uit, zit de boel op te stoken, letterlijk iedere dag, kortom, het kan niet op. En dat neem ik zowel Redactie als de commentpolice kwalijk! Want zij weten verdomd goed wat die gestoorde idioot hier uitvoert! Is het misschien omdat hij zich speciaal tegen zijn eigen landgenoten richt dat de hand boven z’n zwarte kop wordt gehouden?

  Dat begin ik me nu serieus af te vragen. De man heeft Lastiwz zodanig lastig gevallen dat hij nog nauwelijks op het forum schrijft. Zomaar beschuldigt hij LaStiwz aanhanger te zijn van MFK, en aanhoudend. Ik ben bijvoorbeeld absoluut niet gebonden aan enig politieke partij, maar toch beschuldigt hij ook mij ervan Gerrit Schotte aanhanger te zijn. En dat letterlijk iedere dag! Wat voor bullshit is dit allemaal? Waarom tolereert Redactie de rotzooi van Enri?

  Kom mij niet vertellen dat Redactie niet ziet wat genoemde geestelijk gestoorde man hier doet! En maar blijven beweren dat wij er op uit zijn om KKC te gronde te richten… Wat is dat? Wat moet dit betekenen REDACTIE? Terwijl LaStiwz hier al jaren post! ik heb hier vanaf 2014 gepost, eerst af en toe onder verschillende pseudoniemen en later , sedert eind 2014 vrij geregeld.

  Ik weet 100% zeker dat Enri onder enorme minderwaardigheidsgevoelens gebukt gaat, niemand hoeft beroepspsychiater te zijn om het te merken. De man vindt zichzelf ontzettend intelligent, vaak begrijpt hij er niet veel van, bemoeit zich letterlijk met alles, is constant zeer irritant bezig LaStiwz, ericlapas, Drechi en Peter P en ik uit te dagen.

  Fuck you all man, als er iemand is die KKC te gronde wil richten, dan is het wel jullie Enri meneer de Redactie, en dat weet u dondersgoed!

 10. Hans dus jij vindt dat iemand zich niet mag verdedigen tegen onjuistheden. Niet reageren op onjuistheden is schuldbekentenis.

  Trouwens Mano=Drechi pe de z.g onafhankelijke journalist di ganja ganja die stem advies geeft voor KdNT en hij zit achter nog meerdere maskers om anderen te beledigen en onrust te creëren op KKC.

  Zou hij willen dat KKC naar de klote gaat zodat hij zo’n concept kan opzetten special voor alleen MFK, KdNT en PS?

  Zoiets als VTV in Venezuela iets zoals Konsenshi Civil wil hij niet omdat het is afkijken van H Wiels.

  Zou kunnen dat jij als Hans ook een verzinsel is van Drechi pe

 11. Hans dus jij vindt dat iemand zich niet mag verdedigen tegen onjuistheden. Niet reageren op onjuistheden is schuldbekentenis.

  Trouwens Mano=Drechi pe de z.g onafhankelijke journalist di ganja ganja die stem advies geeft voor KdNT en hij zit achter nog meerdere maskers om anderen te beledigen en onrust te creëren op KKC.

  Zou hij willen dat KKC naar de klote gaat zodat hij zo’n concept kan opzetten special voor alleen MFK, KdNT en PS?

  Zoiets als VTV in Venezuela iets zoals Konsenshi Civil wil hij niet omdat het is afkijken (copia) van H Wiels.

 12. @Hans schreef;
  “Mano en Enri doen weer hun uiterste best om het niveau van de Knipselkrant omhoog te brengen.”

  Hoezo Hans? Met Enri heb ik helemaal niets te maken. Ik praat voor mezelf! Ik heb volgens mij niets dat zo bedroevend is geschreven. Bewijs wat zo bedroevend is aan de twee reacties die ik heb gepost! Dat kun jij gewoon niet!! Eentje was serieus en de ander grappig.. Kijk, misschien dat je Redactie en die so called commentpolice kan manipuleren, maar ik moet zeggen dat je hun (en andere lezers) intelligentie vreselijk aan het onderschatten bent! Je doet gewoon alsof niemand kan lezen… Hoe durf je, ben je misschien van lotje getikt Hans? Ik denk haast van wel…

  Maak je niet dik Hans, de dag dat Redactie meent en mij informeert dat ik niet meer welkom ben, dan ben ik stante pede weg, en dat zonder enige hard feelings noch boosheid of wraakgevoelens. Volgens mij denk je serieus dat ik van jullie en/of KKC afhankelijk ben om iets te mogen schrijven? Ben je wel lekker Hans? Ik woon niet op KKC en ben ook niet afhankelijk van KKC, knoop dat nou ajb goed in je oren Hans!

 13. Mano en Enri doen weer hun uiterste best om het niveau van de Knipselkrant omhoog te brengen.

  Ontbreekt alleen nog Drechi pa Bosnan voor de finishing touch.

  Wat een bedroevend niveau.

 14. Mano en Erica jullie schreven non topics en alleen om te beledigen ik schreef uit ervaring dus jullie beseffen dat ik een sporter ben.

  Erica jij bent zo dom dat je niet eens weet wat dik is en ik ga je dat niet leren. Misschien was Shurandy Martina de man die op jouw vrouw lag (zag zijn grote kont) toen je thuis kwam en haar hoorde huilen op jouw bed daarom haat je hem zo erg hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  Trouwens Erica mannen kijken niet naar mannelijke kont je kwam lekker uit de kast hahahaaaaaaaaaaaa

 15. Martina wilt de Olympische Spelen in 2020 in Tokio halen. Voor zover ik weet wordt hij door De Curaçaose Wegenbouw Maatschappij gesponsord. Mijn vraag was als hij nu stopt moet hij alles aan de C.W.M. terug betalen? Het kan zijn dat een contract om hem oorspronkelijk te helpen een strop om zijn nek is.

  Er zijn zat voorbeelden van sporters die te lang zijn doorgegaan met het gevolg dat ze invalide zijn geraakt. Het heeft niets met obesitas of dikke kont te maken. Alhoewel dikke kont en Martina moet ik gelijk aan “Bo Trai Merdia” denken. Ik weet niet waarom.

 16. @Enri schreef;
  “Het is makkelijk om achter een pc met je obesitas, grote buik en dikke kont te zitten zeiken over sporters vooral als je nooit had gesport, een zweepslag of hamstringblessure krijgt je zo te pakken. De beste stuurman zit aan de wal en de beste DT en coaches zitten achter de TV.”

  Heb je het over jezelf Enri? Want ik schat zo in dat jij zeker over een grote buik en een dikke kont beschikt. Je loopt immers al tegen de zestig.. 😆 😆

 17. Het is makkelijk om achter een pc met je obesitas, grote buik en dikke kont te zitten zeiken over sporters vooral als je nooit had gesport, een zweepslag of hamstringblessure krijgt je zo te pakken. De beste stuurman zit aan de wal en de beste DT en coaches zitten achter de TV.

  Alle topsporters (gelegenheid sporters) zijn geblesseerd de ene erger dan de andere, daarom grijpen ze naar supplementen vitaminen & mineralen of zelfs dopin om (spieren) ze sneller te helpen herstellen.

  Usain Bold, Daphne Schippers is ook altijd geblesseerd altijd al daarom loopt hij weinig wedstrijden.

 18. @Ericlapas schreef;
  “De laatste jaren is Martina meer aan het lijden dan dat hij plezier uitstraalt. Zelfs het lachen is hem vergaan. Het begint zelfs zielig te worden.”

  Inderdaad, zo denk ook ik er al een tijdlang over. Van Martina is bekend dat hij heel vaak geblesseerd deelneemt aan belangrijke wedstrijden. Dat breekt hem nu op. Ik heb toch met de man te doen hoor. Voor ons is het makkelijk praten, maar ook hardlopers kennen trots. Stilletjes hoopte ik (al een tijdje) dat hij ermee zou kappen.

  Hij hoeft zich nergens voor te schamen, want Martina heeft hoe dan ook jaren aan zowel de Nederlandse als de Europese top gestaan. Hij heeft zeker 4 maal deelgenomen aan de Olympische spelen, waarvan 3 maal in de finale. Dus voor een atleet een CV om U tegen te zeggen, geen kattenpis cv. Trouwens, als ik me niet vergis is hij nog steeds Europees kampioen 200 m. 🙂

 19. Het is heel moeilijk voor een sporter om te weten wanneer te stoppen. Een grote atleet als Usain Bolt voelt de concurrentie steeds dichter bij komen en besloot volgende week zijn laatste race te lopen.

  De laatste jaren is Martina meer aan het lijden dan dat hij plezier uitstraalt. Zelfs het lachen is hem vergaan. Het begint zelfs zielig te worden. Ik ben benieuwd als hij nu stopt, of hij het sponsor geld terug moet betalen.

  Vroeger liep hij zijn beste races in “trai merdia” zelfs dat lukt niet meer.

Comments are closed.

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

Carls’ blog | Keizer Karel

DEN HAAG - Terwijl gevolmachtigde minister Carlson Manuel in het vliegtuig zit op weg naar Curaçao (gezien zijn kruistocht tegen verspilling van geld van de Curaçaose belastingbetaler...

Democracy now! | Friday, October 15, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 15 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Schade Ansary bij Ennia meer dan 700 miljoen gulden

Door wanbeleid van oud-beleidsbepalers en aandeelhouders zou Ennia volgens toezichthouder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) een schade hebben geleden van minimaal 700 miljoen...

Nu.cw | Ewout Genemans in gevangenis op Bonaire voor nieuw programma

De Nederlandse presentator Ewout Genemans gaat met zijn programma ‘Ewout’ langs in de gevangenis op Bonaire. Hij laat zich drie dagen opsluiten en gaat in gesprek met...
- Advertentie -