Nu.cw | Taxichauffeur: boos om hoge brandstofprijzen

Taxichauffeur Margie Leslo is boos om de hoge brandstofprijzen en de slechte kwaliteit van de benzine. Ze blijft demonstreren tot de prijs van benzine naar beneden gaat.

“Het geld komt in de zakken van politici en daar worden wij de dupe van”, aldus Leslo. Ze blijft desnoods in haar taxi slapen om de brandstofprijzen naar beneden te krijgen.

De actievoerders hebben minister Steven Martina (MAN) van Economische Ontwikkeling (MEO) vanmiddag een brief overhandigd met actiepunten. De actievoerders willen binnen een week antwoord, maar Martina heeft aangegeven minimaal twee weken nodig te hebben.

Bron: Nu.cw

5 Reacties op “Nu.cw | Taxichauffeur: boos om hoge brandstofprijzen

 1. Curacao revisited

  “Ja mevrouw u kiest zelf op figuren als Steven Martina, Konket en Gijsberta, waarschijnlijk alleen maar omdat ze op u lijken!
  Want erg veel doen ze niet, althans niet voor u.”
  klopt: zolang politici gekozen worden op basis van achtergrond (YDK) ipv kwaliteiten wordt het niets op Curacao

 2. Beste Margie,

  Kleine tip. Zet die motor eens een keer uit i.p.v. de hele dag door laten draaien, alleen voor het idee dat de airco dan werkt en de auto een beetje koel is. De ramen kunnen ook open, scheelt je bakken met geld. Wanneer je dan een klant krijgt zet je de motor aan, doet de airco aan en in een paar minuten is de auto koel. Zo doen we het allemaal en bovendien, wat denk je zelf ? Dat de passagier uitstapt wanneer het geen vriestemperatuur is in de auto ? Men maakt zich meer druk om de ritprijzen, maar daar maak jij je niet druk om.

 3. Ja mevrouw u kiest zelf op figuren als Steven Martina, Konket en Gijsberta, waarschijnlijk alleen maar omdat ze op u lijken!
  Want erg veel doen ze niet, althans niet voor u.

 4. Aan de omvang van haar armen te zien ontbreekt het bij Margie thuis anders aan niets, in de keukenkast.

 5. En zo is het Margie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *