27 C
Willemstad
• zondag 9 mei 2021 01:51

NOS | Premier Rutte: Europese covid-reispas misschien pas in augustus

Sander van Hoorn De covid-pas, de QR-code waarmee Europeanen deze zomer makkelijker op reis moeten kunnen in de EU, is er misschien pas in augustus. Dat heeft premier...

Extra | Aubert Wiels: E motibu real di asesinato di Helmin Wiels un dia lo sali na kla

WILLEMSTAD. – Ayera despues di 8 aña ainda famianan no a haña trankilidat pa por sera e kaso di asesinato di Helmin Wiels. Esaki pa e echo...

ParadiseFM | D66: ‘Zo snel mogelijk vaccinatiecertificaat voor Caribische delen koninkrijk’

D66 wil zo snel mogelijk een digitaal groen certificaat voor gevaccineerden in de Caribische delen van koninkrijk. Dat blijkt uit Kamervragen van partijleden Jorien Wuite en Jan...

PBC | Ook VBC roert zich om strenge coronamaatregelen

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Het draagvlak voor de coronamaatregelen van de Curaçaose regering brokkelt verder af. Na Chata roert ook de Vereniging Bedrijfsleven Curaçao zich. Die wil af...

PBC | Zes mensen positief, opnieuw laag besmettingsratio

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Vandaag testten zes mensen positief op Corona op een totaal van 636 afgenomen PCR-testen. Dat geeft een testratio van net geen 1 procent. Deze...

DH | Lawyer Roeland Zwanikken considers legal action against ABN AMRO Bank

THE HAGUE--Attorney-at-law Roeland Zwanikken at St. Maarten’s BZSE law office is considering legal action against the intention of the Dutch ABN AMRO Bank to close the bank...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaNu.cw | Restaurant Nultwintig verwent buurtbewoners Nieuw Nederland en Zeewijk

Nu.cw | Restaurant Nultwintig verwent buurtbewoners Nieuw Nederland en Zeewijk

Naast het verstrekken van de maaltijden is er nog iemand geweest die veel liefde voor Curaçao heeft. Hij/zij heeft gezorgd dat alle kinderen uit de wijk die aanwezig waren mooie cadeautjes konden ontvangen.

Restaurant Nultwintig heeft ook tijdens de feestdagen de buurtbewoners verwend met een maaltijd. Op 27 december zijn nogmaals 400 maaltijden verstrekt aan de buurt om een steentje bij te dragen in deze moeilijke tijd en de strijd gezamenlijk aan te gaan.

Het restaurant begon met het project ‘Standing Strong Together’ op 2 mei 2020 waarbij driemaal per week voor zeven weken lang per keer minimaal 350 maaltijden werden bereid voor de wijkbewoners, zodat de druk op de gezinnen uit de wijk waar ook het restaurant deel van uitmaken, verzacht werd.

Het project is een samenwerking tussen een anonieme weldoener uit de wijk, restaurant Nultwintig en de bewoners van de wijken Nieuw Nederland en Zeewijk. Rond de feestdagen besloot het restaurant e chefkoks nogmaals aan het werk te zetten en 400 maaltijden te bereiden voor de buurtbewoners.

Naast het verstrekken van de maaltijden is er nog iemand geweest die veel liefde voor Curaçao heeft. Hij/zij heeft gezorgd dat alle kinderen uit de wijk die aanwezig waren mooie cadeautjes konden ontvangen.

Het restaurant zegt dat dit niet mogelijk is zonder sponsoring of mogelijke partners en spreekt dan ook een dankwoord uit naar allen die hun input hebben gegeven. “Door elkaar te helpen komen wij met zijn allen sterker uit deze moeilijke tijd. Elke bijdrage, hoe klein ook, leidt uiteindelijk tot grote verbetering”, aldus restaurant Nultwintig tegenover NU.cw.

Het restaurant benadrukt dat er tijdens het evenement rekening is gehouden met hygiëne en veiligheid en werden de corona-maatregelen strak gehandhaafd.

Bron: Nu.cw

4 reacties

 1. Mooi initiatief. Dat juich ik toe!
  Er is nog een organisatie die elke 3 maanden een budget restaurant avond houd voor bewoners uit de wijk Oost.
  Het blijft een mooi initiatief.
  Voor @eClapas deugt niets, behalve kritiek leveren op elk initiatief die men heeft, zelf steekt hij geen poot uit.
  Dus to ignore.

 2. Ondersteuning van mensen onder de armoedegrens door privé personen en bedrijven.

  Goed voorbeeld zou moeten volgen. Welke personen en bedrijven gaan er nog meer aan mee doen.

  QUOTE – ericlaplas –
  …………. “Hoezo liefde voor Curaçao?
  “……wij hadden door Corona heel veel kunnen verbeteren op dit eiland maar de meesten blijven met hun kop in hun reet lopen” END OF QUOTE

  In ieder geval zal E. Lapleps veel verbeteren op het eiland, dat is wel duidelijk. Kennelijk hij heeft zijn kop inmiddels op zijn romp laten schroeven.

 3. “Naast het verstrekken van de maaltijden is er nog iemand geweest die veel liefde voor Curaçao heeft.” Hoezo liefde voor Curaçao?

  De man op de foto heeft geen enkele motivatie om de dag niet met een slok rum te beginnen. Er wordt toch voor hem gezorgd.

  Het is jammer wij hadden door Corona heel veel kunnen verbeteren op dit eiland maar de meesten blijven met hun kop in hun reet lopen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties