31 C
Willemstad
• woensdag 29 november 2023

Extra | Journaal 27 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States

El Capitan shooters in Pointe Blanche after extradition from the United States PHILIPSBURG—Dante Ottley and Stevevanus Richardson, known as the El Capitan shooters, and as fugitives after...

NTR | Ambulans Deseo vervult laatste wensen: ‘Nog één keer op de pontjesbrug’

Eva Breukink Een laatste ritje over het eiland, nog een keer op de pontjesbrug staan of weer even thuis in je eigen bed liggen.   Dankzij stichting Ambulans Deseo...

PBC | Wapen uitgeleend aan moordenaar Boechi: 12 maanden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De rechtbank in Willemstad heeft de 45-jarige D. Gabriel veroordeeld tot een gevangenisstraf van 12 maanden wegens wapenbezit. Het betreffende wapen zou gebruikt zijn...

PBC | Lichte stijging kamerbezetting en hotelinkomsten op Curaçao

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De toeristische sector op Curaçao heeft in oktober 2023 een positieve trend laten zien met een lichte stijging in het aantal toeristen dat een...

PBC | HAL Holding verruilt Curaçao voor Rotterdam

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Belegger HAL Holding is van plan zijn hoofdkantoor van Curaçao naar Rotterdam te verhuizen. De grootaandeelhouder van Coolblue en eigenaar van bedrijven als Boskalis,...
- Advertisement -spot_img

NU | ‘Acuut stresssyndroom waar Henriquez aan overleed bestaat niet’

HomeMediaNU | 'Acuut stresssyndroom waar Henriquez aan overleed bestaat niet'
Hoogleraren: Mitch Henriquez overleed niet door acute stress

Drie specialisten en de cardioloog die Mitch Henriquez heeft behandeld zeggen dat het acute stresssyndroom waar de 42-jarige Mitch Henriquez volgens twee deskundigen aan is overleden, niet bestaat.

Professor Armand Girbes van het VU Medisch Centrum, professor Jan Bakker van de New York University, professor Diederik Gommers van het Erasmus Medisch Centrum en cardioloog-intensivist Rémon Baak van het Haga-ziekenhuis spreken zich in radioprogramma Argos uit over de rapportage van de deskundigen.

Forensisch arts Kees Das van de GGZ en Daan Botter van het NFI stelden tijdens een zitting dat het syndroom de doodsoorzaak is.

De specialisten zijn het er juist over eens dat stress geen doodsoorzaak is, maar een bijverschijnsel. Volgens hen bestaat het acute stresssyndroom ook helemaal niet als ziekte en kan iemand er dus niet aan overlijden.

Rémon Baak behandelde Henriquez in het Haga-ziekenhuis in Den Haag en zegt dat Henriquez is overleden door zuurstoftekort. “Dat was veroorzaakt door de nekklem.”

 

Deskundigenrapport

Jan Bakker kreeg van de nabestaanden toestemming om het rapport over de dood van Henriquez te lezen. “Je legt iemand een nekklem aan, gaat bovenop zijn borstkas zitten, drukt z’n buik op de grond en achteraf heeft die persoon allemaal bloeduitstortingen en breuken in het kraakbeen van de hals, en dat alles leidt tot de exotische diagnose van acuut stresssyndroom. Dat is een heel merkwaardige gedachtegang”, aldus Bakker tegenover Argos.

Het radioprogramma kwam er na onderzoek ook achter dat een deskundigenrapport buiten het strafdossier is gehouden door de verdediging. De conclusie van dat rapport, geschreven door de Leuvense hoogleraar geneeskunde Wim van de Voorde, is dat Henriquez niet is overleden aan de stress.

Donderdag 21 december doet de rechter uitspraak in de zaak over de dood van Henriquez. De Arubaan overleed na een aanhouding op een muziekfestival in 2015. Hij raakte bewusteloos en er werd na aankomst op het bureau geconstateerd dat hij een hartstilstand had. Hij werd gereanimeerd en overleed een dag later in het ziekenhuis.

Rapport Botter

In het rapport van Botter wordt duidelijk dat mensen met een acuut stresssyndroom gewelddadig gedrag kunnen vertonen en geen instructies van de politie opvolgen. De personen zijn ook vaak krachtig en ongevoelig voor pijn. Het stresssyndroom kan leiden tot een hartfalen.

Botter onderzocht ook het letsel dat Henriquez opliep door de aanhouding. Zo liep de Arubaan breuken op in zijn strottenhoofd. De forensisch arts zegt dat de kans klein is dat dit heeft geleid tot de dood van de man.

Bron: NU.nl

Dit artikel is geplaatst in

35 reacties

 1. Beste lezers en reageerders,

  Het is mooi geweest zo. We gaan deze discussie vanaf nu sluiten omdat hij niet langer inhoudelijk op het artikel is. Het was echter wel een nuttige en verduidelijkende discussie en danken iedereen voor hun/haar bijdrages.

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 2. @Hans, één van de 5, schreef;
  “Dus op jouw sedula staat Sate Batata?”

  Nee, maar op mijn Nederlandse sedula staat ook geen mano, bijna iedereen op het forum schrijft onder een pseudoniem. Je weet dondersgoed dat Sate batata doelt op de vijf verschillende pseudoniemen waaronder jij je vrij narcistische maar bovenal beledigende poepsels schrijft! 😆

 3. Sate Batata schrijft: ‘Hij is er zo eentje die dingen zegt die hij nooit onder zijn eigen naam zou durven te posten.’

  Dus op jouw sedula staat Sate Batata?

  Beste mensen, over een uurtje vertrekt mijn blauwe vogel naar intelligentere en vooral meer beschaafde gebieden (ik zal de groeten voor jullie doen aan AlcaLM Walle, al reis ik geen business class).

  Ik wens iedereen fijne kerstdagen en een prettige jaarwisseling.

  PS:
  Joop Savaneta, Joep Meloem en La Stiwz nemen op dit forum voor mij waar.

 4. @mano amigo,

  Je hebt gelijk met je betoog. Ik heb helemaal niks tegen nick-names, maar “Hans” heeft niet alleen meerdere typische nederlandse voornamen. Hij is er zo eentje die dingen zegt die hij nooit onder zijn eigen naam zou durven te posten. Dus hij is gewoon hele zielige leauleau ! Niets meer, niets minder.

 5. Ericlapas: de redactie vermeldt het aantal geplaatste artikelen, niet het aantal reacties en die zijn ook niet zo belangrijk (want als reacties niet van mij, Joep, Joop en soms la Stiwz zijn, zijn ze meestal van geen enkel niveau).

  Redactie, dank voor de update. Het dossier Nelson dos Santos staat voorlopig nog op 0.

  Mano (kunnen je bijdragen wat korter, wij hebben op zondag wel wat te doen?): Henk is een broer van mij, echter van Menno heb ik nooit gehoord. Maar troost je, de door jou aan hem toegedichte hekel aan Curacaoenaars onderschrijf ik bij deze met terugwerkende kracht volledig.

  Veel gereisd, maar zelden zo’n dom, lui en asociaal volk gezien als op deze rots. En allemaal hebben ze de lange teentjes van Mano.

 6. @Beste ericlapas,

  Ja dat klopt, het is wellicht wat verwarrend. Onze ‘hit’ en ‘post view’ countersplugins (linksboven de artikelen) leven helaas in onmin met onze nieuwe cachingplugin. Die laatste zorgt ervoor dat de pagina’s significant sneller laden, wat fijner is voor onze lezers. Helaas ontregelt die wel de countersplugins. Daarom hadden we er een tweede naast gezet. Maar ook die moet met een stevige korrel zout worden genomen vrezen we. Toch doen we ze liever niet weg omdat ze de redactie desondanks enige indicatie geven wat onze lezers lezenswaardig vinden. Vandaar dat we ze liever laten staan.

  Los daarvan staan het aantal publicaties (‘knipsels’) in een categorie of dossier, waarvan we zojuist enkele voorbeelden gaven. Hopende zo wat inzicht te hebben verschaft.

  Enri is weer welkom, maar reageert niet meer. We willen slechts bewerkstelligen dat lezers niet teveel op elkaar reageren maar inhoudelijk op het artikel en verzoeken een ieder nogmaals vriendelijk die spelregels te respecteren. In deze post gaat e.e.a. weliswaar weer verkeerd, maar vinden we deze discussie desondanks als uitzondering informatief en nuttig genoeg. Neemt niet weg dat we hem nu zo wel willen sluiten. Eenmaal, andermaal … 🙂

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 7. Ik zie dat de redactie de moeite heeft genomen om wat cijfers te verzamelen, die cijfers zijn voor mij soms ook niet echt duidelijk. Er staat soms bij een item zoeveel hits en zoveel posts ook al zijn er 0 reacties op een post.

  Volgens mij zal die cijfers Hans uit zijn reet roesten, het zegt ook niets over de mensen die onder meerdere namen reageren.

  Op zich vind ik het merkwaardig dat iemand die elke gelegenheid aangrijpt om de lokale bevolking voor mondi volk en criminelen uit te maken, zoveel aandacht krijgt.

  Ik moet zeggen dat ik mijn vriendje Enri mist, heeft hij niet genoeg op de strafbank gezeten?

 8. @Hans, één van de 5, schreef;
  “Ach Mano, volgende week vouwen we weer allemaal onze handen voor Hem. en prijzen we de inzichten van Hem die we bij leven hebben verketterd en aan het kruis geslagen.

  Mijn levensverhaal is hetzelfde. En ook ik vergeef je, Mano. Volgt mijn wegen en gij zult het licht zien.” …aldus Hans van de 5

  ‘En ook ik vergeef je, Mano.” ?!? hi hi hi 😆
  O ja? Ja hoor Menno= óók Hans, nu vergeef je mij al voor de tweede keer. De eerste keer dat je me vergaf, ongeveer anderhalf jaar geleden, schroomde je ook niet om jezelf te vergelijken met Jezus christus die gemarteld werd..dat is wat je toen letterlijk beweerde, ‘je voelde je door ons gemarteld, net als Jezus christus’,… jouw woorden Hans van de 5.. Typisch dat je nu weer over vergeving en met hetzelfde jezus-praatje aan komt zetten. Wat bén jij toch eigenlijk een sukkel! … 😆

  Ik hoop dat je ‘t niet bent vergeten. Ongeveer anderhalf jaar geleden zat je onder de pseudoniem “Menno”, één van jou vijf identiteiten, wekenlang in elke door jou geplaatste reactie verschrikkelijk af te geven op Curaçao en Curaçaoënaars. En vaak zonder enige reden, al had het artikel niets van doen met Curaçao of Curaçaoënaars… weet je het nog “Hans”???

  D.w.z. tot ik je tezamen met een ander forumlid te grazen heb genomen en je flink van katoen heb gegeven. En jij tenslotte na een gejank en gebrul van jewelste plechtig beloofde je nooit, maar dan ook nooit meer op het KKC forum te vertonen.
  “Want”, beweerde jij “Hans” schaamteloos; “Joep Meloen en ik zijn de enigen op dit forum die intelligente reacties plaatsen! De rest hier raaskalt dom!”

  En middels bovenstaande stomme uitspraak beledigde je alle andere forumleden, niet ik, ik voelde me niet beledigd want ik denk niet dat ik zo intelligent ben als jij en anderen hier op het forum… en dat schreef ik toen ook..

  Maar na precies één volle maand zat je zonder enig eergevoel weer op het forum te posten, en ja, onder de pseudoniem ‘Hans’! En zelfs toen heb ik je erop aangesproken.. Ik heb Menno inderdaad nooit meer op het forum gespot. Ja, ik heb gelukkig wel een ijzeren geheugen. Jij ook Hans? Of is het Menno? Of Bert? of…. en zo kan ik doorgaan.. 😆 😆

  Ik snap het niet, als je toch al 5 verschillende identiteiten nodig hebt om je te kunnen uiten, waarom verander je je schrijfwijze dan niet? Waarom bekritiseren al jouw 4 en soms 5 persoonlijkheden letterlijk dezelfde mensen maar ook nog in dezelfde bewoordingen?? Het is helemaal niet moeilijk om je te betrappen hoor. Of dacht je echt dat niemand je in de gaten had/heeft?
  Je bent zielig man, en dat voor een zelfverklaarde intellectueel? Have a heart Menno… 😆

 9. Beste Hans,

  Uw blik wordt niet gestaaft door de cijfers. Onderzoek Henriquez kent geen honderden, doch 144 publicaties.
  Ter vergelijking:

  Onderzoek Babel (Schotte): 372 publicaties
  Onderzoek Bientu (Dos Santos): 193 publicaties
  Onderzoek Magnus (Wiels huurmoordenaars): 428 publicaties
  Onderzoek Maximus (Wiels opdrachtgevers): 664 publicaties
  Onderzoek Saffier (Tromp): 412 publicaties

  Hopende zo een waarachtiger beeld te hebben gegeven,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 10. Ach Mano, volgende week vouwen we weer allemaal onze handen voor Hem. en prijzen we de inzichten van Hem die we bij leven hebben verketterd en aan het kruis geslagen.

  Mijn levensverhaal is hetzelfde. En ook ik vergeef je, Mano. Volgt mijn wegen en gij zult het licht zien.

 11. @ R schreef;
  “of ben je gewoon heel dom zelf aan het bewijzen dat jij die paardenkop bent die hier onder de 5 overbekende namen continue de meest domme opmerkingen maakt. Niet zo slim ” Hans”.”

  😆 🙂 😆
  En zo is het! Het is niet anders! En ik maar denken dat ik enige ben die het al minstens een jaar in de gaten had en het bovendien ook nog best wel vaak aan de orde heb gesteld. Hoewel ik denk dat er wel meer reageerders zijn die het in de gaten hadden, ik kan me namelijk niet voorstellen dat alleen R en ik het zo zeker weten .. 😆

  Ik noem het clubje van 4 verschillende identiteiten gebundeld in één persoon (maar 5 is inderdaad ook zeker van toepassing) “de vier-eenheid”. Ik heb het dus over de ‘zelfverklaarde intellectueel’ Hans, de man die gezegend is met 4 en zelfs 5 verschillende persoonlijkheden, woow!? 😆
  Doet me sterk denken aan de psychiatrische aandoening genaamd “meervoudige persoonlijkheidsstoornis” of anders “DIS”. DIS wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van twee of meer verschillende identiteiten of persoonlijkheden…..hoor daar… 😆
  Ik heb dat eenmans-clubje dat uit 4 of 5 identiteiten bestaat (maar niet echt 😆 ) maar tot de vier-eenheid omgedoopt. Dat in navolging van de wereldberoemde christelijke “drie-eenheid” bestaande uit één god, maar met 3 entiteiten, namelijk; god de vader, de zoon en de heilige geest, hallelujah.. 😆

  Het=Hans is ook die vier-eenheid die geregeld meent, en blijkbaar écht gelooft, namens alle lezers en reageerders te (mogen) spreken. Hij=het is nu, merk ik, zelfs een stapje verder gegaan door niet alleen zoals gewoonlijk namens alle reageerders, lezers en dus ook namens mij te spreken, maar zelfs namens de redactie. hi ho ha ha. 😆 😆 😆

  Ik heb toch maar diep respect voor de KKC redactie die eigenlijk het bovenmenselijke presteert om geestelijk gestoorden een podium te geven danwel op te vangen.. Het is zelfs een dagtaak geworden voor de heren redactie, het is geen makkelijke job, dunkt mij. Anyway, ik schreef geestelijk gestoorDEN, omdat Hans natuurlijk niet de enige gestoorde geest is die op dit KKC forum rondwaart, ban serio si. Ik kan er zo nog een paar opnoemen, maar het gaat nu even niet over hen.

  Wat betreft Mitch Henriquez, het is overigens de allereerste keer dat ik een reactie plaats onder een artikel dat over wijlen die arme man gaat.
  Ik kan het niet helpen, maar ik snap de verhitte reacties niet. Ik bedoel het niet oneerbiedig, maar het droevig verhaal van Mitch Henriquez is er maar eentje van de duizend onrechtvaardige verhalen geboren uit gebeurtenissen die zich helaas dagelijks op deze wereld voordoen. Maar natuurlijk respecteer ik de forumleden die steeds weer een mening hebben over het gebeurde. Ik zou niet weten wat nog meer te zeggen…

 12. Goh “Hans” ?? Welk punt heb jij hier dan wel gemaakt waarbij je je gesteund voelt door de inteligencia alhier. Je zult die steun wel nodig hebben overigens gezien de domme aard van je reacties.Ik zie de naam Hans hier trouwens helemaal niet in het rijtje van de reageerders staan, of ben je gewoon heel dom zelf aan het bewijzen dat jij die paardenkop bent die hier onder de 5 overbekende namen continue de meest domme opmerkingen maakt. Niet zo slim ” Hans”.

 13. Beste redactie, ik heb mijn punt wel gemaakt waarop instemmend gereageerd is door de intelligentsia op dit forum en, ik had niet anders verwacht, afkeurend door hen die toen de Heer de hersencellen uitdeelde achteraan stonden. Story of my life.

  Laat ik afsluiten met een reactie op uw opmerking ‘Het gaat de KKC …… om de compleetheid van onze dossiers.Zie onze onderzoekdossiers in het uitklapmenu onder ‘onderzoeken’. Er zijn er inmiddels meer dan 25 en we houden daar graag alles van bij.’:

  Dossier Mitch Henriques (asociale proleet door eigen wangedrag om het leven gekomen) : honderden artikelen.
  Dossier Nelson dos Santos (3 onschuldigen op gruwelijke wijze overleden, dader niet bestraft): nul artikelen

 14. Beste lezers en reageerders,

  Een vriendelijk verzoek om suggestieve opmerkingen te stoppen dat KKC politiek correct is of een podium biedt voor racisme kaarten. Het gaat ons niet om wel of geen racisme kaart of politieke correctheid, het gaat de KKC om te informeren, discussieren en het streven naar compleetheid van onze dossiers. Zie onze onderzoekdossiers in het uitklapmenu onder ‘onderzoeken'(boven). Er zijn er inmiddels meer dan 25 en we houden daar graag alles van bij. Of er al dan niet veel of weinig publiciteit aan wordt gegeven, KKC is een archief en discussieforum in de breedste zin des woords. Dus om de KKC te blijven aan vallen op racisme kaarten oid blijft misplaatst. Wij bepalen de inhoud van de onderzoeken, de reacties, de hoeveelheid publicaties en de uitkomsten daarin niet. Verder is niemand verplicht de Henriquez-files te lezen. Ze zijn er voor diegenen die het wel interessant vinden onze dossiers te onderzoeken en discussies te volgen. Ook voor generaties na ons.

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 15. @Savaneta,
  Je hebt moord, doodslag, dood door schuld, mishandeling met dood als gevolg enz enz….. Een heel spectrum aan keuze.
  Maar het is reeds lang duidelijk dat het begrijpen van nuance niet jou sterke kant is.

 16. De hele familie Henriques op Aruba is tuig van het ergste soort.

  Je ziet de sjofel geklede stinkende oerdomme bende Tokkies op televisie met plaatsvervangende schaamte aan. Hun ratvocaat heeft hen met dollartekens in de ogen uit de mondi gehaald en de racismekaart in de handen geduwd, maar gelukkig was de rechter er snel klaar mee.

  Ja, Joop, dreigen met een wapen een week na de aanslag in Parijs en dan verwachten dat de politie je uitnodigt voor een kop koffie.

  Maar de media, inclusief KKC, geeft de hele Henriques bende gretig een podium.

 17. HOEDANOOK . Ik heb duidelijk aangegeven dat betreffende politieagenten amateuristisch hebben gehandeld maar dat is wat anders dan door roeptoeters te worden beschuldigd van moord want dan moet er sprake zijn van opzet en voorbedachte rade. Maar onverlet blijf ik er bij dat als Mitch zich niet zo hevig had verzet hij nu nog in leven was geweest. In onze buurlanden was hij waarschijnlijk meteen neer geschoten met zijn luidkeels geschreeuw dat hij gewapend was en dat tussen een grote menigte in tijden van terreur dreiging. Ik ken overigens heel wat Arubanen die zich dood schamen voor de familie Henriquez en zij zijn dan ook geen reclame voor het eiland Aruba

 18. Nee, hoedanook, Nederland is geen rechtsstaat.

  Als Nederland een rechtsstaat was, had het de asociale proleet Mitch nooit binnengelaten en had hij nooit gedaan wat hij gedaan heeft.

  Of dacht je echt dat Mitch het in Miami ook zou hebben geprobeerd?

 19. @Savaneta,
  Ex-politieagent wel te verstaan! Dus, zou moeten kunnen begrijpen dat ‘dood over zichzelf afroepen’, aan de hand van de politie, pure onzin is.
  Is Nederland een rechtstaat of niet?

 20. Bulibuli, namens de redactie dank voor je ass kissing.

  On topic: ik heb in mijn laatste reactie juist aangegeven en aangetoond dat nieuws, ook op deze site, heel ongebelanceerd en politiek correct gebracht wordt (Henriques vs dos Santos), in tegenstelling tot wat jij nu beweert.

  Ik ga nu niets zeggen over jouw intelligentie, maar was la Stiwz een leuke klasgenoot ?

 21. @Henk: er is nooit vrijspraak geweest, noch heeft hij iemand vermoord.
  Dat jij dat wel vindt is prachtig, maar wat jij vindt breng je maar naar het politiebureau.

  Je schrijfsel getuigt i.i.g . van enige domheid, geen realiteitszin en wat hoogmoed.

 22. @Redactie KKC, ik vond het altijd lastig om een neutrale Curaçaose nieuws platform te vinden, totdat ik jullie tegenkwam. Op jullie website zie je de negatieve gebeurtenissen op Curacao, maar ook de negatieve gebeurtenissen in Nederland. Alleen zie je weinig reacties onder Nederlandse nieuws, maar dat is een andere discussie :).

  Ga zo door Redactie!! Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet altijd eens ben met wat jullie publiceren, maar ik kijk iedere dag naar jullie website. Jullie laten zien dat het wel mogelijk is om gebalanceerd nieuws te publiceren.

  P.S.: Henk spreekt ook niet voor mij.

 23. La Stiwz:

  ‘@Henk: spreek niet namens mij, daar ben je veel te dom voor.’
  Zie beneden.

  @Henk: welke vrijspraak?
  Een paar weken cel voor wegpiraat Nelson dos Santos is niet materieel voor 3 dodelijke slachtoffers en 3 verwoeste families en staat voor mij gelijk aan vrijspraak. Maar zelfs tegen deze flutstraf is Nelsos dos Santos in beroep gegaan. Over de afloop daarvan lees je in de media (inclusief de Knipselkrant) niets, want alle media hebben het te druk met de door hem zelf veroorzaakte dood van een Arubaanse asociale proleet.

  @Henk: welke drievoudige verkeersmoordenaar?
  Zonder rijbewijs, dodelijk vermoeid, met een illegaal gehuurde auto, een reeks verkeersbekeuringen op je naam en met drie maal de maximum snelheid gaan rijden maakt je een moordenaar. Zeker als je daarna nog vlucht van de plek van de aanslag en drie onschuldigen stervend achterlaat.

  Misschien had een van de familieleden een slachtoffer van la Stiwz moeten zijn, voordat hij Nelson dos Santos een moordenaar noemt. En dat maakt je dom, la Stiwz.

 24. Helemaal in de roos Joop Savaneta!

  Maar veel van de bezoekers aan dit forum hebben de intelligentie van een leguaan, zie Hoedanook, waaraan enige reden totaal niet besteed is.

  Het is jammer dat de verder zeer gewaardeerde redactie van de KKC ook niet in staat is dader en slachtoffer te onderscheiden en politiek correct probeert te zijn door de trekkers van de racisme kaart op hun wenken te bedienen.

 25. Was het een autochtone Nederlander geweest die in een soortgelijke situatie was omgekomen dan was er al dat misbaar niet geweest maar omdat het om een allochtoon gaat wordt de racisme kaart getrokken maar geheel onterecht. Mitch heeft door zijn zogenaamde lollige opmerking en zwaar verzet tegen zijn aanhouding zde dood over zichzelf afgeroepen. In de meeste landen zou hij gewoon zijn neer geschoten . Als je alleen al zijn nabestaanden hoort en ziet dan weet je al uit wat voor nest hij voort kwam. Dat de betrokken politiemensen waaronder ook een Arubaanse agent weinig professioneel hebben gehandeld is weer een ander verhaal. Als je alleen al de beelden ziet van die figuren die vandaag meelopen in die stoet tegen het politiegeweld dan wordt je daar niet vrolijk van want het gros bestaat uit beroeps werklozen die bij elke gelegenheid het nodig vinden om te demonstreren.

 26. Zo typisch Curacao, waar we al meer dan een jaar krokodillentranen huilen om een gedode crimineel maar we de vrijspraak van drievoudig verkeersmoordenaar Nelson dos Santos na een dag al vergeten zijn.

  In Miami was Mitch na zijn eerste bedreiging al naar het hiernamaals geschoten, en dat met mijn volledige instemming.

 27. @Henk en @Mossel,
  Spreken jullie voor jezelf!
  Dit gaat allang niet meer over de persoon Mitch, maar over moord door gezagdragers die de wet moeten dienen.

 28. Beste Henk,

  Nee de KKC stopt niet met berichtgeving over slachtoffer Mitch Henriquez totdat de zaak is afgerond. We weten niet wat de uitslag wordt maar we volgen de zaak via ons dossier http://www.knipselkrant-curacao.com/category/onderzoek-tags/onderzoek-mitch-henriquez/ en streven daarbij zoals in elk onderzoeksdossier naar compleetheid en een justitieele ‘goede’ afloop. Zoals met alle dossiers, veel of weinig publiciteit.

  Degene die er niet over willen lezen hoeven ze niet aan te klikken/te openen/te lezen. Hopende iedereen zo goed mogelijk te hebben geinformeerd,

  Vriendelijke groeten,
  KKC redactie

 29. Kunnen we eindelijk eens stoppen met de berichtgeving over de dood van de criminele proleet Henriques uit de mondi van Aruba.

  Ik spreek namens alle lezers van dit forum als ik zeg dat we er nu wel klaar mee zijn.

Reacties zijn gesloten.

Zoeken

Recente reacties