NTR | Toeristen op Curaçao over de oplopende coronabesmettingen op het eiland

Bron: NTR/Caribisch Netwerk

Een Reactie op “NTR | Toeristen op Curaçao over de oplopende coronabesmettingen op het eiland

  1. Geef deze toeristen en flinke korting op hun volgend verblijf op Curacao als ze vrienden, familie, kennisen of wie dan ook overhalen om naar het Caraibische deel van het Koningrijk te komen om vakantie te vieren. Zwemmen, zonnebaden, snorkelen, duiken, kayakken, Seadootje doen, verse vis eten, met een wazige blijk richting Europa kijken en daarna een siësta houden.

    Op tijd dineren met een alcoholvrij biertje, virgin colade, water, thee, juice, ach bedenk het maar, alles kan als er maar minder dan 0,1% alcohol in zit.

    Iets zoets, zoals een ijsje of caffe Latte toe. Je voelt je voldaan onder de wuivende palmen en kabbelende zee terwijl de maan en de sterretjes een romatische gloed geven. Langzaam zak je weg in een rozige toestand en treed je na verloop van tijd de “Twilight Zone” binnen. De rest is geschiedenis.

    Eigelijk wil je niet meer terug ondanks de maatregelen die achteraf erg meevallen. Mondkapje alleen op als je inkopen doet in de winkels/supermarkt. Op terassen is het niet nodig, maar wel afstand houden, niet hoesten en niet hard spreken. Liever fluisterzacht communiceren. Dat maakt het nog spannender……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *