NTR | Prime minister Jacobs: ‘It is not just about the money’

Bron: NTR/Caribisch Netwerk

9 Reacties op “NTR | Prime minister Jacobs: ‘It is not just about the money’

 1. Knoek-koe

  Beste heer Henry Con, dank voor uw reactie.

  U hebt uiteraard recht op uw opinie en mening.
  Wat mij betreft mag u mij onderontwikkeld vinden.
  U mag ook vinden dat ik weinig van geluid of communicatie afweet of überhaubt (?) weinig verstand ergens van heb.

  Daarom heb ik het waarschijnlijk niet gemaakt tot een capabele tonnen / miljoensalaris binnenharkende staats NV CEO, directeur of president op Curaçao.

  Dat laat ik aan de ” sabios” en familieleden en vrienden van de sabios of beter gezegd “sabelotodos” over.

  Dit is wat ik zeker weet over mijn moraal:

  Ik verruineer geen StaatsBanken, verzekeringsbedrijven/ pensioenfondsen, en Spaarrekeningentoegoeden van mensen, omdat ik met consultants vrienden de staats NV reserves leeg factureer.

  Ik declareer geen zelfgetekende cheques of prive aqualectrarekeningen of eigen mijzelf geen zelfgeproclameerde tonnenwegende bonus toe.

  Plaats geen familieleden tegen megasalarissen op plekken waar een stagiaire net zo goed neergezet hadden kunnen worden.

  Ik run geen chaotische staats NV waar men al decennia achterloopt met de jaarrekeningen en waar het een gigantische puinhoop is met politieke vazallen doorspekte RvC’s en dysfunctionerende dagelijkse bestuursleden.

  Ik ben daarom geen CEO van een populair foundation waar De administratie al decennia een grote janboel is en de de AO/IC jaar in en jaar uit kritische vragen en bedenken en verdenkingen provoceert.

  Dit Ondanks de tonnen of miljoenensalarissen van de directeur, zijn CFO en zijn/ haar consultantsfamilieleden.

  Dat is wat ik zeker weet, over mijn moraal.
  Masha danki.

  O en voor het geval u het in uw reactie over mijn schrijfstijl, en schrijffouten gaat hebben, zal ik u voorzijn: ik heb ook geen verstand van spellen en oreren. ben daarom waaarschijnlijk niet zo een topper en public speaker als gevolmachtigd minister Begina geworden,

 2. Henry Con

  @ Knoek-koe | 10 juli 2020 om 18:27 |
  Citaat…”En voordat de rassenkaart wordt getrokken: Nee het woord “Oenga” :Oenga” heeft niets van doen met een apen geluid of een of andere primitiefklinkende Afrikaanse oerstamtaal, maar staat simpelweg voor Ongelovelijk Egoïstische Nepotistische Graaiende Ambtsdrager
  Vanwege de wijze waarop u vaker reageert op berichten van de Knipselkrant, wat bent u “intelligentiegewijs zeer licht begiftigd, of zeer oninteger”. Als u iedere keer zulke uitspraken doet zoals deze, bent u mijns inziens“moreel ethisch zwaar onderontwikkeld, zeg maar gerust defect. Van wat taal is heeft u waarschijnlijk nooit iets geleerd, blijkt uit uw benoeming van Afrikaanse “oerstamtaal”. Mocht het zijn dat tijdens onderwijs aan u er wel aandacht aan is besteed dan heeft u ervan niets begrepen. Ook weet u niets van wat “geluid” is, in ieder geval denkt u niet na wanneer een geluid uw gehoorzintuig bereikt. Wat inhoudt dat de verhouding tussen uw gehoorzintuig en uw hersenen niet evenwichtig verloopt. Wanneer is geluid “geluid” en wanneer is het communicatie? Als u van het laatste geen kennis hebt dan kunt u uiteraard niet het onderscheid maken.

 3. SXM is erger dan Curaçao. Het is een grote corrupte bende. Jacobs past er precies in.
  Misschien moet ze haar achternaam veranderen, klinkt wel erg NL.

 4. Knoek-koe

  Deze vrouw denkt dat iedereen net zo dom als als heerc”voters” die ze met kraaltjes , spiegeltjes en domme “Oenga” “Oenga” Retoriek.

  En voordat de rassenkaart wordt getrokken: Nee het woord “Oenga” :Oenga” heeft niets van doen met een apen geluid of een of andere primitiefklinkende Afrikaanse oerstamtaal, maar staat simpelweg voor Ongelovelijk Egoïstische Nepotistische Graaiende Ambtsdrager

 5. Tico Martina

  Hahahaha, wat een klucht. Dus deze vrouwelijke clown Bassie komt met droge ogen beweren dat St Maarten strategisch ligt en zelf voor hun financien kunnen zorgen. Dat zou dan optie B en C zijn. Uhm waarom is optie A dan centjes bedelen bij Nederland? Waarom niet laten zien dat jullie zelfstandig kunnen zorgdragen voor een stabiele economie? Mevrouw clown Bassie, uw eiland ligt al 3 jaar in puin na een orkaan. Niks is er gedaan in die drie jaar, helemaal niks. En nu de grote broek aantrekken dat jullie wel even gaan laten zien dat jullie zelfstandig de boel gaan runnen. Mevrouw gaat u toch koken dat is veel beter, zoals wijlen Professor Pim Fortuijn zou zeggen.

 6. Tico Martina

  De domheid straalt er van af. Ik hoop dat in de voorwaarden ook is opgenomen dat men over een minimale startkwalificatie dient te beschikken alvorens zich verkiesbaar te stellen? Ik heb wel eens kennissen en vrienden in verschillende landen kabinetsleden van de Antillen laten zien en hun dachten dat het een lijst met most wanted figuren waren en figuren uit een rariteits comedy. Toen ik vertelde dat dit politici waren viel men stil en schudde men bedroefd het hoofd. Nederland, doorzetten en zorg dat dit schorriemorrie achter de tralies komt. Masha danki, dank u wel

 7. It is not just about the money, it has to do withe the way of life and even the livelihood of the black jet-set against the well-being of the state and normal citizen.
  And if you say no, how likely is a revolt?

 8. Correct, it is not just about the money, it is about corruption which is abundantly present on St Maarten.

 9. Curacao revisited

  de enige reden waarom jij de politiek in bent gegaan is niet om iets voor je eiland te beteken maar “all about the money”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *