NoticiaCla | Van Spaandonk: InselAir heeft vluchten naar Curaçao niet geannuleerd

Van Spaandonk: InselAir heeft vluchten naar Curaçao niet geannuleerd

ORANJESTAD – Op geen enkel moment zijn de vluchten naar Curaçao geannuleerd. Dit verklaarde de CEO van InselAir Aruba, Stephan van Spaandonk afgelopen weekend aan NoticiaCla.com.

Vanaf vrijdagochtend circuleerden berichten dat de luchtvaartmaatschappij alle vluchten tussen de eilanden had geannuleerd. Maar deze berichten werden door de CEO ontkend. “Het is niet waar. De verbinding tussen de eilanden verloopt normaal,” aldus Van Spaandonk, “We zijn hard aan het werk om de huidige problemen te verhelpen. Dat neemt al onze aandacht. Wanneer we daarmee klaar zijn, zullen we een officiële verklaring geven.”

UPDATE GESTRAND VLIEGTUIG BARANQUILLA

Het vliegtuig dat gedurende afgelopen week in Baranquilla, Colombia is gestrand heeft een golf van reacties teweeg gebracht. Het vliegtuig is volgens Van Spaandonk zaterdag weer op Curaçao geland. De bekende persoonlijkheid en kok, Desiree Da Costa Gomez heeft een en ander op Facebook behoorlijk bekritiseerd en haar berichten zijn door de media opgepakt. InselAir heeft de passagiers echter goed opgevangen en ook Da Costa Gomez was tevreden. “Alle passagiers zijn gisteravond weer terug op Curaçao,” aldus Da Costa Gomez op haar Facebook-pagina. “Insel Air heeft voor alle passagiers vervoer naar en verblijf in het Sonesta Baranquilla geregeld. Ook heeft Insel Air geregeld dat alle passagiers gisteren (afgelopen donderdag) met Avianca via Bogota naar Curaçao konden reizen. Dank aan Insel Air voor hun inzet om iedereen zo snel mogelijk weer naar Curaçao te krijgen,” aldus Da Costa Gomez.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *