NoticiaCla | Vaders: vreemde handelwijze OM in zaak Paul Croes

Vaders: vreemde handelwijze OM in zaak Paul Croes | Extra

WILLEMSTAD – De manier waarop de zaak van minister Paul Croes zich ontwikkelt maakt dat zijn advocaat zich afvraagt waarom er zoveel omtrekkende bewegingen zijn en of het openbaar ministerie wel iets concreets tegen haar cliënt heeft.

De advocate in kwestie, mr Marije Vaders heeft vandaag tijdens het programma ‘NoticiaCla merdia’ via Power FM de stilte over deze zaak verbroken. Hoewel zij over de zaak zelf niet veel kon zeggen, wilde zij wel kwijt dat zij – hoe vreemd het ook klinkt – nog geen enkel document van het OM heeft gekregen met betrekking tot haar cliënt. Dat zij niet veel kan zeggen komt niet in de laatste plaats omdat zij over geen enkel document beschikt. Vaders weet niet meer dan dat er in de media verschijnt over deze zaak. Zij hoopt volgende week wel meer te kunnen vertellen, via een persconferentie of een interview met deze nieuwssite.

ENIGE ADVOCAAT

Desgevraagd vertelde Vaders dat zij de enige advocate is in deze zaak en dat zij niet door andere advocaten wordt bijgestaan. De aanklacht tegen haar cliënt is in de media bekend gemaakt en daar ging zij niet verderop in. Ze verzekerde wel dat er geen nieuwe aanklachten zijn bijgekomen, in tegenstelling tot wat eerder is beweerd.

AANHOUDING ANDER VERDACHTEN

Vaders kon evenmin iets zeggen over de verschillende aanhoudingen die er in deze zaak zijn gedaan. “Opnieuw, wij hebben geen enkele informatie, dus ik kan niet zeggen of die zaak goed is of niet.”

GEEN INFORMATIE VAN OM

Volgens Vaders is iedereen nu aan het speculeren. Het feit dat het OM geen informatie geeft maakt de zaak moeilijk. Deze handelwijze van het OM vindt de advocate bijzonder vreemd: “Het is niet normaal dat een advocaat geen documenten krijgt en zo zijn cliënt niet kan verdedigen.” Beluister het interview HIER. Foto: Vaders Advocaten.

Bron: NoticiaCla

5 Reacties op “NoticiaCla | Vaders: vreemde handelwijze OM in zaak Paul Croes

 1. Alle advocaten die dit soort verdedigd zijn zelf ook maffia.
  kijk idd maar naar Peppie en Kokkie.
  dit soort mensen verdienen geen respect,
  hun zelf respect hebben ze verkocht aan de Maffia..

 2. Ze lijkt de advocaat voor crimineel dutch Caribbean geworden.. Waarom geen Peppie en Kokkie meer?

 3. Karel Maduro

  De heer Croes is inderdaad beland in de corruptieve wereld maar niet door een toeval. Gewoon weg door listige daden en met de “Blessings” van de AVP. Zoals de heer van het huis is zijn ook zijn knechten. De hele organisatie van de AVP is een clan met als enige doel het verrijken van alle beheerders. Hoe kan justitie zal gang gaan terwijl opsporing- en vervolgingverantwoordelijkheid onder de minister van justitie van de AVP vallen? Zolang de AVP aan de macht is, zal corruptieve handelingen blijven gebeuren waarbij de OM op Aruba met geboeide handen en voeten de achtervolging moet verrichten. Dit is een wonder boven wonder. Justitie, schei toch uit. Wacht maar tot 22 september, dan worden jullie automatisch verlost.

 4. Als iemand haar als advocaat neemt, dan weet je dat hij schuldig is en dat je van de maffia bent…
  dat is alvast duidelijk dan..

 5. ArubaObserver

  Ook bijzonder uitspraak van Mw. Vaders ? Net zo bijzonder dat Minister Croes precies bij Mw. Vaders terecht is gekomen. Kan mij niet voorstellen dat er op Aruba geen enkel geschikte advocaat is , die deze Zaak van Croes voorzich kan nemen ?? Wat zijn de redenen en hoe is het dan in zijn werking gegaan?
  Croes stapt bij kantoor van mw. Vaders binnen en whalllaaaa Ik word beschuldigd van een waslijst strafbare feiten , help help May Day May Day ??? Minister Croes moest op politiebureau komen voor overhoring toch ? Dus hij weet drommels goed wat de strafbare feiten zijn waarvan hij wordt beschuldigd. Dan denk Ik dat Vaders by now allang een dossier heeft opgebouwd. Dat zij hierover niks Kan zeggen of vertellen , dat snap Ik ook wel Maar dat Vaders over OM twijfelt?? Oh oh oh zware beweringen.
  Er zijn inmiddels al 4 aanhoudingen geweest en Vaders nog steeds niets weet Dan wat van de media naar buiten komt. Mens maakt de Kat dat wijs. Zou te gek zijn dat er 4 aanhoudingen zijn en Paul en Vaders die weten Van toeten noch blazen. Maar Vaders zegt wel Ik hoop volgende week met meer info te komen. Dus van niets ineens hoop zij volgende week meer te weten ? You’ re right !! Het probleem is mw. Vaders je weet veel meer Dan OM van al die corruptie en schimmige handelingen van minister Croes. Maar Croes is slim die zoekt bescherming bij advocaat die hem begrijpt en snapt waarom hij hierin is beland !! Soort Zoekt Soort ??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *