26 C
Willemstad
• maandag 4 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

NoticiaCla | PDVSA vergaderen volgende week met overheid over gasleidingen raffinaderij

HomeMediaNoticiaCla | PDVSA vergaderen volgende week met overheid over gasleidingen raffinaderij
mike-de-meza-aruba
PDVSA vergaderen volgende week met overheid over gasleidingen raffinaderij

ORANJESTAD – Volgende week komt er een delegatie van Citgo/PDVSA met de overheid praten over de aanleg van de gasleiding vanuit Venezuela, zoals eerder was overeengekomen.

“Het is een enorm project, dat tussen de 150 tot 200 miljoen US dollar gaat kosten,” aldus de minister van Energiezaken, Mike de Meza, in een verklaring maandagochtend aan NoticiaCla.com. De raffinaderij kan daardoor als men gaat opstarten op gas draaien in plaats van op olie.

“Het zal een verschil van dag en nacht betekenen voor de mensen die in de omgeving van de raffinaderij wonen en voor Aruba en het milieu.”

Het op gas kunnen draaien was vanaf het begin van de onderhandelingen een voorwaarde voor het heropenen van de raffinaderij. Het was enige tijd stil rond dit onderwerp, tot begin deze week toen de minister aankondigde dat er volgende week een delegatie naar Aruba komt om hier mee aan de slag te gaan.

Bron: NoticiaCla

2 reacties

  1. PDVSA is op sterven na dood. wie houd wie voor de gek, of is het weer op een slimme manier zakken vullerij zo vlak voor de politieke wisseling van de wacht, graaien wat er te graaien valt!.

  2. Frappant!! Ineens na rapport 201700004 / CAft komt beweging in de Citgo-circus. PDVSA/Citgo die alleen maar schulden hebben komen praten?? Gasleiding vanuit Venezuela voor een Green Refinery? You’re Right Minister De Meza. Who’s fooling who?? En hoe durf je ook nog te zeggen verschil zal van dag en nacht zijn. Zo manipuleren ze het volk die eigenlijk van toeters noch blazen weten. Het is hoogst tijd dat de Belastingbetalers wel bij de les blijven, want je moet je afvragen waar het financieën vandaan komt . En natuurlijk komt je snel tot de conclusie , financieën komt van land Aruba. En wie gaat dat allemaal bekostigen? De belastingbetaler !! PDVSA kampt nog steeds met liquiditeits problemen, dus van een kalle kip Kan je niet plukken, maar wel van een onnozel volk. Folks wake up and smell the coffee!!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties