30 C
Willemstad
• zaterdag 2 maart 2024

Democracy now! | Tuesday, February 27, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 27 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DH | Fire breaks out at Geminga boatyard in Sandy Ground

MARIGOT--St. Martin firefighters (pompiers) intervened Saturday night to extinguish a fire that broke out in a 200-square-metre shed in the Geminga boatyard in Sandy Ground. According to...

CN | Gokkers starten rechtszaak tegen Stake

Jeffrey Noeken | Casinonieuws.nl Een vijftal gokkers is op Curaçao een rechtszaak gestart tegen het gokbedrijf Stake. De gokkers willen het geld terugkrijgen wat zij vergokten omdat het...

Democracy now! | Monday, February 26, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 26 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertisement -spot_img

NoticiaCla | NoticiaCla.com wenst u een voorspoedig 2017!

HomeMediaNoticiaCla | NoticiaCla.com wenst u een voorspoedig 2017!
NoticiaCla.com wenst u een voorspoedig 2017!

ORANJESTAD  – Het afgelopen jaar 2016 was een goed en succesvol jaar voor NoticiaCla.com. In de nauwelijks 2.5 jaar van ons bestaan hebben we al veel bereikt, waaronder een drastische toename van trouwe lezers, niet alleen van de website maar ook via de sociale media, zoals Facebook.

Het functioneren van de website, de hoeveelheid nieuws die wordt gebracht, de kwaliteit en de impact die de berichten hebben, het zijn allemaal aspecten waar we trots op zijn. In een relatief korte tijd is NoticiaCla.com een begrip geworden.

NIEUW IN 2017

Na 2.5 jaar geleidelijk te zijn gegroeid, wordt het tijd om nog verder vooruit te gaan en dat zullen de lezers na de jaarwisseling merken. Er komen nieuwe ‘features’ bij, waarvan de eerste al merkbaar wordt in de eerste week van 2017. Eind januari volgt de volgende vernieuwing en zo zal dit het hele jaar doorgaan. Met deze vernieuwingen en aanvullingen wil NoticiaCla.com voldoen aan de wensen van de lezers. Blijf daarom alert op de aankondigingen.

NEDERLANDS NIEUWS

Na een succesvolle proef in 2015 konden we begin 2016 van start met een Nederlandstalige versie van de website. Begonnen we eerst met een kleine dagelijkse selectie, de oplettende lezers hebben gemerkt dat het aantal vertalingen gestaag is toegenomen. Bij de selectie wordt gekeken naar de relevantie van artikelen voor het Nederlandstalig publiek. Niet alleen op Aruba maar ook in Nederland, Curaçao en de andere eilanden van het Koninkrijk wordt NoticiaCla.com Nederlands veel gelezen en als bron en referentie gebruikt. We zijn daar trots op en zullen in 2017 weer met veel energie aan de slag gaan om in het Nederlands Arubaans nieuws te brengen!

SPONSORS

Veel dank gaat uit naar de sponsors van NoticiaCla.com. Vele, eigenlijk bijna allemaal, ondersteunen deze nieuwssite al vanaf het allereerste begin en hebben hun steun voor 2017 al bevestigd. Anderen besloten vanaf 2016 het bestaan van de nieuwssite mede mogelijk te maken en de lijst voor het nieuwe jaar is veelbelovend. Zonder al deze steun kon en kan NoticiaCla.com niet bestaan. De sponsors hebben waardering voor de kwaliteit en serieusheid en kunnen zich daarmee identificeren. Er bestaat altijd het gevaar dat sponsors zich met de inhoud of de keuze van het nieuws willen bemoeien. NoticiaCla.com heeft tijdens zijn bestaan aangetoond dat daarvan bij deze nieuwssite geen sprake is en dat het nieuws op een verantwoordelijke en gedegen manier wordt gebracht.

BESTE WENSEN

Tot slot wil NoticiaCla.com al zijn lezers die het bezoeken van de website tot hun dagelijkse routine hebben gemaakt en die NoticiaCla.com zo groot hebben gemaakt, van harte bedanken. Ook aan de medewerkers (en dat zijn er velen) veel dank, want zonder jullie was het niet op zo’n grootse manier gelukt. Dank gaat ook uit naar collega’s van de pers, ook die van de concurrentie (die steeds groter wordt), die ons scherp houden en waarmee we een goede relatie hebben. We hebben aangetoond dat wanneer je als concurrenten elkaar goed behandelt en de nodige ‘credits’ geeft, we er allemaal baat bij hebben.

Namens de eigenaren en directie van NoticiaCla.com wensen we een ieder een gelukkig 2017 en dat alle goede wensen mogen uitkomen. Wij rekenen ook in het nieuwe jaar weer op uw steun en wij van onze zijde zullen u op een goede wijze blijven informeren, zoals wij dat ook de afgelopen jaren hebben gedaan.

Een goede jaarwisseling en tot volgend jaar!

Bron: NoticiaCla

Dit artikel is geplaatst in

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties