NoticiaCla | Medeoprichter en aandeelhouder InselAir Kluyver neemt onslag

Kluyver blijft zich als aandeelhouder inzetten

Kluyver blijft zich als aandeelhouder inzetten

WILLEMSTAD – Op dezelfde dat dat de nieuwe CEO van het bedrijf, de Canadees Gilles Filiatreault, zich aan de pers voorstelt, gaat Albert Kluyver, een van de medeoprichters en aandeelhouders van InselAir International Albert Kluyver met ontslag.

Het bedrijf heeft dit door middel van een perscommuniqué laten weten. Volgens het bericht is het ontslag na afloop van een overgangsperiode genomen.

Kluyver was sinds 2006 de CEO van het bedrijf. Onder zijn leiding groeide het bedrijf van een vliegtuig met 15 stoelen naar een internationale luchtvaartmaatschappij met 22 bestemmingen en 1.2 miljoen passagiers per jaar.

Kluyver blijft zich als aandeelhouder inzetten om de financiële positie van het bedrijf dat hij heeft helpen oprichten te versterken en zal zich richten op het innen van het geld dat in Venezuala uit staat en het aanzoeken van een strategische partner.

Bron: Noticiacla

3 Reacties op “NoticiaCla | Medeoprichter en aandeelhouder InselAir Kluyver neemt onslag

  1. Heerenveen hoeft zich geen zorgen te maken, die heeft thuis het sprekende mantelpak Stella van Rijn zitten die maandelijks 10 keer modaal mee naar huis neemt door haar vrijages met Schotte.

  2. En hoe wordt dat financieel geregeld? Met een dikke zak geld het zinkende schip verlaten? En de rest van de top trouwens GEEN SALARIS meer uitbetalen wegens wanbeleid!!

  3. Eindelijk iemand die verantwoordelijkheid neemt voor zijn falen.

    Nu Heerenveen en Lippinkhof nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *