NoticiaCla | Lopez-Tromp en Dammers spreken elkaar tegen over incident in Staten

Lopez-Tromp en Dammers spreken elkaar tegen over incident in Staten

Lopez-Tromp en Dammers spreken elkaar tegen over incident in Staten

ORANJESTAD – Na het horen van de verklaringen van zowel Statenvoorzitter Marisol Lopez-Tromp en Vice-voorzitter van de Staten, Chris Dammers, is het nog steeds onduidelijk wie met het uitdelen van klappen en met agressiviteit is begonnen.

Lopez-Tromp gaf als eerste een verklaring kwam, toen zij het gebouw van de recherche verliet. Lopez verklaarde te zijn aangevallen door Dammers, vanwege iets dat uitsluitend met de begroting van de Staten te maken had. Dammers daarentegen zegt dat hij twee klappen van Lopez heeft gekregen en dat hij een derde heeft tegengehouden. Beiden hebben aangifte tegen elkaar gedaan, Lopez bij de recherche gevestigd te Eagle en Dammers in San Nicolas. Terwijl Dammers aangeeft dat er sprake is van een reeks van problemen met Lopez, geeft de Statenvoorzitter vandaag aan dat er geen enkele reden was voor het uit de hand gelopen incident van vandaag.

De verklaring van Lopez-Tromp is hier te bekijken op de videobeelden van www.noticiacla.com. De verklaring van Dammers is hier te beluisteren via een radio-opname, afkomstig van het programma OYOYOY van Ralph Maduro op Power 101.7FM.

Bron: NoticiaCla

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *